- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kanyez #26250 üzenetére
Ha nem LG szervizbe viszed, akkor ugrik a garancia. LG szervizben meg cserélik a keretet + az üveget legalább, mert nem ragasztgatnak, ha jól tudom, az meg olyan 15e körül lehet munkadíjjal.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
kanyez
tag
És ha az érintőpanelt is cserélni kell, szóval tulajdonképpen az egész előlapot, akkor gondolom ilyen 40 alatt nem úszom meg.
LG szervizbe viszem feltétlen.
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
-
biznisz-elek
tag
sziasztok.szerintetek megéri a g3 2/16-ot elcserélni egy zenfone 2 4GB (4x1.8)-ra?
S6 Edge
-
finu
tag
válasz user2211 #26256 üzenetére
Az érintő és a kijelző közé uv reagens ragasztót kel önteni, egy pormentes helyiségbe és uv lámpával megszárítani a ragasztót.
EricssonGH337,388,T10,T28,Nokia8110,8210,6210,5210,6510,6310,8310,6230,6310i,7250i,6230i,6280,6288,8850,6300,LG4XHD,Optimus G,G2,G3,G4.Mate9,Mate10 Pro,P20 Pro, Mate 20 Pro.P30 Pro.P40 Pro.P50 Pro.13 Pro Max.14 Pro Max.15 Pro Max. 15 Pro. 16 Pro.
-
V.Dave
senior tag
Mi bandet használ valaki?
A smart lockot szeretném kipróbálni de nem megy.Xiaomi mi 8 6/128
-
waces
aktív tag
válasz V.Dave #26258 üzenetére
miband appban: settings - unlock device using band - ez átirányít a security settingsbe (settings - security) - startra kattintva fent megjelenik egy kis lakat ikon (smart lock paired) - erre kattintva settings - security fülre kerülsz, menj át a display - lock screen - select screen lockra, ahol be kell állítanod (ha még nem volt) egy pin kódot vagy passwordot - majd ezután smart lock menübe belépve (a pin/password megadása után) a trusted devices alatt válaszd ki a mibandet (MI néven szerepel). ha nincs ott, akkor add trusted device - bluetooth és ha párosítva van a band, akkor ott fog szerepelni.
remélem segítettEvery living creature on earth dies alone.
-
Balázs1986
addikt
válasz SgtSomeOne #26243 üzenetére
En voltam a mocsok, aki ajanlott par fajlrendszert, es nem vette kozejuk az extFAT-ot Pont azert, mert nem SD, hanem pendrive. Azt pedig, ahogy DJ.Ru$y is irta, ugy erdemes elokesziteni hasznalatra, hogy multifunkcionalis legyen. Akkor pedig egy atlag felhasznalok tobbsege eseteben Wint hasznalo korszakban nem celszeru a Win altal csak szorakozassal kezelheto fajlrendszer hasznalata. Egyreszt mert megoldhato anelkul, masreszt mert nem mindenhol lehetseges a felismertetes (korlatozott hozzaferes, pl. munkahely). Persze ez ugyis egyenfuggo, de mivel nem kaptunk konkret felhasznalasi teruletet, ezt mint altalanosan a leghasznalhatobb esetkent irtam
finu es user2211: Youtubeon lattam mar olyat hogy leszedte az UV ragasztot es nagyon vekony ketoldaluval ragasztotta korben vissza. Hat...nyilvan nem az igazi, de vegul is az is megoldas ha az UV nem all rendelkezesre
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok. Par napja a kepen lathato eetesites fogad es vagy nem mukodik a mobil net, vagy olyan lassu hogy hasznalhatatlan. Neha elofordul hogy mukodik rendesen hiaba fel orankent jon az ertesites.
Valakinek volt hasonlo problemaja? Ez most telefon mizeria vagy a szolgaltato?~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
djdawed
csendes tag
Sziasztok! Egy ideje már meg van repedve a keret, ha visszaküldöm gariba csak a keretet cserélik?
-
plejik
addikt
Kérdés, kikapcsolom a viber értesítéseket, az alkalmazásokon belül is letiltom, de ha üzenetet kapok akkor a képernyő felvillan, természetesen nem jeleníti meg az üzentet, de nekem ne villogjon a kijelző sem...ezt lehet valahogy orvosolni, vagy csak én nem találok valamit?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
user2211
tag
válasz Balázs1986 #26261 üzenetére
Kipróbálom, az Ebayen találtam 2 ezerért érintőt hozzá, remélem összejön.
A Nyíregyházi szervízben 14 ezret mondtak, ha valamit elszúrok max beviszem oda. -
Butcher82
senior tag
válasz user2211 #26268 üzenetére
Szia, az lesz ám a gond, hogy először is melegíteni kell mondjuk jobb híján hajszárítóval, majd nagy nehezen darabokban leszeded az üveget az lcd-ről. Nagy nehezen lekaparod a maradék ragasztót. Ezekután az új üveg széleit meg rögzíted valamilyen ragasztóval a keretbe. De viszont mivel nem ragasztod össze telejesen az lcd-vel ezért tonnányi szutyok fog összegyűlni a két réteg között. Én végigjátszottam egy Note2-vel
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Butcher82
senior tag
Bár ha olyan mint a G3 mini akkor jobb a helyzet mert annál nincs összeragasztva az érintő az lcd-vel.
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Balázs1986
addikt
válasz user2211 #26268 üzenetére
Ahogy Butcher82 mondja, nem tökéletes a megoldás. Ha találsz is olyan kétoldalú ragasztószalagot itthon, ami elég vékony, az nem lesz olcsó (ebay-en vannak amúgy). Viszont még ha teljesen körberagasztod is, tuti kerül be kis por idővel.
De ez a kisebb gond. A nagyobb gond az, hogy ha nem tudod normális eszközökkel végezni a munkát, vagy akár csak egy picit is megfeszíted, elpattan az LCD is, és több kárt csináltál, mint hasznot. Jó gondolat, hogy csak az üveget cseréld, de vannak erre szakosodott emberek, normális melegítő tepsivel, ill. elég erős és vékony huzalokkal, vagy jobb esetben tapadókoronggal, na meg türelemmel és kézügyességgel, akik relatíve olcsón megcsinálják. Akár hardveraprón ha szétnézel is lehet, hogy találsz.Butcher82: Én is szívtam egy Samuval így (Ace 4), soha többet nem vállalok UV ragasztott eszközt Ott ugye ráadásul a digitizer nem is része az üvegnek, úgyhogy még egy rétegre figyelni kell.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Falra mászok már attól hogy nem lehet Pc-hez csatlakoztatni egy android telefont!!!
Telepítettem a LGUnitedMobileDriver_S52MAN314AP22_ML_WHQL_Ver_3.14.1
Ezek után a listában elöl - pcouffin device ... Nem található illesztőprogram fogad
Próbáltam (Win7) eszközkezelőből frissíteni, de úgy sem megy
Az LG PC Suit-ot is feldobtam hátha kiegészíti, hát nem.
Mit kerüli el figyelmemet így fáradtan este? -
veterán
válasz Nikaré #26274 üzenetére
Hátha ezeket még kihagytad:
Beállítások/fejlesztő opciók/usb hibaelhárítás => pipa be
Aztán amikor rá van dugva a pc, lehúzod az értesítősávot, és rákattintasz a médiaeszközre, majd egyesével szépen mind kiválasztod, közben megvárod, míg telepit a windows mindegyiknél. Aztán ha mind kész,
Beállítások/fejlesztő opciók/usb hibaelhárítás => pipa ki
és megint mindet végigcsinálod egyesével, így telepíti szinte az összes cuccost (a többit csak recovery-ben, download módban, stb.)
A végén ezt persze vissza: Beállítások/fejlesztő opciók/usb hibaelhárítás => pipa be
És teszteld le másik usb porton is.De ha ezeket is már megcsináltad akkor, vedd semmisnek a hozzászólásomat
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Probert75
addikt
válasz Nikaré #26274 üzenetére
Ha USB-n akarod akkor így kell, csak el kellene olvasni az összefoglalót.
"◆ Nem tudom Total Commander-el láttatni a telót, ahogy a régebbi telefonjaimon. Mi a megoldás erre?
Mostanában a telefonok már MTP átvitelt használnak, ez egy kicsit máshogy működik, de ugyan úgy használható TC alatt is, egy kicsit más módon mint korábban:
Beállítások\általános beállítások\képernyő\szülő könyvtár megjelenítése a gyökér könyvtárban is -> pipa be
Ez után feljebb tudsz menni mint a gyökér könyvtár, és ott lesz elvileg legalul a telefonod, ahol be tudsz lépni a tárhelyre."Wifin keresztül pedig akár ES File Explorer-rel is össze lehet hozni.
-
Arween
senior tag
Ma megjött a gyári circle tok.a telefonra nagyon patent csak valaki árulja el nekem a gyári időjárásnál miért nem veszi a lapot hogy hol vagyok? Be van állítva az alkalmazáson belül a városom de a kis ablakban csak azt írja :az időjárás előrejelzéshez nyissa ki a tokot és adja meg a várost
-
GéBé
tag
Sziasztok!
Tudom, egy amatőr kérdés, de...
Hogyan tudom az értintőgombok közé a képernyőfotó ikont beilleszteni? -
DJ. Ru$y
félisten
Beállítások -> Kijelző -> Előlapi gombok -> És ha ott van az ovális + egy vonal (ez a Quick Memo+ jele, akkor behúzod az ujjaddal ahova csak akarod a gombokhoz, szélére, közéjük ahova szeretnéd.
-
Nikaré
őstag
válasz Meggyi001 #26275 üzenetére
Szia!
Igen ezeket végig csináltam, de egy idő után eldobja, nem látja, megszakad a kapcsolat.
Pedig nincs mozgatva telefon, USB kábel.
Próbáltam másik csatiban is.
Eszembe jutott előlapi csatiban volt eddig mindig, kipróbálom alaplapiban is, hátha.
Na majd meglátom.
THXProbert75
Ezt is beállítottam TC-ben már rég és a Hálózat MediaAudo alatt látom a telót.
Zavaró, hogy nincs állandó kapcsolat, de már tele van a hócipőm.
Hétvégén úgy is akartam a gépemet újra telepíteni és egyúttal a telefont is gyári beállításra nyomom!!
Meglátom mi lesz utána.Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Fél év használat után előjött a kijelző sárgulás. A kijelző bal felső harmadánál, egészen közel a széléhez. Mennyi idő a garanciális szerviz? Lehetséges, hogy el fog múlni esetleg?
-
plejik
addikt
válasz Probert75 #26283 üzenetére
Ha szépen megkéred a szervizeseket, akkor még aznap megcsinálják, legalább is nekem ez a tapasztalatom.
De volt már , hogy egy hetet vártam a kijelző cserére...[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
Narakh
senior tag
Sziasztok!
Eredetileg nem terveztem, de úgy néz ki, talán tudom bővíteni úgy a keretem, hogy be tudjak ruházni egy G3-ra szolgáltatónál. Nem hiszem, hogy a hardveres tudását kihasználnám, de 1) a kijelző és a kamera nagyon tetszik 2) sosem engedhettem még meg magamnak prémiumkategóriás telefont, és őszintén vonz kicsit a lehetőség.
Vannak ismert hibák, amik miatt talán kevésbé érdemes ezt a készüléket venni?
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
-
Narakh
senior tag
válasz DJ. Ru$y #26292 üzenetére
Mindenhol elolvasom az összefoglalót (ami persze nem számít, ha itt pont nem). Munkában vagyok, innen pedig egyből megyek a szolgáltatóhoz szerződést hosszabbítani, a kapkodásban - szánom-bánom - eszembe se jutott átfutni. Azért köszönöm a választ így is.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Narakh #26295 üzenetére
Csak, hogy nehogy miattam ne vedd meg a készüléket:
"◆ Térerő ingadozás / eldobálás: bizonyos készülékek hajlamosak rá, hogy főleg a készülék alját fogva, eldobálják a térerőt. Ha el nem is dobja, a térerő kijelzést figyelve látni lehet hogy nagyon ingadozó a jelerősség.
- Az LG ügyfél szolgálat az ilyen készülék szervizbe küldését javasolja.◆ A burkolattól elváló kijelző: nehezen észrevehető, több készüléket érinthet. A kijelző üvege a műanyag kerettől elemelkedik 1-2 tized mm-t felfele. Ismert problémát nem okozott eddig, észrevenni is leginkáb csak akkor lehet, ha tudjuk, hogy mit keresünk. Azonban mint kiderült (nem hivatalosan), ezt a telefon házának hibás tervezése okozza, pontosabban a hőtágulás nem megfelelő kezelése a tervezés során, így ez együtt járhat a következő pontban szereplő készülékház repedéssel.
Grawens fórumtárs hozzászólásában találhatóak képek a hibáról: #4206
- A LG szerviz elvileg cseréli a kijelzőt és a készülékházat.◆ Megrepedt készülékház a mikrofonnál: Lásd.:
- Az LG szerviz elvileg cseréli a készülékházat.◆ Miracast opció csak a telefon újraindítását követően megy.
Bekapcsolás után először újra kell indítani a telefont, csak aztán kapcsolódni a TV-hez."Azt, hogy ezek közül téged valamelyik hátráltat, azt neked kell eldöntened.
-
hito
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #26296 üzenetére
Az utolsót cáfolnám! G4-emet is Miracast-tal használtam, izgultam is amikor lecseréltem és elolvastam az első hsz-t, hogy fog-e rendesen működni. Jelentem, nem kell semmiféle újraindítás. A mirror-nál a gyári lejátszó nekem nem működik (folyton kilép), de BS Player-rel hibátlanul , nagyon kevés reccenéssel, stabilan végig lehet nézni egy filmet.
Akartam már írni ezzel kapcsolatban, hogy nem feltétlenül állja meg a helyét ez az állítás, csak elfelejtettem!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
McCartman
őstag
Ekkora hiánycikk lett ez a telefon?
Sokadig boltot hívtam fel és sehol sincs a 32 GBos szürke 855, szállítás se várható, semmi.
Ter-eronél is már 2 hete előrendelésen vagyok, úgy volt ezen a héten érkezik de nem.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest