- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz DroiDMester #33050 üzenetére
Nekem is Intelli hotplugra volt és tapasztaltam lassulásokat.
Akkor mi a legideálisabb beállítás, hogy akkuidő is jó legyen és teljesítmény is?Msn hotplug
Intellitemp
Ondemand -
Gábor984
tag
És amúgy mi a tapasztalatod a C verzióról? Nekem nagyon furcsa, hogy ilyen hardverrel és JB-vel ennyire akadozik pl a menüben, a névjegyeknél, stb. A t-s progikat letöröltem, játék nincs rajt és kb 800 mb szabad ram van folyamatosan. I4-ről váltottam pont azért, mert az ios7 egy hulladék volt és szinte használhatatlan volt tőle a telefon... Ettől viszont nem várnék ilyen akadásokat.
-
wyzard
tag
válasz toto0569 #33049 üzenetére
toto0569, DroiDMester : köszönöm, olvasom a fórumot rendszeresen, így természetesen kipróbáltam MSM HotPlug driver-t (pontosabban jelenleg is az van beállítva), mikor valaki írta, de semmi változás.
Governor-ral még megpróbálok játszani egy kicsit akkor, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
A governor-t átlőttem HYPER-re, de semmi változás. Mondom, annyira nem vészes, mert csak kamera app-ból kilépve szórakozik. Még felrakom a legújabb d. kernelt, meg állítgatok még, hátha megtalálom a tökéletes kombót.
Gábor984: tökéletesen megértelek, én sem ezt vártam egy ilyen hardver-től, még akkor sem, ha Android rendszerről beszélünk. Viszont amióta kernelt cseréltem megszűntek a menüs, meg scroll-os lag problémák.
Tudom, elég kiábrándító, hogy gyári rendszerrel vannak ilyen gondok, belepiszkálva már nincsenek, de legalább van alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor984
tag
válasz wyzard #33059 üzenetére
Hát igen. Annyira nem zavar egyébként, hogy belepiszkáljak, csak nem ezt várná az ember. Amire használom a telefont, arra jó így is, belepiszkálni nem szeretnék, mert az nálam soha nem szokott jól elsülni...
A többi funkciója, meg gyorsasága tökéletes, de azért az almás telefon érezhetően minőségibb valami volt. (amíg rá nem raktam az ios7-et). Köszönöm a válaszod! -
Soltee
tag
DM Feltettem az slite ROM-odat és kérdeztem, hogy milyen alternatívát ajánlassz az LG Backup progi helyett.
A másik ami elöszőr nem is zavart, de kiváncsiságból megkérdezem, hogy az androidos boot logo helyett nem lehet-e visszarakni az LG logo-t?Köszönöm a választ!
-
rzoli
senior tag
Valaki második telefonnak, az asszonynak, barátnőnek nem vett még G2 mini-t? Érdekelnének róla vélemények, milyen a használat során?
kösz
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
nagyúr
válasz Soltee #33061 üzenetére
toto0569 kolléga már leírta, én is az Ultimate Backup -ot mondom, elég ez a free verzió, de ha kell hogy tudjon felhőbe menteni megveheted a Pro verzióját is!
Ha nagyon kell a gyári LG Backup ide feltettem -> LG_Backup-twrp-install(ha betöltött az oldal Ctrl +S et nyomj és lementi a gépre) twrp -ből telepíted, mint egy ROM -ot NEM kell sem előtte sem utána WIPE, csak felteszed és restart!
[ Szerkesztve ]
-
Soltee
tag
válasz DroiDMester #33065 üzenetére
Köszönöm! akkor ráteszem az ultimate backup-ot.
És az LG bootloader animáció? Bocsi, de aza totál piros cucc.... -
Disla87
csendes tag
Hamarosan érkezik az utód, jól sikerült kis video.
[ Szerkesztve ]
LG G2 --> LG G4 --> iPhone 7 --> Honor View 10 --> Xiaomi Mi9
-
Soltee
tag
Az xposed még nem működik ART alatt ugye?
Legalábbis én nem találom... -
negroo
aktív tag
Sziasztok van g2 olyan file kezelő, mint a totál commander? osztott file kezelni tudjon köszönöm
-
belua27
tag
sziasztok a német 20D ben van már Knock Code? Jobb mint a 20B?
-
Tekmen
aktív tag
Az mitől függ, hogy a Vezeték nélküli tárolás milyen sebességgel másol?
Elvileg 130Mbps-t tud a router, de csak 650Kbps-el másol a cuccTekmen
-
rzoli
senior tag
válasz negroo #33076 üzenetére
Elvileg van rá total commander: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Nordik
őstag
Ez a 20C már egész elfogadható szoftver lett. Gördülékenyebb, a telefonálás minősége is sokkal jobb stb. Így elsőre ennyi a 20B-hez képest. Fejlődik az LG!
-
MODERÁTOR
DroiDMester & Tsebacsi ezt a kötekedő személyeskedő hangnemet fejezzétek be, ne kelljen többször emiatt takarítani. Ha bajotok van egymással akkor privátban beszéljétek meg.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kerpok
tag
hi all,
Van e esetleg tipp ötlet a következő jelenségekre?
G2, kitkat, teleneor stock rom.- most vettem észre, mert most kezdtem el sport közben használni a zenelejátszó és rádió funkicjó headsettel... és bakker, hát a bal oldali hangszoró mint ha serceg, zizeg, furán szól, ez mind igaz több féle lejátszóra és fülesre egyaránt, néha elég idegesítő, ötlet? gari? vmi szoftveres help?
- a másik, hogy videórögzítésnél, iszonyat szarul vesz fel hangokat.. példának okádék én autommal pályanapozok és Laptime + videorögzítés megy egyszerre és a verdám hangját képtelenség lekezelni, jó nem halk... de bazz.. a régi n86as telom tű élesen felvette, ez meg recseg, zúg, csörög.. ááá teljesen felháborító
any ötlet? vagy törödjek beele, ez ilyen fos?
-
Bossi
őstag
G3 bocs, ha már volt...
-
alfa00red
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni találkoztatok-e már azzal, hogy fényképezéskor ha nagy a fény (de nem napba, vagy hasonló, csak mondjuk szabadtéren) akkor kékes lilás csíkok jelennek meg? Régebben nem csinálta csak kb. 1 hónapja.
Mellékeltem 1 képet papírlap fényképezve saját LED vakujával.Linkesítettem.
[ Módosította: koxx ]
-
pit450
aktív tag
Minden rom felrakasa után kell pár töltés mire beáll az aksi vagy ez csak duma?
-
nagyúr
válasz pit450 #33092 üzenetére
Az akkut nem nagyon befolyásolja a rom, max merülés tekintetében. Már "beállva" jön ki az akku a gyárból, ezeket nem kell formázni, se mást csinálni velük. Csak használni. Javasolni szokták, hogy teljes feltöltés után hagy még rajta kicsit és akkor jobb lesz. Ez szerintem csak képzelgés, mellesleg én minden este töltőre rakom és reggel veszem le. Nem lesz tőle baja, a töltőáramkör okosabb, mint mi.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
alfa00red
csendes tag
válasz akooos #33093 üzenetére
Mindig csinálja, mikor egy bizonyos fény különbség van a képen. Ha az ISO-t auto-ról kisebbre állítom, akkor kevésbé hajlamos, de szabadtéren mindig. Régebben csak 6-7 csík volt most már több. Videó alatt is van fényes témáknál, pl.: akár a monitor képén is. Kisebb felbontásokban is jelentkezik.
Mikor elindul a kamera app, akkor egy pillanatra felvillannak a csíkok, majd elhalványodnak. Ha fényes a téma, akkor folyamatosan látszanak. -
hito
nagyúr
Srácok! A 720p@120fps-t csak gépen játsza vissza rendesen lassítva? Mert ha galériában megnyitom, akkor normál sebességben játsza le, mintha nem is lassítva vette volna fel.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest