Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz Quqesz #28967 üzenetére

    Be van, igen. Azt poénból se piszkáltam.

    V20e röpkritika:
    Örömteli dolgokról is van végre beszámolni valóm.

    - A telefon az éjjel bekapcsolt szinkronizáció, GPS mellett 2%-ot merült. Felriadtam hajnalban 4 óra alvás után, valami farokember autóriasztója úgy szólt, mint a légvédelmi riadó. Akkor csekkoltam, 1% per 4 óra. Most keltem, összesen 2% volt a merülés éjjel fél 3 óta.

    - Filmet is néztem a telefonnal, mert miért ne? Nyektetni is kell, hogy kiderüljenek turpisságok. Egy 40 perces sorozatepizód megnézése 12%-kal merítette 50%-os fényerő mellett, tehát pusztán a kijelző bekapcsolásával 6 óra körüli kijelzőidőt lehet kalkulálni. Az már a "jó" kategória.

    Elmélkedés:

    Az akkunak továbbra sem hiszem, hogy baja van. Battery Stats szerint jó állapotú, ennél többet kideríteni nem tudtam. Sajnos voltam olyan ostoba, hogy éltem a system backup lehetőséggel hard reset után, mert a G4 felajánlotta, így megkaptam a Sony-n használt bloatware-eket is, nem beszélve az órás appokról és watchface-ekről. Az összes Sony appot töröltem.

    A Sony backup a mellékhatása lehet, hogy egy teljes napig próbáltam működésre bírni az órát a telefonnal. Ami most az érdekes, az az, hogy tegnap, immár a V20e után szólt a telefon, hogy a BKK Futár Wear nagyfogyasztóvá vált. Ignoráltam, mert nem hittem el egyszerűen. Este jelzett az egyik battery health app, hogy abnormális fogyasztást észlelt tőle. És olyan szinten, hogy... :Y A kijelző teljes fogyasztása volt 24%, a BKK-é 16%... Más statisztika szerint összesen 3%-ot fogyasztott. :D A kis hamis.
    Először megvontam tőle a GPS-t, aztán töröltem a francba. Azóta van az, hogy nem óránként merül egy százalékot, hanem 4-5 óránként. Így már elképzelhető a 2-3 napos üzemidő kevés kijelzőhasználattal.

    Vegyétek hozzá, hogy megy az óraszinkron, BT, GPS, WIFI, FB, Gmail a háttérben. Szép eredmény. Viszont a BKK csak az első használata óta fogyaszt rengeteget, előtte nem ment. Először péntek este kapcsoltam be. Ezek alapján a V20d és V20e ég és föld.

    Ma reggeltől estig velem lesz a teló töltő nélkül. Este jön a verdikt.

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák