- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaRoque
csendes tag
Sziasztok! Honor 6 és G3 között vacillálok már pár napja. Eleinte 5 hüvelyk alatti készülékekben gondolkodtam, majd ezek különböző okok miatt kiestek,de G3 minden erénye ellenére is csak azért jöhetett szóba, mert kijelzőjéhez képest viszonylag kicsi. Kézbe venni egyelőre még nem volt alkalmam. Az lenne a kérdésem, hogy egy kézzel mennyire lehet kezelni, stabilan tartani a telefont? Galaxy xcover 2-ről szeretnék váltani, ami a kijelzőjéhez képest mondjuk elég "vaskos", de kicsit tartok a túl nagy mérettől. ...
-
Fitzgerald
veterán
válasz LaRoque #26352 üzenetére
Hello,
Erre nem lehet igazából válaszolni, kézmérettől függ. De bármelyik Media Marktban meg lehet fogdosni egyébként. A szolgáltatóknál meg G4 tuti ki van rakva, az ugyanakkora mint a G3.
Én annyira hozzászoktam már ehhez a mértehez, hogy kisebb telefon nem is kéne.
Olyan 5.9"-ig még mennék is felfelé, úgyhogy a G4 Pro az pont nekem készül (5.8"). -
Nunder
őstag
Próbálta már valaki használni a Stock ROM-on (root) a Viper4Android FX EQ-t? Az összes fellelhető megoldást kipróbáltam, de a Spotify sehogy sem akarja használni. Google Music működik tökéletesen. Próbáltam XDA-ról szedett APK-val, a Play-ből, rendszer alkalmazásként telepítve, de semmi. Csak a Spotify-t használom, és már az őrület határán járok, hogy nem bírom megoldani.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Carline
őstag
A lassított videókat windowson mivel lehet lejátszani úgy, hogy azok tényleg lassítottak legyenek?
Gomplayer és VNC alatt is normál sebességű volt.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Tudtok olyan billentyűzetről amely javítja, vagy legalább jelzi, ha nem írok helyesen? Köszi!
-
MODERÁTOR
-
veterán
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Viktor0610 #26367 üzenetére
Ühüm, és nem akarsz ezek szerint root-ot....
https://gamergep.hu/
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Viktor0610 #26365 üzenetére
Nagyon át kell verni amúgy... Beállítod, hogy UK-ben vagy és viszontlátás
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
MODERÁTOR
-
gara1
csendes tag
Felraktam a v20t eurxxx bumped verziót az xda fórumáról. 40% auto fényerőn érezhetően kevésbé forrósodik a vas. Kijelző teteje langyos az alja szinte kéz meleg". Kerneléhez nem nyúltam.Előtte cm12.1 volt rajta az sokkal melegebb volt. Most nézem a kernel auditorban 52 fokos. Gyári launcher ujratöltöget ugyanugy...ujitást nem fedeztem fel csak hűvösebb ugyanazok a programokkal, beállításokkal. Kijelzőidőm 1ora 22 perc akksi 65%. Kb ugyan az mint eddig.
Megtartom ezt a romot:-) -
user2211
tag
Súlyos biztonsági rést fedeztek fel a Zimperium zLabs kutatói.
Ezt is javították, szerintem legfőképp emiatt jött a frissítés.[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz papirzsepi93 #26378 üzenetére
VLC portablet használok és ott van a Lejátszás alatt a Sebesség menü. Ott lehet állítani manuálisan.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
user2211
tag
Kb. fél óra erejéig volt fent, így nem sokat tudok írni róla, mert visszaraktam a cm-et. Kicsit hiányzott a fekete téma...
Más:
Karcos lett a lézeres távolságmérőm. Sehol máshol nincs 1 db karc sem, de az nagyon karcos lett valamitől.
Pedig nagyon vigyáztam rá, tokban van/volt végig, egyszer sem ejtettem még le, szóval nem értem. Talán a gariban lett karcos
Mennyibe kerül a cseréje? -
törölt tag
Nagyon jó a v20t. Gyorsabb érzetre mint a h volt. Nyugodtan rakjátok, semmi szemetet nem rak fel. Persze célszerű cs-vel felrakni és nem sima frissítésként.
[ Szerkesztve ]
-
Balus
tag
Hol érdemes Lg g3-at vásárolni, ha fontos a garancia és ne legyen szolgáltató függő?
Kicsit sok webshopot megnéztem és nem akarok belefutni valami más régióra szánt vagy refurbished verzióba...
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
-
kovacs.adam9
tag
Sziasztok. Nagy munka a felbontas fullhdra vissza venni? Mi kell neki kernel csere? Egy linknek is örülnék
LG KP500 -> Sony Xperia X8 -> Huawei Ascend G300 -> Huawei Ascend P6 -> LG G2 -> LG G3 -> LG G4 -> Motorola Defy + Volkswagen Passat 2.0 benzin
-
NandorHUN
addikt
Lion ROM-ban arra van valami megoldás, hogy RECENT APPs-ban ne ezt a gördítős menüt lássam, hanem az eredeti kártyás nézetet? Engem eléggé zavar.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Balus
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
NandorHUN
addikt
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Camera mod megy a lolli alatt ? Illetve 5.1.1 az utolsó Lolli itt ?
Köszi előre is !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #26392 üzenetére
Oda van írva a Kamera modhoz, hogy csak KK alatt működik, 5.0 az utolsó lolli.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ivatti10
aktív tag
válasz eladogeppc #26392 üzenetére
Marco féle cameramod működik Lolli alatt, az összefoglalóban megtalálod.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
expander
senior tag
xcam letezik lollira es kkre is
-
storm3
senior tag
válasz eladogeppc #26397 üzenetére
Mindket telefon volt mar neked, tudnod kene.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
eladogeppc
veterán
Az a baj, hogy már annyi volt, hogy a G2 / G3 között nem tudom melyiket válasszam.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest