- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Apple Watch
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Amit most írok mindenki saját felelőségére csinálja nem vállalok érte semmilyen felelőséget ha szar,mivel nekem sem sikerült szóval nem ötlet vagy ilyesmi hogy elQurd a telódat csak leírom hogy azért mégis utánna néztem de valami miatt így se sikerül hátha valaki segít és kihagytam valamit vagy félre értelmeztem....ha tudtok segítsetek légyszi
Na szóval hátha segítek valakinek www.mylgarena.com be regelsz keresőbe beírod "how to flash arena with newest frimware with pics itt egy 45 lépésből álló prezentáció van arról hogyan tudsz feltenni új fw-t
(saját fordítás elméletileg elégnek kellene lennie,de sorry a hibákért).
1,letöltöd
2,letöltöd
3,letöltöd
4,letöltöd a felrakni kivánt fw-t majd elmented a c meghajtón egy azonos nevű új mappába
5,eltávolítod a telóból a sim et és ha van az sd kártyát
6,bekapcsolod a telefont csatlakoztatod usb kábelt pc suite móban
7,kijön a kis buborék a jobb alsó sarokban "telepítve a driver és készen áll a használatra
8,megjelenik a pc suit ablaka cd ről szeretnéd feltenni ill letöltöd a netről
9-19ig Elméletileg települ a dolog és eközben 3 szor frissít mindig várni kell még a jobb alsó sarokban megjelenik az új verzió frissíti ikon aztán mikor ez 3 szor megtörtént vársz 1-2 percet és ha nem frissít többet kicsiben lerakod hogy a háttérben fusson.
20,a letöltött LG-utils zipet kibontod a c meghajtón egy újonnan szerkesztett azonos nevű mappába
21,B2CAppsetup.exe (szintén letöltött) elindítod
22,az ablak megjelenése után kiválasztod a segítség fület majd a saját nyelvedet
23,(itt vannak a gondok)Elméletileg start menü ott futtatás "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\B2C_Client"<----ezt a fájlt kellene keresni ez egy rejtett dosszié ide be kell jutnod!!!!(nekem ez nem sikerült)
24,ha sikerült akkor a "LGMobileDL.dll" & "LGMUpgradeDL.dll" fájlokat ebből a rejtett mappából át kell másolnod és felülírnod a fentebb említett LG-utils mappába ki kell cserélni.
25-31ig,ezután kicsomagolod az lgusb modemdriver.zip (amit szintén első körben letöltöttél) belemész a flash usb mappába ezen belül setup.exe elindítod és követed a szokásos utasításokat.
32,most már készen állsz a flash elésre
33,c meghajtó és a létrehozott lg-utils mappa ezen belül KP500-utils-EN.exe
34,megjelenik egy dos os ablak ahová a következőket kell beírni
nagy i
phone modelM900
file:ahová a frissítést tetted pl C:\V10M_02.kdz
version: simán csak a frissítés verziója elérési útvonal és kiterjesztés nélkül PL:V10M_02
35,újra entert nyomsz mint minden egyes válasz után
36,elindul a frissítés ahol ellenőriz pár dolgot a frissítés ablaka alatt (aksi töltöttségi szint imei telefonszám régió stb)
37,ha mindent megfelelőnek talált a program a frissítés elindul
38,Ennél a pontnál feljön egy pop-up ablak ami azt mondja új hardvert találtam ha követted az utasításokat ez pillanatok alatt átvált "használatra kész"-re
39,a frissítés 10-20 percet vesz igénybe és eközben a telefon többször újraindul.
40,Várd meg a frissítés sikeresen befejezve utasítást és nyomj quit ot.Ha error üzenetet kapsz ugord át a 42. lépést.
41,A dos os ablakot a "Q" val tudod bezárni
42,Húzd le a telefont az usb ről kapcsold be és ellenőrizd a feltöltött frissítés verzióját
43,Ha a frissítés sikerült , "de bogarak vannak" menj a telefon szervíz menüjébe és üsd be a"1809#*900#". at.
44,Itt válaszd a factory resetet.Vigyázat a factory reset opció minden adatot töröl a telefon memóriájáról.
45,Ha frissítés közben a számítógép újraindul vagy valami nem sikerül a frissítés során kezd újra a 33. lépéstő egészen a 40. ig és a frissítés "error" üzenet nélkül végbe megy.Szóval akinek nem ment eddig fel a .kdz!!!!
Saját felelőségére mindenki nem buzdítás hogy csináld meg vagy ba...d el a telódat nekem sem sikerült csak azért írom ki hátha valaki tud segíteni hogy miért nem működik!!
1, Teljesen ugyanaz mint a .cabnál csak...
2,
Törölj le minden LG alkalmazást a gépedről uninstal mindent ha nem megy minden mert nem fog akkor a többit kézzel....indítsd újra a géped..
újra mylgarena [link]1,2,3,4 letölt...
3,Szokás szerint feltelepítesz mindent viszont mikor a suit az elején frissíteni akar engeded neki végig hogy a legújabb verzióra frissítsen...
4,Újra összekötöd a suittal...
5,elindítod az app.ot lerakod kicsibe...a suitot is.
6,Belemész a C:\ meghajtón kicsomagolt LG-utils mappába és a fájlokat ezekre cseréled ki!!!!!!!!!!!
7,Nem tudom belinkelni de a lényeg beregelve lehet csak látni a fentebb írt linkre kattintsz úgy hogy be vagy regelve lejebb mész a lapon és találni fogsz egy olyan nicknevű srácot hogy "Teh_uberer" hozzászólása alatt van 2 .dll fájl belinkelve na ezekre cseréld ki a 2 .dll fájlt az LG-utils ban.
A többi ugyanaz mint a .cab nál csak persze itt .kdz legyen a kiterjesztés
I
KM900
C:\V10B_03.kdz
V10B_03....Pr:)ly....
-
Racecam
nagyúr
válasz ForRedGlory #3736 üzenetére
Akár mennyire is szétvet, azért fogd vissza magad.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
geosz
tag
válasz Lopottmotor #3735 üzenetére
A GWödört kell felrakni, abban úgy vettem észre több a város választási lehetőség.
LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
Judy075
tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek így utólag is a részletes leírást az fw frissítésre, sikerült, úgy tűnik minden OK.
Egy gondom akadt: a PC Suite-al kimentettem előtte az adataimat, és most a visszatöltéskor egy biztonsági kódot kér. Mentésnél nem adtam meg semmit se. Van valami standard kód? Légyszi segítsetekKöszi
Judy -
Vovi1
aktív tag
válasz proly01 #3751 üzenetére
Valószínűleg olyan XP beállításod van, hogy a rejtett fájlokat és könyvtárakat nem látod, ezért nem tudod a két tegnapelőtt már leirt dll-eket másolgatni. ( ha Vistád vagy win 7 van ezeket nem is javaslom - ott ez az alap beállítás biztonsági okok miatt), a felhasználó szinte semmit sem lát a szoftverből. Az XP is beállítható erre, de legegyszerűbb a total comander beállítása a rejtett fájlok, könyvtárakra. Ha más is dolgozik a gépeden, állítsd vissza, vagy jelszavazd, mert könnyű rendszerfájlokat is törölni vele. (igaz a Win azt nem engedi törölni ami használatban van, de lehet csúnya dolgokaz elkövetni így is.)
-
Csizy
csendes tag
válasz proly01 #3751 üzenetére
"23,(itt vannak a gondok)Elméletileg start menü ott futtatás "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\B2C_Client"<----ezt a fájlt kellene keresni ez egy rejtett dosszié ide be kell jutnod!!!!(nekem ez nem sikerült)"
Jaj édes istenkém!
Ezt a problémát már annyian emlegették!Hát senkinek nincs otthon Total commandere???Elindítod-(felül a fülön) beállítások-általános beállítások-(megjelenik egy ablak) képernyő beáll.-és jobb oldalt ott lesz,hogy : Látszik rejtett/system file-ezt kell csak beikszelni!
És már látsz is mindent!!! Remélem segítettem.Viszont valaki cserébe elárúlhatná,hogy melyik azaz fw amivel tutira tudok youtube-os videót nézni wifin.
-
mindthecrap
aktív tag
hello. nálam is küszöbön a készülék beszerzése, addig is szeretnék kérdezni néhány apróságot (olvasGATtam vissza de az egész topikot nincs időm kiolvasni .
a kérdéseim zenei jellegűek, pl mennyire szereti a szinkronizálást a legújabb WMP-rel? az mp4-emmel nagyon gördülékeny volt és megszoktam már. illetve mik a tapasztalatok third party fülesekkel? a tesztben jókat hallottam a gyáriról is...
más, a kijelzőtapicskolásban nem zavaró a fólia? mert találkoztam már más kijelzővel ami fóliásan pontatlan volt.
a telefon összességében nagyon tetszik, nagyjából ez amire várok évek óta. a nokia 5800 tetszett még de a külső egyértelműen az LG-hez döntötte a mérleget. a nokiát elég sokat nyomkodtam és túl műanyag ill túl vastag. nekem a telefon azért alapvetően használati tárgy is, nem akarom selyempárnán hordozni de a nokia nagyon ropogósnak tűnt. az arena-hoz kaptam egy té-s demót úgyhogy a fogását már nagyon ismerem pont ideális, akkora mint a 6300-ám csak szélesebb. fontos érv volt még a 3.5 jack a tetején (emiatt szinte minden SE és a legtöbb Samsung kiesett ) hát előljáróban ennyit
üdv
és hogy belekotyogjak a kártyavitába is, normál SD-ből 4gb-os létezik ugyan de borzasztóan instabilak. valami filerendszer-trükközéssel csinálták de zsákutcának bizonyult.
[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
jooker82
nagyúr
válasz mindthecrap #3760 üzenetére
Hy, Amikor rárakom a usb vel a telefont a pc re,rögtön megjelenik a kis ablak és abba lehet szinkronizálni,én meg véletlen mindig rákattolok pont arra és már olvassa is befele a wmp az összes zenét videot,jobb oldalt meg is jelenik az összes a lejátszási listánál,de én csak eddig szoktam eljutni,mivel ez nem nagyon érdekel,igy be is zárom.
Nagyon precizen rá van téve a fólia és cseppet sem zavar be semmibe ,én bevallom egy hét után vettem észre h van rajta fólia mely még megse mozdult rajta másfél hónap után..
Az 5800 ánál a játéktelefonokat is jobb műanyagból csinálják
más füleste nem ismerek a gyárin kivül,de vmi s betűvel kezdődőt emleggettek h jóLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
viewdetails
addikt
SD Kártya: Nekem 4GB-s SDHC-m, Class 6, FAT32-re formázva, elég gyors, bizonyos szoftverekkel instabil volt (videófelvétel V10B_03/V10O_02)
Más.
Csináltam egy új csengő profilt (Halk) pár napja. El is felejtkeztem a dologról, ma csörgött a telefon, Normál módban, és csak hang volt, nem rezgett. Megnéztem, Normálban a rezgés ki volt kapcsolva. Bekapcsoltam. majd belémbújt a kisördög, és teló kikapcs-bekapcs. Megint nincs benne a rezgés a Normál profilban. Kitöröltem az újonnan létrehozott profilt, erre végképp megkergült, ha Utcaira tapicskolok, a Repülő mód jön elő, ha a Normálra, akkor Saját Profil 1, stb...
Volt már ilyen valakinek? Semmi kedvem FR-hez.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
Megy a szinkronizálás WMP11-el, de:
1, a listákkal meg fogsz küzdeni elsőre.
2, Ha törölsz a telefonról, úgy, hogy a PC-re van dugva, akkor törlés után azonnal telefon levesz-visszadug, és csak utána másold fel az új zenét, mert hajlamos rá, hogy ha ezt nem teszed meg, akkor belefagy, mikor legközelebb a Zene mappát nyitod meg rajta.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Mieza
tag
válasz viewdetails #3762 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy nem tudtam a profilokat szerkeszteni, mindig a normál jött be.
Csináltam egy Beállítások - Telefon - Visszaállítás-t, utána megjavult.
Igaz mindent vissza kellett állítani, idő, dátum, ikonok, stb., de semmi nem tűnik el a telefonról, csak a beállítások nullázódnak. -
viewdetails
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz viewdetails #3740 üzenetére
"Mivel a teló ARM processzoros"
Erről tudnál bővebb infót? Vmi linket vagy forrást plz.
Én AMD prociról tudtam eddig. De nagy titok övezi az Arena procijának pontos paramétereit. -
Judy075
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a V10O_02 verziónál múködik a T9 magyar nyelven?
J.
-
animoo
senior tag
válasz viewdetails #3766 üzenetére
Sziasztok!
MGMaps működik offline módban is most már (térképek), de tök idegesítő, hogy kb. 5x dobja fel a biztos engedélyezem -e, hogy hozzáférjen a telefon háttértárához kérdőablakot. Nem lehet azt valahol kikapcsolni?Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
papp0628
csendes tag
csak akkor vegyél arénát ha nem akarsz rengeteg programot rá tenni mert kevés normális progi van rá mivel zártrendszerü és a mai világban egy mobilt nem lehet fejleszteni ilyen árkategoriában az bün valoszinüleg az lg-nél azt hitték hogy tőkéletest alkotak minden más forumon ezért panaszkodnak hogy lehetet zártrendszerü
Lg Km900 ARENA
-
duvi
nagyúr
A nokiaprogramok.hu fórumán olvastam erről a problémáról és ezt ajánlották:
"ha a jar-t telepíted, akkor nem enged teljes hozzáférést a programhoz. Mikor a térképet tölti be a memóriakártyáról felteszi a kérdést, hogy engedélyezed-e a felhasználói adatok beolvasását. Ezt minden "térképcsempe" betöltésénél megkérdezi. A program ettől használhatatlanná válik. Az a baj, hogy nem tudsz beállítani csak két lehetőséget. Mindig rákérdez vagy mindig tilt. Ha a jad fájlt telepíted, akkor viszont négy lehetőséget is felkínál."
Ezek szerint újra kéne telepítenünk a MGMaps-ot a jad file-al és akkor ki lehetne kapcsolni az állandó jóváhagyás kérést.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Nem azért írtam előre,hogy nem sikerült nekem se mert tényleg nem....
Már ezer éve megcsináltam.És aki szintén megcsinálja neki is fog.
Ja és vágom a vistát meg az xp is meg a seven-t is és nincs total commanderem mert szerintem egy f..szság de anélkül is megy...Azért köszi.
....Pr:)ly....
-
viewdetails
addikt
Ki rakta fel az új V10D EO-t, és honnan szedte le, és mik a tapasztalatai?
(voltam a Handy-faq.de letöltős részében, és három különböző fájlra volt hivatkozás, mindhárom más dátummal, de V10M_02 néven... jaj anyám, add el a házat, és vegyél rajta motorbiciklit... )
-
animoo
senior tag
Nekem sikerült, és most már nem zaklat, csak egyszer kérdezte meg a legelején, akkor a mindig engedélyezze opciót választottam, és már ment is. Ráadásul az újabb verziót tettem fel, ami már az érintős, nagykijelzős telókra van optimalizálva, nincsen navibar, és jobb használni.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
mindthecrap
aktív tag
válasz papp0628 #3772 üzenetére
persze, az nekem nem katasztrófa talán csak az opera mini vs zenehallgatás dolog amit olvastam itt is hogy bajos és engem is zavar kicsit. symbiannak jobban örülnék de a nokiák samsungok zöme kiesett nálam ilyen-olyan okok miatt. az elsődleges célom a böngészés minél jobb kijelzőn, a folyamatos gmail elérés és a zenehallgatás (szabv jack felül). mindez jó anyagminőséggel és elviselhető méretben.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
duvi
nagyúr
válasz viewdetails #3777 üzenetére
Nem kötözködésnek szántam a kérdést.Engem érdekel, hogy milyen proci fut az Arenaban.
Az AMD procit említik pár oldalon, de semmi konkrétumot nem írnak róla
Azt hittem neked van konkrét infód a prociról. Ennyi. -
papp0628
csendes tag
válasz mindthecrap #3781 üzenetére
zene hallgatás alig fogod hallani ha csak jol bele nem dugod a füledbe én ha kéne most választani samsumg jetet vennék
Lg Km900 ARENA
-
papp0628
csendes tag
válasz jooker82 #3784 üzenetére
nézd vissza mennyi problémátok van vele valaki frissitget de azzal is probléma van és ezt nem én mondtam az pedig igaz hogy halk már össze hasonlitoták meg a javás progikkal is baj van meg azt irni hogy lejátszik divx-et inkább nem mindegyik divxet csak a 288-szor 352-szeres ha letöltök egy másik telora divxplayert az mindegyik felbontást lejátsza
Lg Km900 ARENA
-
duvi
nagyúr
válasz papp0628 #3783 üzenetére
Én 15-ösön használom maximum a fülessel a 20-ból. Szerintem a 20-as még motorozás közben is sok lenne. Bár erről motoros tagjaink tudnak biztosat mondani. Pl: zack
Akinek nem volt még "agyba dugós" fülese, annak lehet hogy szoknia kell a behelyezést."ha letöltök egy másik telora divxplayert az mindegyik felbontást lejátsza"
Ez így ebben a formában egy kissé különösen hangzik[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz papp0628 #3787 üzenetére
Ne haragudj, de nekem volt ilyen telóm és ha azt mondod, ugyanazzal a fülessel hangosabb az N95, akkor baj van a füleddel. Hasonlítottam pár hete a két telefont és nem fogom részletezni, de orbitális s különbség az LG javára. Ha meg nem tetszik ez a telefon, akkor el lehet battyogni egy másik topicba flémelni, mert itt nincs szükség erre.
-
duvi
nagyúr
válasz papp0628 #3788 üzenetére
Szerintem te se gondoltad komolyan ezeket:
"ha letöltök egy másik telora divxplayert az mindegyik felbontást lejátsza"
"én már egy évvel ezelőtt használtam nokián és minden felbontásban lejátszott"Légyszíves csinálj nekem egy 1920x1080-as Divx-et 1000-es bitrátával és nézd meg mit csinál vele bármelyik hiperszuper nokia. Akár a legújabb is
-
papp0628
csendes tag
válasz ForRedGlory #3789 üzenetére
én nem a hangzásrol hanem a hangeröröl beszéltem de látom te fanatikus tag vagy ha lenne kétszer jobb telcsi te akkor is az arénát tartanád jobbnak de ha látnád én most azt tanálcsoltam hogy samsung jetet válaszon inkább megértésedet előre is köszi
Lg Km900 ARENA
-
viewdetails
addikt
válasz papp0628 #3785 üzenetére
papp0628
"nézd vissza mennyi problémátok van vele valaki frissitget "
Ja, ahogy a Nokiások is a Symbiant, és ahogy magasságosnagyságos ájfónra is jönnek ki az update-k. Itt legalább azzal a szoftverrel verem orrba a telót, amivel akarom.
"azzal is probléma van és ezt nem én mondtam az pedig igaz hogy halk már össze hasonlitoták"
Kinek mi a halk, de van hangzáskörnyezet, hangerőgomb, és végső esetben audiotuning a hidden menüben. Ahogy az Omniát is hidden-ből kell állítgatni, hogy ne hallja a fél villamos, mit beszél a másik.
"javás progikkal is baj van"
Persze, ahogy mindenkinek, ha olyat tölt fel, amit nem a telefonhoz írtak, lássuk be a Java platformfüggetlensége sem 100%-os
"meg azt irni hogy lejátszik divx-et"
A DivX egy szabvány keretrendszer. Az autó is megy 95-össel, 98-assal, és 100-assal. Nem mindegyikkel ugyanúgy.
-
Mieza
tag
válasz papp0628 #3792 üzenetére
Olvastad a tesztet JET-ről?
Az összegzés a végéről:
"A kategória királya továbbra is az LG KM900 Arena, a Jet utódján pedig csak remélni merem, hogy nem házibarkács TouchWiz operációs rendszer lesz."Ráadásul nekem volt szerencsém(?) hozzá, nyomogattam, de nem egy nagy szám, lassú is volt, élettelen, nem is tetszett.
Nekem az Arena utcán már 10-es körül is hangos, igaz én nem az a korosztály vagyok, akiknél az a jó zene, amelyik a leghangosabb.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Volt N95-ös telcsim is, amit szintén motorozás közben hallgattam. Most pedig W880i-t + Arena-t hallgatom felváltva. Én 20-as hangerőn tolom motoron, de határozottan hangos még így is. 4000rpm-ig nem hallom a motort. Ezért amikor zenét hallgatok menet közben, általában 8000rpm alatt nem váltok...így kellemes a zene alatti háttérben szóló motorhang. Nekem az N95 is hangos volt, de az Arena nem halkabb! Kb. egyforma. Hangzásban jobb az Arena. W880i viszont kicsit halkabb az előző kettőnél.
Samsung JET pedig egy elb@szott telefon lett. Nem is érdemes szavakat pazarolni rá, össze sem lehet hasonlítani az Arena-val. Ez nem az én szubjektív véleményem, hanem a sok júzer, aki megvette és próbálgatta...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
duvi
nagyúr
válasz papp0628 #3792 üzenetére
Arena teszt vs Samsung S8000 Jet teszt.
Konklúzió a Jet cikk végén: "A kategória királya továbbra is az LG KM900 Arena, a Jet utódján pedig csak remélni merem, hogy nem házibarkács TouchWiz operációs rendszer lesz."Én megértem, ha csalódtál az Arenaban és nem azt kaptad amire vágytál.
Inkább vásárlás előtt érdemes utánaolvasni, hogy melyik készülék mit is nyújt a gyakorlatban.
Nem a telefont szidni, hogy milyen sz*r.
Részemről ennyit a témáról.zack
"4000rpm-ig nem hallom a motort. Ezért amikor zenét hallgatok menet közben, általában 8000rpm alatt nem váltok...így kellemes a zene alatti háttérben szóló motorhang. "
LOL!!!![ Szerkesztve ]
-
papp0628
csendes tag
válasz viewdetails #3794 üzenetére
nem arrol van szó hogy nincs problémája más teloknak hanem az hogy miért jobb asymbiános winmo vagy az iphonos mint a zártrendszerü és persze a zártrendszerü mobilokat kőnnyebb elsőre megcsinálni a szoftvetét ezért is csinálta az lg az arénát ilyenre de a mai világban a zártrenszerü mobiloknak nincs jövöjük nem az lg-vel van problémám nézd meg mennyien megakkarnak szabadulni töle és mennyien akkarják megtartani
Lg Km900 ARENA
-
Mieza
tag
válasz papp0628 #3798 üzenetére
A felhasználók kb. 70 százalékának bőven jó a zárt rendszerű telefon, hiszen csak alapdolgokra használják, telefonálás, üzenetek írása, zenehallgatás, rövid "vicces" videók nézegetésére, és fényképezésre.
20 százalék használja üzleti dolgokra.
A maradék 10 pedig azért akar nem zártrendszerű telefonokat, hogy olyan dolgokat tehessen fel a telefonjára, amit semmi értelmes dologra nem használ, de tud vele villogni a szomszéd Pistike előtt.
Te melyik kategóriába tartozol?
A százalékokat most csak hasra ütve írtam, de szerintem nem vagyok messze az igazságtól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest