- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Bármennyire is furcsa lesz az eddigi véleményem alapján.....de vettem egy Arena-t, mától én is a klubhoz tartozom.
Túlmisztifikáltam egy kicsit ezt a telefon kérdést hogy melyiket vegyem, holott valójában jóval egyszerűbb. Igazából azért választottam ezt, mert a normális GPS hiánya nem fog gondot okozni, eddig se használtam, még ha volt, akkor se. A T-s szoftverem meglepően gyors, és ez eddig semmi anomáliába nem futottam bele. 72 órás folyamatos teszt lesz, mert ha bármi gondom van cserélik. Pixel hiba nincs, az touch screen tökéletes. Mivel közvetlen előtte az iPhone-t nyomkodtam meg, így azt mondom semmivel sem rosszabb az érintés minősége az iPhone-nál. Sokat nem tudok róla mondani még, de a csomagolás minősége, a telcsi anyaghasználata parádés. Most töltöm, és bár első feltöltés, 16h nem fogom tölteni. Tök felesleges Li-Ion aksik esetében.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DaveNo1
veterán
Aksi most nagyon jól bírta nálam, 4 napig eldöcögött pedig telefonáltam vele elég sokat, wifi neteztem + zenét is hallgattam vele, ha nem videozgatok jó bírja
You are not prepared.
-
mrThomi
addikt
na megjött a teló. aki gsm boltból vete ujjonan tudna nekem arra válaszolni hogy van e rajta külön magyar nyelv? Mert nekem mintha csak automatikust lenne ki bár nem néztem végig a nyelvbeálitásokat
Thnx
-
zack
nagyúr
válasz bentsze88888 #1203 üzenetére
Köszi!
A visszavitelnél csak ilyet tudnának adni, és akkor ha rossz. Mondjuk ez így logikus is. Mert ugye nem telefon kölcsönző a T sem, hogy 72 órán belül másik tipust adjon. Ha hibás, cserélik 72 órán belül szó nélkül. Ez így korrekt.mrThomi: Csak ezt miért emelted ki vastaggal? Szimplán is olvasható. Nálam az autómatikus a magyar volt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mrThomi
addikt
csak azért, mert az aelső felkapcsolásnál megijedtem! Mert a pin beütése után accepted-et irt ki...de az utána lévő üdvözlö varázslós mittomén mia szarságom már magyar volt Amikor rádobtam töltőre már angolul irta ki a hogy töltés...
A többit magyarnak láttam fél ora tapicskolás után -
jooker82
nagyúr
válasz LEFTHORSE1 #1198 üzenetére
Az lg ben legalább van fikázási lehetőség,mivel van fejlesztés,mindig kitalálnak egy újat,az se meg évek óta csak ül a babérjain, ugyanazt a bevált módszert rakosgassák egyik telobol a másikba,igy különösebb hibázásuk már nem is lehet.És amugy honnan szedted ezt a nehogy megvedd kategoria cimet?
Az se mármár ugylátom,hogy a hazugságaiból kezd élni.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz jooker82 #1207 üzenetére
Jó jó, kiszladt a számon, igazatok van igy nem szabadna fikáznom hogy nem is járt a kezemben, nekem sok csalodásban volt részem (főleg a SE-nél) mikor megvettem az F480-at mindenki a forumon odáig volt s visza hogy de jó meg hű.. aztán megvettem és két nap alatt rájöttem hogy nagy hiba volt megvennem. Amugy a SE megfertőzött anno, most meg csak egyre undorodom annyira idióták a vezetőségnél
Cseberből vederbe
-
zack
nagyúr
válasz LEFTHORSE1 #1208 üzenetére
Ne is mondd...megnyomkodtam az SE X1-et is. Mit mondjak. Botrány szar. Egész egyszerűen kezelhetetlen. Az ára meg az egekben...szerettem az SE-t, de már nem vennék. Nagyot fognak változni az erőviszonyok rövidesen.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
jooker82
nagyúr
válasz LEFTHORSE1 #1208 üzenetére
Én is nagy se párti voltam pár éve,tagja voltam a 2 nagy se portálnak is,de a k800 után ugy éreztem h különösebb újat nem tudtak felmutatni,azelőtt még azt mondtam ugy mint néhány fun h nem lesz más telom csak se.De rájöttem h nem vagyok én leszögezve oda, mért ne próbálnék mást,és már jó ideje lg-m van amit nem bántam meg.És az lg egyre jobb lesz az év folyamán..ők nem csak igérgetnek mint az se.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
zack
nagyúr
válasz jooker82 #1211 üzenetére
N97-et ingyen se használnék. Nem jön be. Ha itt tartunk az LG külsőre és anyagminőségben veri. Ráadásul nem szeretem a qwerty bill-t, amitől ugye dupla vastagságú lett. Frappáns szavakkal: elqúrták.Nem kicsit. Nagyon. Nem illik az eddigi N Series "imidzsbe" ez az új Nokia Calculator feeling. És én csak 20k-t adtam érte.
[ Szerkesztve ]
-
rollo
tag
Nem tudtok valamilyen programot filmek konvertalasara,Lg Cookie-re szeretnem konvertalni!?
[ Szerkesztve ]
-
M.W.H
aktív tag
nah bereggelte már valaki a vod.dvix.com on a teloját? most megprobálom telorol csinálni.
Mad W. Highflyer
-
spawn21
veterán
Mindenkihez hozzászólva,féltem az Lg-től.
De álmomban sem gondoltam volna,hogy ilyen jó lenne. Nem tökéletes,de nem jár messze.
Hihetetlenül féltem a multi tuch-tól,nem hittem,hogy ilyen jól lehet kezelni,gyorsabban reagál mint a volt Samsung Innovom. Pedig annak hagyományos volt.
Most szervizben van,a szoftverelés ráfér. Alig várom,hogy kész legyen.s24U+15p
-
zack
nagyúr
válasz spawn21 #1215 üzenetére
Nekem is hasonló félelmeim voltak. A z első benyomásim viszont pozitívak nekem is. Még töltőn van, lassan le fogom venni. A mobil TV-t már kipróbáltam, nagy feeling.
Ami meglepett az a mérete a valóságban...amikor megláttam, áhhh...mondtam ez kell nekem! Abba a kézzel varrott tokba fogom tárolni amit a menyasszonyom csinált még a K850i-nek. Félelmetes hogy a K850i-nek varrott tok, még nagy is neki! A kijelzője meg 3x akkora. Méretileg is nagyon elégedett vagyok vele. Az iPhone már határeset, ézésem szerint az már nem mobil telefon méret, és sokszor lehet problémás a tárolása pl. nyáron.Egyébként miért vitted szervízbe? Elvileg otthon is meg lehet csinálni. Vagy független szoft-ot kap?
-
mrThomi
addikt
válasz spawn21 #1215 üzenetére
szia, miért kellett szoftverelni?
Amugy nekemis nagyon tetszik...hnap nézem át jobban majd, msot tölötm 16 orátA nyelv az mindenkinél stimmel akkor csak nálam 99.99%ban magyar?
Ere még ne mválsazol senki hogy nála töltésnél mit ir ki vagy a pin kod beütése után...Nézze márm eg vki nekem akinek nem T-mobilos van! Ezer kössz -
zack
nagyúr
válasz mrThomi #1217 üzenetére
Megnéztem...nálam is formázódik még az aksi, és nekem kikapcsolt állapotban magyarul írja a szöveget, valami ilyesmit:
"enegiatakarékossági okokból húzza ki a töltőt, mert az aksi feltöltött."[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Srácok!
Vista X64 alatt mindenkinek rendben ment a PC Suite III telepítése? Mert én bármit csinálok az USB modem driver error-t ír:
Install error 1168 in replacing lgx64gps.inf file
-
zack
nagyúr
Áhhh...ez azért jó nagy minusz pont az LG-nek. Ezt a PC Suite-ot egész egyszerűen nem tudom megoldani. A telefon csatlakoztatása varázslója csak és kizárólag bluetooth-on keresi a telót. Adattár módban szintén sehol semmi.
Elhiszem hogy minden kezdet nehéz...de könyörgöm. Ez egy PC Suite. Amit Nokia és SE telefonok esetében ahogy befejezi a telepítést, hiba nélkül csatlakozik.
Itt gőzöm sincs mi a gond. Elég nagy blama lesz ha ezért kell új Win-t telepítenem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Vovi1
aktív tag
Ez már közel 2 hónapos probléma. Hasonlókép jártam, a megoldást is leírtam. Bizonyos alaplapok, pl, ASUS, Asrock egyes változatai összvesznek az USB portokon, a teló nem látja adattár üzemmódban sem, ez nem teló, hanem szg probléma, ráadásul op.rendszer független! (csak USB 2-es portjuk van BIOS szinten!)
A megoldás egy 1500 Ft-os PCI-os USB 2 kártya betétele, innentől símán megy minden. Különösebben installálni sem kell.
A PC Suite III modem jellegű prg, igen lassú, nem értem az LG miért maradt ennél a verziónál, régen elavult. Installálás után kell csatlakozni a telóval, mejd a telón el kell indítani a PC suite csíkot. 10-20 mp után - kinek milyen gyors a gépe - felismeri, előjön a prg. Szerintem max telefonkönyv szinkronizálására lementésére jó, másra nem. A sebessége a serial portokénak felel meg, ez 20 éves technika.
Minden más esetben az USB 2 vel működő, igen gyors porton kell kommunikálni, adattár - egyszerűen Total Commanderrel másolgatni és törölgetni képet, videót, zenét a megfelelő könyvtárba. Önnáló pendriveként ismeri fel, ezt már mindenki tudja kezelni.
Teljesen felesleges USB driverekkel szórakozni valószínűleg hardveres a gond. Meg kell nézni, a BIOS-ban az USB portok beállítását, az is lehet hogy csak ott kell engedélyezni.
[ Szerkesztve ]
-
bentsze88888
tag
Most néztem,hogy a telót webcamként is lehet használni.
Azt hittem ez a kínai telefonok sajátossága,a tesztben nem is említik. -
Vovi1
aktív tag
64 bites rendszerekkel még lehetnek gondok, át kell írni rengeteg programot, mert nem megy. Szerintem is az op.rendszer nem ismeri fel. Fw frissítés csak xp-n megy a régebbi programokkal. Az újabbak talán már működnek Vista és 7-esen is, de az XP biztonságosabb.
-
spawn21
veterán
-
spawn21
veterán
Az aksiról annyit,hogy iszonyt jó!!!!!!
3 nap lazán megy neki!!!
s24U+15p
-
mrThomi
addikt
válasz spawn21 #1226 üzenetére
Na végre levetem a telot a töltöröl. Van külön magyar nylvem is ugyhogy no para, az volt az első amit megnéztem.
A szoftver viszont sztem régi:S/W verzio: KM900AT_v10a (ez most melyik?)
Milyen hibákat tapasztaltál?u.i:minek szorakoztok pc-suital? Sima adattárolás és felismer mindent+még tölti is. Miért kell pc suitozni?
[ Szerkesztve ]
-
Z-o-t-y
tag
válasz mrThomi #1228 üzenetére
Nekem trés arénám van, kéne a gyári fw, de ez sem rossz, viszont nekem is volt olyan problémám mint amit már előttem írtak, hogy hívnak és nem tudom felvenni, meg semmit csinálni, csak csörög... még le nem teszik, fagyni még nem fagyott, viszont annyira jól össze van rakva ez a telefon, ráadásul kis kicsi kompakt, formára ez néz ki a legjobban a kategóriában
http://instagram.com/_doublez_
-
Z-o-t-y
tag
Viszont az furcsa, h ebben a telefonban a "háttrékép" fogalma mint olyan, nem létezik csak addig látszik egy pár opillanatig amíg ki nem oldod a zárat, vagy le nem zár...
http://instagram.com/_doublez_
-
zack
nagyúr
Nincs szabad PCI slot a lapomon... Ha csak így fog működni rövid életű lesz nálam ez a telefon. Nincs mit állítani a BIOS-ban sem. SE K850i is ezen a porton komunikált, és a csajom S500i is ezen komunikál a mai napig. A port az tuti jó, mennie kellene.
Adattárolás módba se lép be...
Viszont ezen az USB porton Bluetooth-tal komunikál hibátlanul, csak ugye lassú.[ Szerkesztve ]
-
Zolexx
aktív tag
Szia ha megfelelően beállítod a wap beállításokat akkor fog menni.
Ha máshogy nem hát így tuti
Ez minden telonál jó ami tud lejátszani ilyeneket.
Adások:rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m1.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m2.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/rtlklub.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/mtv_hungary.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/national_geographic.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/4_csatorna_storytv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/tv6.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/viva.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/magyar_atv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/duna_televizio.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/eurosport.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/eurosport2.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/hir_tv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/jetix.sdpBöngészőbe a telefonon bepötyögöd és már nézheted is
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
zack
nagyúr
Visszatettem N. Ghost-tal egy korábbi mentésemet...meglátjuk. Leszedem a SE PC Suite-ot hátha azzal akad össze. Sztem 64bit driver gond lesz...
-
Vovi1
aktív tag
Nálam is ugyanez volt a gond. SE-és Nokiát felismert, amúgy mindent, de az LG-t nem, pedig minden drivert feltettem. XP két verziója és a Win 7 is beledöglött. A régebbi gépeken viszont gond nélkül működött, van itthon 3-4 is, kipróbáltam. Amúgy alapesetben szokványos USB port XP-től a windows része, WIN 98 SE-ben telepíteni kell a drivert, előtte nincs driver sem.
Az adattár módban nem lehet telefonkönyvet menteni és szerkeszteni, csak az adatokat éri el. Nem lehet szinkronizálni outlokkal sem, csak a PC suittal.
Lehet, hogy más telefont kezelő prg-vel veszik össze, hasonló portokat használnak, és ezek általában folyamatosan futnak a háttérben. Szerintem a felesleges dolgokat le kell törölni, vagy tiltani. Tapasztalataim szerint a Nokia gyári programjai igen erőszakosak, mindenhova betelepednek, mint a Nero.
Érdemes átnézni mivel indul a gép, mit tölt be automatikusan - run - msconfig, de csak óvatosan.
-
unyadavid
senior tag
Hali!
Nekem az lenne a gondom, hogy amikor zenét hallgatok és a képernyő elsötétedik (energiatakarékos mód!- bár nem hiszem, hogy emiatt - jól is néznénk ki ) akkor két szám között (mikor vált) várni kell pár másodpercet!!! ez normális???
a szoft. verzióm: KM900AT_V10j - T-mobile[ Szerkesztve ]
-
Mieza
tag
Én is tulajdonos lettem, már két napja nyúzom, de eddig semmi probléma (kopp-kopp-kopp).
Igaz ez független, gyári garanciával.
A FormatFactory-val konvertáltam rá filmeket, egyszerűen gyönyörű!
Ja, és nálam még az első szoftver van rajta, azt hiszem: KM900AT_V10a. -
unyadavid
senior tag
akkor lehet, hogy szoftverelés lesz belőle amugy ha otthon végzem akkor azt, hogy is kell?
-
unyadavid
senior tag
én sennheiser cx300-zal hallgatom és itt hallani egy kis háttérzajt, de nem zavaróan, (akkor amikor megy egy szám) na most mikor vége van a számnak nem hallani csak egy kis zajt pont mikor vége van és akkor amikor átvált a következő számra és e kettő között bizony másodpercek telnek el!!!!!! (de ha a képernyő még nem sötétedett el akkor viszont nincs ilyen várakozás )
-
LEFTHORSE1
őstag
Ez az LG rendesen feladja a leckèt a többi gyårtònak, egyre többen vàltanak erre, a leendö tulajokat megkèrnèm azt is mondjàk el hogy milyen telòròl våltottak
Cseberből vederbe
-
mrThomi
addikt
válasz unyadavid #1243 üzenetére
Chao! Ahogy mieza is mondta nézd meg az mp3 filet- lehet hogy ott van a szám végén pár mp semmi!
Mieza:nekemis is azzal a szoftal van.Te honnan szerváltad be a telót és tudsz rajta wifizni? Mert nekem nem jön ösze...szépen talál hálozatokat meg kapcsolodási helyeket de mindig kapcs.hibát ir ki! Vki segitsen pliiiz
-
Mieza
tag
válasz LEFTHORSE1 #1244 üzenetére
Nekem még egy SE W800-asom volt, de már nem bírta tovább.
Maradni akartam a gyártónál, de egy normális telefont sem adtak ki mostanában, amit meg bejelentettek, azok meg ki tudja mikor fognak megjelenni (lásd X1 példáját). -
bentsze88888
tag
válasz LEFTHORSE1 #1244 üzenetére
Hát volt már P1-em, 6290em,D900am,6500 classicom,de erre egy T700asról váltottam.
És egy ipod touchom is volt.
Ha a helyén kezeled a telót (tehát mint zárt rendszerest),akkor nem fogsz csalódni!
Persze vannak szoftveres apróságok,amik zavaróak,de kompromisszumot mindig kötni kell...
Hardveresen a kijelző rossz olvashatósága,meg a gps "hiánya" (ami inkább szoftveres hiba)
róható fel. Szerintem. -
mrThomi
addikt
Vki magyarázzal egy hogy van ez a Wi-Fi zés
Telón bekapcsolom a wifit, talál pár hálozatot azt ennyi, probálok felmeni rá de egyik se sok. hálozati hibát ir vagy mit!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest