Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rihard83

    tag

    Sziasztok!

    Lassan két hete megvan az LG G4-em G2 után. Jó telefon, de kicsit többre számítottam. Az első amit azonnal észre vesz az ember, hogy az aksinál a százalék folyamatosan csökken, még ha az ember alig veszi kézbe 1-2percre, ellentétben a G2-vel.(pedig lekaptam az update-et és ott írta h aksi optimalizálva, persze értem én hogy nagyobb a kijelző és a hardver is erősebb, de valahogy nem szimpatikus) Csupa apróságokat kiszedtek a G4-ből amiket nem tudom miért, de hiányolok. Pl. Ha jött egy facebook értesítés, akkor kiírta hogy kitől jött és még kép is ott volt a felhasználórol. G4be csak azt írja ki, hogy facebook értesítés részletekért oldjam fel a képernyőzárat. Az időjárás widget, ami lezárolt képernyőn is animálva volt, hát azt imádtam az is elveszett. Akkor hivásnál a kamera körüli ledes villogó ami jelzett, van még egy olyan a teló ahol ezt így megcsinállták? Mondjuk a képernyő kikapcsolásakor is nem lehet választani a kikapcsolási animációt, mondjuk nekem a retro tv volt a kedvencem az is elveszett.
    Eddig ennyi amit hiányolok.

    Ami jobb a magasabb felbontás amit akkor vesz észre az ember ha egymás mellé raom a kettőt, meg a gyorsabb kamera ami kicsit idegesítő volt G2 be pontosabban a fókuszálás. És picit gyorsabb is a teló, persze game-eket nem nagyon játszok, de gondolom azok meg pláne eszik az aksit.

    Mindent egybevéve jó tel, nem bántam meg hogy vettem, de most már növelhetnék az aksi méretét vagy a fogyasztást, mert ez nagyon zavaró. G2 aksija egy állat a G4-hez képest. :D

    Ha még valamit észreveszek írok. ;)

Új hozzászólás Aktív témák