- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dredjudge84 #39050 üzenetére
Tedd fel a 6.9-et. [link]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
G48
senior tag
Hát én még ennyit nem szenvedtem roottal.
v21a HKG Kingroot-al megy, utánna AutoRec.
De nem tudom kicserélni sehogy a SuperSU-ra. Prób SuperSuMe-vel:negatív, Term Emuval is sh /sdcard/mrw/root.sh ezzel is negatív. Tud még vki más módszert?UP: Siker!
[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
Észre vette már valaki hogy a "powered by android" más betűtípussal van írva a bootnál? Csak h nem én kezdek belehülyülni a rootba...
Esetleg a recovery átírása miatt lehet?
[ Szerkesztve ]
-
-
kagzer
aktív tag
válasz gixxergabi #39043 üzenetére
Igen, már szétszedtem és takarítgattam ESD-s ecsettel a csatikat. Csütörtökön még annyit megpróbálok hogy a munkahelyemen kicsit a csatlakozók környéket hőléggel megmelegítem meg mikroszkóp alatt is megnézem.
-
juhasz406
tag
GSM Vonal-ban vásároltam LG G3 telefont. A kereten hajszálrepedésék jelentek meg. A bolt mégsem javította, hivatkozva arra, hogy a működést nem befolyásolja. Leírták, hogy a szélein 1-2 ütésnyom. Most akkor egy vagy kettő. Egyébként semmi ütésnyom nincs rajta. 4000ft volt a futárköltségem mert személyesen nem lehet bevinni a készüléket. Valamint a gyári fóliát is eltávolították a telefonról. NEM AJÁNLOM A BOLTOT SENKINEK!!!
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Nekem a hetes androiddal (itt értsd: CM alapúak) az a gondom, hogy hiányoznak a stock UI elemei (nem az alkalmazásokra gondolok), illetve hogy a szerintem legjobb kamera szoftver rá nem elérhető (XCam).
Szerintetek, ezeket rá lehet applikálni valahogy? -
dkovizoli
addikt
Igen de a 6.9 másnapra kint volt és javítja ezt a hibát.
-
G48
senior tag
Beírtam Term Emu-ba h sm set-force-adoptable true miután olvastam hogy ezzel lehet csatolni OTG-t CM13.1 alatt. Azóta feszt "Sérültnek" írja a telefon a OTG-t.
Win 8.1 alatt jó.[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
Hogyan kell OTG csatolni CM13.1 alatt, h lássa külső fájlkezelő?
[ Szerkesztve ]
-
Fulár
senior tag
A hiba szinte azonnal javítva lett!Keress rá mert már ott a 6.9-es verzió is ami tökéletes.
Viszont miszter Fulmics sajnos ezúttal azt is bejelentette,hogy ez volt az utolsó verzió mert befejezte a G3-mas Romok mókolását ugyanis a G3-mat lecserélte egy G5-re és ezentúl már csak ahhoz készít cuccokat.Sajnos lassan de biztosan a G3 fölött is elszáll az idő.De amíg nem megy tönkre javíthatatlanul addig én nem cserélem le az tuti. -
n.sity87
csendes tag
Üdv! Valaki le tudná írni részletesen hogy hogy állíthatom át a képernyő felbontását, olvastam itt hogy bootloop is lehet a vége. Köszi
-
kszthly
senior tag
-
n.sity87
csendes tag
Köszi a figyelmeztetést, dpi-t fulmics alatt is engedi 528-ig ha jól emlékszem
-
**CooL**
csendes tag
Sziasztok!
Múltkor írtam ide a topicba, azzal a problémával kapcsolatosan, hogy a G3-as készülékem, alacsony/alacsonyabb töltöttségi szinten kiszámíthatatlanul újraindult rendszeresen. Többen azt írták rá, hogy haldoklik az akkum, így vettem is egy újat kb. 1,5 hónapja, nem is volt gond vele,viszont az utóbbi időben ezzel is újra előjött ez a gond.. Mi lehet a probléma? Csak szimplán kifogtam egy rosszat?
iPhone 11, iPad Air (2022)
-
Brett001
aktív tag
Látom nagyon rá vagytok kattanva erre a kijelző felbontásra. De miért jó visszabutítani? Kevesebbet fogyaszt? Amúgy meg mikor egy tesztben arról írnak, hogy egy teló felbontása csak 720 alacsony DPI-vel megy a fanyalgás, hogy milyen gáz már....
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Aryon87
félisten
válasz Brett001 #39086 üzenetére
Jobb uzemidonek kellene lennie.
Pelda, ami off, de a felbontas temakorbe vag:
Van nalam egy Xiaomi Mi5 es egy ujonnan szerzett Honor 8 ami a G5-t valtotta csereutalvanyban (igen, mar megint..).
Mind2 FHD felbontas, es boven hozzak az 5+ kijelzoidoket, legalabbis a Mi5 rekordja 7ora SoT.. H8 meg nem teljes, mert nincs 2 napos, de mar atleptem vele az 5ora SoT-ot..
A G3-4 boven tudna minimum 5 ora kijelzoidot, a G5 mar hozta ezt QHD-n, pontosabban a 6ora is kijott mar vele , a FHD felbontassal viszont vigan meglenne a 10 ora is, mig a 3 es 4 eseteben legalabb 8 ora..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kszthly
senior tag
válasz Brett001 #39086 üzenetére
És nem mellesleg gyorsabb is.
Tény, hogy a szemem már nem a régi, de én nem veszem észre a különbséget.
Ja, és van olyan (rosszul megírt) alkalmazás, ami már FHD-ban is olvashatatlan az apró betűk miatt. 720p-n (nekem) tökéletes.A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
SkyLine3000
addikt
Múltkor írtam, hogy egyszerűen nem tudom feltenni a twrp-t a telóra v21c alatt, akármit csinálok. Feldobtam a v21a-t és láss csodát, simán ment minden. Van twrp.
-
Brett001
aktív tag
válasz kszthly #39088 üzenetére
Aha, lehet, hogy én is kipróbálom. Nekem Fulmics van, ami ugye gyári alapú, de Xceed kernellel. Nem tudom a felbontás vezérlés mennyire kernel alapú. Ugye a színeket csak ezzel a kernellel lehet babrálni. Hátha nem jelentkezne a gond az 530 alatti DPI-vel.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
gixxergabi
senior tag
válasz SkyLine3000 #39093 üzenetére
Mennyi lehet most a reális ára? (bár nem tervezem eladni, szinte karcmentes) Nekem még 103-ért jött házhoz újonnan...
-
SkyLine3000
addikt
válasz gixxergabi #39094 üzenetére
A 3 gigásakat 45-60 között árulják. Persze van drágábban is.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Mennyit érhet, mennyit ér, ezt itt. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék! Csináltam egy gyári vissza állítást.Memókártyáról,számítógépre raktam a zenéket,memókártyát is töröltem.Most vissza raktam e telefonra és egyéni csengőhangnál nem tölt be semmi zenét amiből válogatni lehetne.
HonorM5p-HuaweiM10p-XiaomiA1-LgG3-HuaweiY3
-
nmkopasz
csendes tag
-
SkyLine3000
addikt
xposed stock lp alatt mennyire műxik? feltennék egy appot, amivel ki lehet lőni a fölöslegesen induló proggikat és kell hozzá az xposed. vagy esetleg valakinek vmi alternatíva, ami jó és nem kell az xposed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...