Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz AZ_ #2158 üzenetére

    Erősen szubjektív a véleményed, és itt a topikban a nagy átlag véleményével teljesen ellentmond. :U
    Valószínű az lehet a gond, hogy rossz telefont választottál magadnak felhasználhatóság terén. Ebben nem a telefon és a szolgáltatás kínálata a hibás, hanem a nem körültekintő választás a részedről.
    Amiket írtál negatívumokat...ezek olyan hibák, amik folyamatosan ismétlődnek a topikban, tehát semmi negatív újdonságot nem közöltél véleményként, csupán annyit amennyit már mindenki tud, és esetleg 1-2 ember tapasztalt is. :U Nekem még pl. sosem fagyott a böngésző, és az email lekérésekkel se volt még problémám.
    Talán a kamerát a kelleténél jobban lehúztad, közel sem annyira rossz, mint ahogy beállítod... :F Természetes fényben, borult és napos időben is kifejezetten jó képeket csinál. Mesterséges fényben nem brillírozik az tény, de nem az a szerepe az optikájának, mint ami egy Nikon compact fényképezőnek. Az összes GSM kamerába szerelt optika gyengélkedik mesterséges fényben. Persze van 1-2 kivétel, ami jobb az átlagnál, de ott meg más, esetleg súlyosabb problémák vannak.
    Tény hogy filmet kell konvertálni...de elgondolkodtál azon, ezt a funkciót mennyire sűrűn fogod használni? És nem csak te...bárki. Lehet olyan szélsőséges helyzet, ahol az Arena-n fogsz filmet nézni, de ez nem a mindennapok kérdése úgy gondolom. A progik többsége nálam legjobb minőségben 1h15p csinál meg 1db filmet. Magyarán ha éjjelre beállítom hogy csináljon meg 6db filmet, mire felkelek, kész lesz. 6db filmet meg mire megnézel a szélsőséges helyzetek egyikében, az elég sok idő lehet, szóval a konvertálás úgy gondolom nem nevezhető említésre méló hátránynak. :U
    A giroszkóp szvsz. nagyon profin működik, ezt sem értem miért húzod le. :F Sms írásnál kicsit lassabb, mint amikor egy fényképnél forgatod, de közel sem annyira lassú mint ahogy beállítod. Aki GPS-t akar használni úgyse ezt a modellt fogja választani. Az vagy vesz egy "only GPS"-t amit már megkaphatsz 20-25k-ért, vagy vesz egy nyílt OP rendszeres telcsit. Én inkább a külön GPS-t preferálnám, ha választani lehet, a google maps-et meg nem nevezném működő navigációs szoftvernek, zárt OP rendszeres telcsik nem navigációra készültek, ezt minden hozzáértő tudja. :U Talán akkor lesz változás, ha java-ra sikerül valamelyik sláger gps szoftvert megcsinálni, ami könnyen lehet, hogy csak ábránd marad.

    "Ha kell egy telefon ami látszólag sokat tud és "design"-os akkor ajánlott, viszont ha egy használható munkaeszköz kell, akkor alkalmatlan."

    Ezt inkább nem is véleményezem, mert szubjektív vagy sem, úgy baromság ennek a mondatnak minden egyes betüje ahogy van. :B

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák