- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz HPZ537 #39600 üzenetére
eBayről kínait? Szerintem felejtsd el, amíg vagy a vezeték nélküli töltés elektronikáját vagy az alaplapot nem nyírja ki...
Ilyen töltőből márkásat. LG-k, Samsung-ok, esetleg a Nokiának van/volt jó minőségű töltője.
Én biztosan nem kísérleteznék a kínaival, ami a másik, hogy ezek max. 1A-t tudnak áttolni jobb esetben, inkább 800-900 mA körül, a gyári töltő vezetéken 1.7 A körül... Kb. duplájára nő a töltési idő is. Nekem van gyári LG, ami a G3-hoz készült anno, de már csak tartónak használom.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Nozy82
tag
Üdv mindenkinek. Hozzám került egy G3 és van egy probléma vele, hogy az automatikus elforgatás nem működik. Csak álló helyzetbe van a kijelző, hiába kapcsolom be, hogy forduljon el. Plusz párszor csinált olyat, hogy a képernyőzár mintha beragadt volna, nem reagált sem dupla kopp-ra, sem a bekapcsoló gombra. Először akksi ki-be úgy elédt fel. Aztán rájöttem, hogy a hangerő le gombbal bejön a kamera, akkor is ha a képernyőzár beragad, szóval olyankor úgy ébresztem fel a telót, de nem tudom mitől lehet ez.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Nozy82 #39603 üzenetére
Elforgatásnál a gyro szenzor játszik szerepet, a feloldásnál pedig a közelségérzékelő. Közelségérzékelőt megpróbálhatod megtakarítani, ha zsíros vagy koszos, akkor van, hogy nem érzékel rendesen, és nem old fel.
Ha nem jutsz sehogy dűlőre, akkor KDZ-vel újra lehetne rakni a rendszert (teljes törléssel), ha szoftveres a probléma, akkor megoldódik, ha nem oldódik meg, akkor valószínűleg hardveres probléma áll a háttérben.
-
amoledus
aktív tag
válasz Nozy82 #39607 üzenetére
Érdemes, van akinek a loli jobb de a többség inkább 6-ossal használja
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Nozy82
tag
Na próbálom én másik szoftvert felrakni, de valami nem jól van Elindul az Lg flash tool de megáll mikor a telefonra rakná át a romot. Idő megy de a flash megáll.
-
HPZ537
tag
Észre vettem egy olyan problémát, és kérdezném is egyben hogy mi a megoldás, szóval : Csörög a teló, felveszem, ugye beszélgetünk, aztán Kihangosítom a telefont, beszélgetünk tovább, majd a Kihangositást kinyomom, na ilyenkor jön a probléma, a vonal túl oldalán lévő személy nem hallja a hangom, én jól hallom őt, de nekem a mikrofon teljesen néma, ha újra benyomom a Kihangositást, akkor megint hall engem. Nálatok is ilyen?
-
siskad
őstag
válasz HPZ537 #39611 üzenetére
Nem volt ilyen gondom a telefonnal, de szoftveres gondnak tűnik. Egy gyári visszaállítás/KDZ flash szerintem megoldja.
Más: Lecseréltem a G3-am egy Vernee Apollo Lite-ra, a G3-nak a kameráját kicsit sajnálom, ebben a G3 jobb volt. Úgyhogy mindenkinek további jó romolást és hibáktól mentes működést kívánok! Néha még majd benézek, segítek ha tudok.
[ Szerkesztve ]
-
petyametyo
aktív tag
Sziasztok !
A Media Mark-ban vásárolt LG G3 ra mennyi gyári garancia van 1 vagy 2 év ?
-
yeppy83
csendes tag
válasz petyametyo #39613 üzenetére
Tudtommal csak a szolgáltató által vásárolt készülékekre adtak 2 évet, minden másra ( ott a master card ) 1 év..
-
dlaccc
aktív tag
Köszönöm az eddigi segítséget, 2év után megérett a csere, holnaptól az LG G5-tel mobilozok
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz petyametyo #39613 üzenetére
A gyártói garancia 1 év, de ha a MM jófej, akkor lehet vállal rá még egy év bolti garanciát.
Ők csak nem csődölnek be, mire szervizbe kéne vinni a telódat... -
petyametyo
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek!! Először is Kellemes Húsvéti Ünnepeket az egész csapatnak!!!!
Az lenne a kérdésem, hogy adott a LG G3 készülékem. Kameránál idáig a szelfi fotót teljes képernyővel mutatta, most pedig középen egy kis kockában látható a kép. Kerestem mindenhol a beállításoknál de sehol sem találom. valakinek valami ötlete mitől lehet? Gyári rom nem rootoltam. V30n-global-com.
Előre is köszi.élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoltwader45 #39618 üzenetére
Kapcsold ki a "vakut". Az, hogy a kijelző többi része "világít" egy bőrszínhez hasonlító színnel az a facecam "vaku" funkciója.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Zsoltwader45 #39618 üzenetére
Ahogy kollega mondja. Vétlenül benyomtad a vaku gombot előlapi kameránál. Egy gombnyomás a kamera appban(villám jel) és már meg is oldódott
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Zsoltwader45 #39621 üzenetére
Boldog húsvétot!
-
SlyChocolate
senior tag
Sziasztok.
Egy kis help kellene az asszonykám G3-asa pár napja magától újra indulgat random módon...
Már csináltam rajta a gyári smart cleanert de ma reggelre megint bekapcsolva volt.
Pedig ha nem kell menni dolgozóba éjjelre mindig kilővi a vasat.
Ma meg arra ébredtünk, hogy kuruttyol a G3.
Csak playscuccok vannak rajta bár az is igaz kb egy éves a teleítése a romnak ami 6.0-a.
Szerintetek mi lehet a baja?
Előre is köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
Sziasztok. Lányom szokás szerint váltana, én pedig szokás szerint örökölnék - vagy az anyja. Ami nem tetszik - azon kívül, hogy már megint kinek lesz új telefonja? -, hogy a fotók enyhén sárga színezetűek, kissé gyengébb fényviszonyok mellett életlenek. Lehet-e valamivel orvosolni, vagy ez "ilyen",
-
Smiro
senior tag
válasz SkyLine3000 #39625 üzenetére
Köszi, megnyugtattál Hozzáértők? Most frissítettem a 6.0-ra és a fotók kissé elmosódottak bizonyos képeken. Az auto focus lehet lassú? Most verőfényes kint az idő, nincs is képekkel baj ezen kívül. Gyenge fényviszonyok mellett jön a sárga tónus és az életlenség. Az infrás élességállítás állandóan müxik, vagy azt külön be kell kapcsolni?
-
DonLaca@
senior tag
Az automata fókusz nálam is sokszor csinálja rosszabb fényviszonynál hogy végig szépen tartja a kép élességét de az exponálás pillanatában félre fókuszál. Úgy szoktam ezt kiküszöbölni hogy rábökök a képernyőre és akkor egy darabig a kijelölt helyen tartja a fókuszpontot. A fehéregyensúly nekem jó. Azt mindig helyesen állítja be a telefon.
Lézeres fókusz van.[ Szerkesztve ]
-
bowler
csendes tag
Hi. SOS be kellene egy tuti működő app, amivel tudom kapcsolgatni a TV-t infrán keresztül, vagyis az invitel beltéri egységet! (Lg g3) .
-
SlyChocolate
senior tag
válasz SlyChocolate #39623 üzenetére
Ma felraktam hivatalos LG3 romokat KDZ módon, full wipe-al.
Akár a t-komos akár a függetlent tettem fel nem bír elindulni a teló.
Van, hogy pár percig marad bekapcsolva de újra indul.
Jelenleg az LG felíratig jut el a dolog.
Utána azonal ujra kezdi magyarul tik-takol a teló.
G3-nál lelehet cserélni a bootloadert?
Vagy esetleg más gond lehet? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz SlyChocolate #39630 üzenetére
Ha töltőre teszed akkor is ezt csinálja?
Lehet aksi hiba is... Főleg, ha elég idős a készülék és gyári aksi van még benne.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz SlyChocolate #39632 üzenetére
Pont én is akartam írni, h valszeg akksi hiba lesz. 3 év után nem csoda... Inkább az a csoda, h ennyit bírt.
[ Szerkesztve ]
-
SlyChocolate
senior tag
válasz SkyLine3000 #39633 üzenetére
Köszi Srácok haladunk...
Igen az lehetett a ludas mert több mint egy órája flottul megy...
Kopp...kopp..
Persze töltőről.
Apropó Ti honnét rendelnétek eredeti akkut hozzá? -
SkyLine3000
addikt
válasz SlyChocolate #39634 üzenetére
Amikor asszony F6jához kellett akksi, akkor a helyi telenoros haverom hozott eredetit.(a lecserélt 3 éves akksi sem ment tönkre, csak már nem bírt annyit) Így nekem bolti tapasztalatom nincs.
-
bowler
csendes tag
Hi. SOS be kellene egy tuti működő app, amivel tudom kapcsolgatni a TV-t infrán keresztül, vagyis az invitel beltéri egységet! (Lg g3
-
Raul227
aktív tag
Quick remote
-
kovagege
csendes tag
Sziasztok ! Rootolni szeretném a g3-amat és a kingroot csak kiírja ,hogy not root , rámegyek a requestre és kiírja ,hogy 32286 request, fejlesztői opció bevan kapcsolva. Android 6.0 v30c.
-
B Adrian
csendes tag
sziasztok
Ma sajnos olyat produkált a telefonom hogy feldugtam gépre de az nem látta :-(
a kábel jó mert másik telefonnal kipróbáltam, töltést vesz fel, a gépről is.
Gondolom a micro usb csatlakozóval lehet valami problémám. vagy valakinek valami más tippje mielőtt beviszem a szervizbe?
köszönöm -
Redbull941
tag
Helló mindenkinek
Vissza olvastam alaplap kulcsszóra, és látom ez már elég széria hiba a g3-nak, hogy elkezd remegni a kép, elmegy, vissza jön stb. Nekem 2 napja kezdte, simán csak levettem a töltőről reggel és aztán csetelésnél elkezdte a közismert jeleneteket produkálni... Ma voltam szervízesnél, mindjárt azt mondta hogy 80-90eu és már pöpec (nem akartam mondani, hogy tavaly októberben vettem 120ért...). Szóval elkezdtem nézegetni a youtuben ezeket a fixeket (mivel ugye nem szoftveres a hiba, mivel nyomtam képernyő mentést hiba közben és minden rendesen látszik...), és gondoltam neki esek próbának, hogy teszek a procira régi bankkártya darabot, és voilá egyenlőre nem produkálta a hibát (nem tudom, hogy ha 3-4 hónapot még így elmegy akkor addig használom, de utána veszek mást). Annyit szeretnék kérdezni, hogy aki próbálta már ezt a módszert, kb mennyi időt nyert vele? 80-90eurót nem szeretnék adni egy új alaplapért, mivel 120-130euért már másikat tudnék venni...
Köszönöm szépen a választ. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Redbull941 #39644 üzenetére
Nem új alaplap kell neki csak egy reball, amit egy jó szerviz megcsinálna, bár nem tudom mennyire foglalkoznak arrafelé ilyesmivel.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz SlyChocolate #39634 üzenetére
Ma meg lett az új akku és szépen műxik a vas.
Tényleg akkuhiba volt, még egyszer köszi Srácok!
Ezer hála...
-
atosan
addikt
-
kovagege
csendes tag
G3-ra felraktam a lineage os-t és csak megy a kezdőképnél a kék csík, 1 órát vártam és semmi. Mi lehet a baj?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Redbull941 #39644 üzenetére
Mi mi mi? Hogy oldottad meg a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest