Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- iPhone topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz Old FatBoy #3400 üzenetére
Nálam V10j-nél a T-s softnál:
6970~32000
(1024-65535)
Internet profil:
T-Mobile NET -
Old FatBoy
aktív tag
Köszi!
Én pannonos vagyok és alapban a 1024-65535 van az internetprofil pedig wi-fi.
Tévedtem nem ez a gond hisz előtte más hálózatra smán kapcsolódtam.
Valami a router beállításnál lessz csak még nem tudom,hogy mi.
Már a wpa-t és a mac szűrést is kikapcsoltam de úgy sem volt jó./a kért gazdagép nem található/[ Szerkesztve ]
Audiophile Troll
-
duvi
nagyúr
válasz Old FatBoy #3402 üzenetére
Esetleg egy router reset?
-
duvi
nagyúr
válasz Old FatBoy #3404 üzenetére
Nincs véletlenül user limit beállítva? Már csak találgatok jobb híján
(Nekem egy Linksys WRT54G van) -
Mieza
tag
válasz Old FatBoy #3406 üzenetére
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de milyen titkosítást használsz?
-
Old FatBoy
aktív tag
Sziasztok!
Megtalálltam a hibát!
A java beállításoknál nem a wifi volt aktiválva.
Most már működik.Audiophile Troll
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a mostani legfrissebb és legjobb,legstabilabb szoftver az Arénához?
Az enyémmel az a gond,hogy néha zenelejátszáskor fogja magát és kikapcsol,újraindul és ha újra belépek a lejátszóba folyamatosan ezt csinálja,ráadásul a mappa is eltűnik,amiben a zenéim vannak,van amikor újra müxik,de aztán megint nem :S
Ezt szeretném megoldani egy szoftver frissítéssel.
Tudtok adni egy letöltési linket, illetve van már hozzá magyar nyelvű leírás,h hogyan lehet rápakolni az új szoftvert? Aki tud az segítsen légyszi,akár e-mailben: caverinha@citromail.hu
Előre is THX a helpért! -
Old FatBoy
aktív tag
Korai volt az öröm egyszer volt jó azóta sem!
Audiophile Troll
-
Mieza
tag
válasz Old FatBoy #3411 üzenetére
Biztos, hogy nem kell a Java beállításnál megadni a WiFi-t.
Nálam Vodafone Live-ra van állítva, de ha be van kapcsolva a WiFi, akkor rákérdez, hogy melyiket használja.
És ugyanez igaz a Böngésző és a Streaming beállításokra is.Próbáltál már másik csatornát (Channel) használni?
-
Mieza
tag
válasz Old FatBoy #3413 üzenetére
Én is WiFi-n használom a netet, azt választom, amikor megkérdezi.
Ezt azért írtam, mert nem az lesz a megoldás, hogy ott átállítod. Azt olyankor érdemes arra állítani, ha biztosan nem akarod még véletlenül sem a mobilhálózatot használni böngészésre. -
Mieza
tag
válasz Old FatBoy #3415 üzenetére
A második mondatomat elolvastad?
-
Old FatBoy
aktív tag
Nem talállok csatorna állítási lehetőséget a router setupjában.
Audiophile Troll
-
Mieza
tag
válasz Old FatBoy #3417 üzenetére
Nem, erre:
"Ezt azért írtam, mert nem az lesz a megoldás, hogy ott átállítod."A csatornának elviekben nem sok köze van hozzá, de nekem is volt olyan hibám, hogy nem kapcsolódott rendesen, de amikor átváltottam, akkor utána jó lett, és azóta jó is.
-
Lopottmotor
tag
Na végre találtam egy fw-t, amibe nincs beégés.
Cserébe csak ezekről kell lemondanom:
- Google maps
- Tekerés a zenébe
- Youtube
- Tag itAz ideg megöl.
-
Mieza
tag
válasz Old FatBoy #3418 üzenetére
-
caverinha
aktív tag
Gyertek és regizzetek erre a fórumra: http://mobile-mania.hu/forum/showthread.php?t=1836
Ide fel is lehet tölteni progikat az arénával kapcsolatban és itt minden egyben lenne,jobban áttekinthető! -
animoo
senior tag
Én regiztem, már olvasgatom is!
zack: itt van két kép a kutyámról és az öreg cicánkról, mostanában nagyon szeretik egymást, a macska amúgy undok egy jószág, de a kutya olyan kedves, hogy a macsek megkedvelte (persze azért ha idegesíti, akkor beleharap az eb pofájába, vagy lepofozza az orrát). Ezeket még az 5310-zel csináltam.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Bela0022
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy miután megvettem az arenám megpróbáltam feltelepíteni a Garmin GPS-t ami persze nem sikerült viszont létrehozott pár felesleges könyvtárt amit szeretnék eltávolítani viszont félek, hogy esetleg olyan file-t törlök le ami szükséges a telefon működéséhez. Tudok egyáltalán olyan file-t letörölni ami miatt esetleg nem működik később a telefon? Aznap létrejött egy private, egy resource és egy sys nevű könyvtár a telefon meghajtóján. A resource-n belül van egy Apps és egy plugins könyvtár ezen belül pedig file-ok. A sys-en belül van egy bin könyvtár és azon belül is vannak file-ok. Ezeket törölhetem vagy szüksége van rá a telefonnak?
-
Nem erőltettétek túl magatokat, csak egy szóköz csúszott be.
Itt van jól a két link: [link] és [link]Bela0022: Attól most eltekintve, hogy warezoláshoz kérsz segítséget, azért azt vedd észre, hogy a programod csak S60-as okostelefonokhoz készült, az Arenán ezt ha vért izzadsz se fogod használni. Körültekintés nem árt A könyvtárakat nyugodtan törölheted, a telefonod csak értetlenül néz rád, bajt nem okozol neki.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
animoo
senior tag
Karma: köszi, most elfelejtettem letörölni a végéről, pedig múltkor is így jártam.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
caverinha
aktív tag
Nah,még1x: valaki magyar nyelvű leírást tudna küldeni nekem privátba vagy mailre(caverinha@citromail.hu) a szoftverfrissítés lépéseiről? és az eddig kiadott legstabilabb szoftverről egy letöltési linket?
-
duvi
nagyúr
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok!
Valami jó,működő pdf olvasót tudtok mondani arena-ra?
Előre is köszi ;) -
törölt tag
Sziasztok!
Ma sikeresen levezényeltem MSN-en egy FW frissitést haveromnak.gond nélkül elsö felment a V10O_02 fw.
Rájöttem hogy a PC Sutie 3 update-et nyugodtan ki lehet hagyni,nekünk igyis sikerült a frissités.
Mióta csináltam Hard Reset-et (kb 1 hét) azóta nem volt semmi fagyás és probléma a géppel.Ötlet : mi lenne ha csinálnánk egy pl www.mylgarena.hu oldlat vagy hasonlót?
Minden egy helyen össze lenne gyüjtve,leirások,letöltések,stb...
Sajnos én még sosem csináltam weboldlat,nincs tapasztalatom de ha valaki segit akkor megpróbálhatnánk a dolgot.
Szerintetek? -
nviktor7
tag
válasz #18001664 #3438 üzenetére
Király ötlet, én szívesen segítek. HTML-en nincs tapasztalatom, de Gportal-on lehetne csinálni, abban egész jó vagyok(cristiano-source.gportal.hu).
+én magánszorgalomból is akartam egy ilyen oldalt csinálni, így még jobb lenne.[ Szerkesztve ]
iPhone 3GS 16GB White
-
papp0628
csendes tag
császtok kiprobáltam hogy wifin keresztül lehet youtube videot nézni de nem lehetett de meg néztem mit irtatok és ugy sem sikerült tés szoftom van ha valaki tudja mi a probléma irja meg légyszi ja felregisztem magam a mebile- mania oldalra még nagyon uj az oldal ami yamatoVTEC őtletét iletti jo ötlet hasonlo lenne mint a mylgarena oldal
Lg Km900 ARENA
-
törölt tag
mekkora tárhely van azon az oldalon?
Mert kell azért rendesen,pl FW-k tárolása,letöltések,stb...
hogy müködik ez? -
nviktor7
tag
válasz #18001664 #3441 üzenetére
Kell választani egy címet, egy évre asszem 500 Ft a domain szóval nem egetrengető, + maga a tartalmi rész. De ez majd kialakul. A layout-ot illetően, én értek egy kicsit a Photoshop CS4-hez.
Majd ötletelünk.
100MB. De mediafire-n, vagy addat.hu-n is lehet tárolni.[ Szerkesztve ]
iPhone 3GS 16GB White
-
Lopottmotor
tag
Én veszek domaint ha gondoljátok.
-
Lopottmotor
tag
Erről az Fw-ről van valakinek tapasztalata?
ATHASV/V10G_00 ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest