- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Quqesz #49297 üzenetére
Na ez új infó, köszi, ebbe az irányba is elmegyünk!
(#49302) Danny365!
Na ez érdekes vélemény volt...
Igazad lehet az o+o vonatkozásában...
Viszont nincs igazad a G2-és a én kapcsolatomban, vagyis én szerettem a G2-tőt sok pozitívum, sok öröm fűz hozzá.
Az tény, hogy első pillanattól kezdve gondom volt a kamerával, ami azért is érintet kellemetlenül, mert a régi fórumtársam toto0569 igen szép képeket csinált vele, én meg a minden napi használat során nem tudtam normálisakat készíteni vele.
A GPS-el is volt gondom, de ez sem új keletű, ismerős lehet több felhasználónál.
De az semmi esetre nem volt jellemző rám, hogy rühelltem volna a készüléket, sőt... mai napig kerül hozzám ilyen telefon, amit szoftveresen ilyen, vagy olyan módon meg kell bügykölnöm, és most is csodálom, hogy milyen jól, és egyszerűen "romolható" a szerkezet.
Nem vagyok én annyira negatív, csak kellően kritikus, ami szerintem egy teljesen normális viselkedés.(#49309) fery02!
Köszi az ajánlást, azt is megnéztük, és az is benne van a célzott termékek között!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5 Pro teszt
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Politika
- Futás, futópályák
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest