Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    válasz zack #7769 üzenetére

    Szemléltetem a fórumlakók egyes pozícióit, itt és álltalában a neten:

    Ezek után nem szeretném azt látni, h egyesek más munkáját végzik, csak azért mert bejön egy újonc elmesélni a tapasztalatait.. nincs ide kiírva, h kizárólag miről szabad nyilatkozni.. Nem hiszem, h egyes nagy tudású kollégák nem tekinthetnének el mások leoltásától. Nem kérem, h itt mindenki csak pozitív véleményt írjon a lámákról de nem tartom korrektnek, h az új, naiv belépőket már egyértelműen egy negatív hang fogadja. Ettől jobb lenne inkább ha magunkban tartanánk a felháborodunkat! Azt hiszem erre már rájött valaki ;] Amúgy mindenki saját belátása alapján nyomja az FR és MEMdelt.. van akinek segített és ahogy elnézlek, tényleg ötleted sincs Papi, h ez okozhat-e galibát!

    Elismerem hibáztam, feltettem anno egy Rammstein klippet, ami enyhén fogalmazva is több, mint erotikus. Töröltem, azonban a hangnem amit userek napról, napra azóta is megütnek, az szembeötlően zavaró.. felhívásra, többszöri átnézés után sem találtam azonban szabályt a feltöltött zenei tartalomra, de másra igen:

    amit tiltunk fórumunkban:

    - a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek.
    Ez még csak a kisebbik baj lenne szerintem.. meg lehet kérni egy embert normálisan, h mellőze a sok smile-t.
    - a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat
    Itt egyértelműen a pofátlan leszólást értem, ilyen-olyan mondvacsinált érvekkel.
    - az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat.
    Nna észérvek szerintem lesznek, ezek után..szép számmal..

    Nem vagyok szabadságharcos, beszélem az ARENA-sok nyelvét, szeretem a telóm, de ha holnap benézek a kedvenc fórumomra, ne megint egy érzelmi analfabétát kelljen már olvasnom, aki egy vendéget szívat, majd röhög rajta, ha az inkább feladja.. Kérek ide egy kis kultúrát, mert szerintem van ami rombolja a közösség morálját :R

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák