- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SlyChocolate #26100 üzenetére
Egy kör és benne egy vízszintes vonal, ha ezt kell látni, akkor látom, bár erősen úgy hiszem ez a blokkolt tartalmat jelenti.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
erwin89
csendes tag
vodafonos eredetileg a telefon, de függetlenítették, de most jutott eszembe, h rossz verziót tettem a telefonra, D855 volt asszem az nemzetközi, de én a 851-es t-mobile-t nyomtam rá, bár talán nem lehetett akkora a hiba.
Az aksija 50% felett volt. Próbálom a hangerő le, plusz bekapcs, de a fel gombbal is próbálgattam, meg rádugtam gépre, közbe nyomtam a le gombot, de a fel-el is próbáltam. A gép érzékel valamit, h rádugtam, de se kép se hang -
DJ. Ru$y
félisten
válasz SlyChocolate #26103 üzenetére
3 pont legfelső opció:
"Az alkalmazások megjelenítése a következővel:" Majd azon belül Felhasználói beállítás. Neked ABC-ben van.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz erwin89 #26102 üzenetére
Amíg bármilyen életjelet ad (USB-re reagál valahogy, logonál megáll a boot stb.) addig menthető.
De arra nagyon figyelj hogy mit teszel rá. Sose tegyél rá olyan romot, ami más verzióra készült, járhatsz ennél sokkal rosszabbul is. Konkrétan kinyírhatod így a nand flasht, és lehet cserélni az alaplapot. -
McLaca
őstag
válasz Darkcomet #26085 üzenetére
Haladó wifi beállításokban engedve van alvó módban a bekapcsolva tartás?
Más: a mobilhálózatok beállításainál lévő barangolás engedélyezésén túl van még valahol roaming mobilnetre vobatkozó beállítás? Mert nemigen akarta az igazságot a telefon a héten...
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Exelsior
senior tag
válasz Fitzgerald #26107 üzenetére
Nekem ugyanez volt. alaplap csere lett a vége.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
daveh
tag
Sziasztok!
A hidden menüben megtudom nézni milyen függő a készülék? Vagy, hogy esetleg független e..? -
erwin89
csendes tag
Hát, nem jutottam sajnos semmire, nem reagál a telefon.
Ha gépre is dugom, csak a gép ad hangjelet, hogy valami csatlakoztatásra került, de ennél több nem történik.
Talán valami szervizet kellene keresnem. Az alaplap csere kb mennyibe kerül?
A szervizekkel kicsit félek, hátha valami szoftveres gond, és kifizettetik velem az alaplap cseréjét.
A vodafone-nál még elvileg garanciás a telefon, ha nem veszik észre, hogy függetlenítve lett, amit kétlek, de ott biztos ugrik a garancia, ha beviszem így.
Olvastam ezt a brickelést, de elég bonyolultnak tűnik.Észrevettem, hogy a telefon töltője még a kihúzás után is hangosan zizeg. Ez természetes lenne?
Nem hiszem, hogy a töltővel nyírhattam ki. Az utolsó töltés, és telepítés között sok idő van.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz erwin89 #26112 üzenetére
Kihúzás után jó, hogy zizeg... Nincs mi felvegye a töltést. Így működik.
Mit olvastál a brickelésről, ami bonyolultnak tűnik? A brickelés ugyanis magyarul téglásítás, ami pont a tönkretétel.
-
-
gusthy
veterán
válasz DJ. Ru$y #26114 üzenetére
Még mit?
Tény, hogy nem tudtam, és lehet, hogy béna vagyok, de az ezt a kérdést eddig kb 328x feltevő emberek helyett rágugliztam, de nem találtam, mindenesetre eddig izéltél válaszolni erre a kérdésre.
Azt gondolom, hogy ez így nem stílus, főleg egy moderátortól nem.@erwin89: próbáltad úgy download módba rakni, hogy kikapcsolt telefon, elimdítod a PC-n a flash toolt, e hangerő le + bedugod a kábelt?
[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
válasz gusthy #26116 üzenetére
Nyugi, szerintem csak rosszul fogalmazott.
Amúgy kipróbáltam, és mindenre azt írja, hogy függő. Pedig most kapott új alaplapot, és a szolgáltatós marhaságok sincsenek rajta (tudom ez csak szoftver kérdése). Nincs másik kártyám, nem is érdekel nagyon, csak kíváncsi voltam. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz saintex72 #26117 üzenetére
És törlés gomb van ott ugye? Ha rányomsz nem történik semmi? Akkor független. Ha a legelső opciót megnyitod és nem kér számsort, akkor független.
gusthy
Nem vagyok moderátor, de gondoltam szólok, hogy ne vezess félre másokat. Most nézem mit írtam, az "is" nem tudom, hogy került oda, "Ezt rosszul tudod" akart lenni.[ Szerkesztve ]
-
erwin89
csendes tag
lg androidnet phone-ként behozza a telefont gépre dugva, de ezenkívül semmi-re nem reagál
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
-
gusthy
veterán
Nem tudjuk, mi lett a készülékcserés kolléga kalandjainak a vége?
-
user2211
tag
Autóban ti milyen tartóval használjátok a telefont GPS-ként? Vagy van kifejezetten G3-hoz gyártott is?
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Telefon vásárlásra szorulok és kinéztem magamnak ezt a példányt...
Szívesen meghallgatnám 1-2 régebb óta lg g3as tulaj véleményét, tapasztalatát...
pl. aksi, képek, stb...thx előre is
XONE: LedyGyusziHU
-
varmi2
nagyúr
válasz LedyGyuszi #26136 üzenetére
Olvasd el a téma összefoglalót is. Ott is sok kérdésre kapsz választ. Én április óta használom. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Kicsit melegszik, de nekem nem vészes, egyszer sem kapcsolt ki, vagy ilyesmi.Nekem több, mint 2 napig bírja az aksi, bár nem is játszom rajta, de van, hogy bír több mint 70 órát is. 3/32 verzióm van. Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan. Gyári 20h rom van rajrta, minden mókolás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
biznisz-elek
tag
válasz LedyGyuszi #26139 üzenetére
én a 2g ramost használom kb 3 hónapja,nekem teljesen megfelel,dobtam még bele egy 16-os kártyát és a programok nagy részét illetve a fényképeket-zenét arra pakolom.nagyon megbizható,akksija is jól birja,sztem ég és föld a g2-höz képest!
S6 Edge
-
jose999
senior tag
válasz user2211 #26138 üzenetére
Én ezt a tartót vettem meg. Teljesen jó, most G4-hez is ezt használom!
Szerk.: "és olyan helyre lehet rakni vele, ahol nem túl zavaró vezetés közben."
Ez is olyan, mint amit linkeltél, szélvédőre való. Máson nem tapad meg![ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
LedyGyuszi
addikt
válasz biznisz-elek #26140 üzenetére
thx
de msot nézem, hogy a 2 között (2gb,16gb és 3gb, 32gb) között 7 ropi a különbség, annyit megér még beáldozni sztem...XONE: LedyGyusziHU
-
macii97
senior tag
válasz LedyGyuszi #26139 üzenetére
2/16os g3-am van. Stock rom sem rossz, de lion 5.5 + navel kernel 2.4 száguld akku pedig userfuggo. Kinek mennyi app van stb. De en elegedett vagyok. 1 napot siman bir, de hasznalom is rendesen. Melegedes elfogadhato.
Kamera pedig telefonok kozott nagyon jo.
Ami hiba az a keret repedese, de sztem nem nagy dolog. Javitjak gariban. -
gusthy
veterán
válasz McLaca #26108 üzenetére
Beállítások -> Internetmegosztás és hálózatok -> Mobilhálózatok -> Adatbarangolás
Ez a mobilnetre vonatkozik, és ezen kívül van az, hogy a telefon roamingoljon vagy se, ezt a szolgáltató kapcsolgatja a kérdésednek megfelelően.
Ha ez nem tetszik, akkor simán kapcsold ki a mobil adatkapcsolatot a gyorsmenüben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest