- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz r3dsnake #294 üzenetére
Latom tovabbra sem ertitek, hogy az android alapbol is szar, de az alkalmazasok miatt meg plane.
Ne csodálkozz, hogy ezt nem értik meg, egy ilyen általánosító baromságot nem is lehet. Tessék szépen leszállni a magas lóról néha és megnézni mondjuk pár középkategóriás androidot 60-70 ezer környékén. Lehet, hoyg nem tudnak mindent, amit az aktuális, vagy eggyel korábbi iPhone, de azok árának feléért/harmadáért nyújtanak teljesen korrekt felhasználói élményt. Én 4 éve használok robotos telókat és még nem volt olyan alkalmazás a több száz közül, amiből nem találtam volna életképes megoldást. Az lehet, hogy a csúcs droidoknál már zavaró pár tervezésbeli átgondolatlanság, de az ár/érték arány az nagyon nem az Apple-nél a legjobb. Ezt kéne nektek, fanoknak is elfogafdni, hogy nem mindenki akar vagy tud 150-200 ezret költeni a telefonjára (és szarok rá, hogy Angliában a havi 5 milliót kereső honfitársunk azzal henceg, hogy neki lkint 55 ezer HUF-nyi lóvéba került, mert itt nem annyi és mi itt élünk). Na nekik teljesen jó egy az iPhone funkcionalitásához képest 80-85%-os középkategóriás droid is. A csúcskategória más kérdés zöld robot oldalon is, ott szintén túlárazás van jelen és meg is tudom érteni azt, aki helyettük iPhone-t vesz, mert nem olyan nagy a különbség árban. Ha ezeket nem vagy képes belátni, illetve megérteni, akkor inkább ne írkáld le a szokásos mantrákat, mert csak butának fogsz tűnni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sicli
tag
válasz almoska84 #300 üzenetére
Ne általánosíts! Én is iOS-t használok, de úgy, hogy nem fikázom az Androidot és elismerem az iOS hibáit, magyarul objektíven! Ha az általánosításod a fan-okra értetted, akkor bocs!
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
Den Hadnagy
senior tag
Nincs netán olyan alkalmazás iOS-re, ami automatikusan oda teszi az amúgy teljesen érzelmi alapú "szarozásodat", ahova való? Segítek: az off-ról beszélek.
Most komolyan, miért kell ezt?
BTW nem különösebben számít se a kinézet, se a tökéletes appjeid, amíg olyan okostelefonon futnak, aminek vicc az üzemideje. Az iPhone meg ilyen."Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
tDr1v3r
veterán
Spotify se jó, offline-ra a zenéket vagy szenvedve szinkronizálja le (neki se áll letölteni, pedig van hely, egy albummal napok óta szarakodok), vagy nem tölti be az albumképet. És hónapok óta ilyen...
Az android meg nem szar. Attól hogy neked nem szimpatikus vagy egyszer megégetted magad vele még nem lesz rossz... ne felejtesd el hogy mennyi telefonon fut az és mennyien sírnak miatta.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
BrOnZ
tag
"...- Át lehet-e irányítani a SIM-eket egymásra?
miért ne lehetne? ezt minden dual sim telefonnál lehet. nem látom a kérdés értelmét..."Nem látod? Az bizony baj... Itt értük tetten a probléma gyökerét... Az, hogy Te nem látod értelmét a kérdésnek - nem engem minősít. Ugyanis képzeld el, vannak olyan samu telók, amelyek SW-ből egyetlen érintéssel tudják ezt, oda, vissza, sőt odavissza, és nem fogod elhinni: visszaoda is!
A lenovo pl. EZT NEM TUDJA. Tehát a kérdés nem arra vonatkozott, hogy fél órás pötyögést követően a szolgáltató felé tudsz-e hívást átirányítani. Persze hogy tudsz... De látod mutattam neked egy olyan pontot, amire pl. ki lehetne térni egy IGAZI TESZT-ben. (...van még néhány ilyen "kérdés", aminek Te nem látod értelmét, de spongyát rá.
De tényleg fejezzük be, mert már erősen off-topic, másfelől meg IMHO akkora a "műszaki korrekt teszt" érelmezésének, jelentésének különbsége kettőnk között, és annyira más irányból nézzük az értelmes használhatóságot, hogy emiatt eljesen felesleges flame-elni. Ennak oka valószínűleg az, hogy kettőnk eddigi előéletében a sok-sok évtized alatt más és más felelősség terhe alatt kellett cikkeket, teszteket, tanulmányokat írni...
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
DaveJr
őstag
Youtube van
Tasker jelenleg Andriod exkluzív
Launcherek szintén Android exkluzívak se iOSen se WPn nem lehet cserélni a Launchert.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Csapoati #301 üzenetére
Ez a 11. iPhoneom (110ert vettem bontatlanul az 5S), ket es fel ev utan 20e haszonnal tudnek kiszallni belole, minden telomon kerestem szinte, vagy araban valtottam fentebb. Ez is lehetetlen lenne droidnal, Wp-nel mert nem tartjak az arukat. Nekem nem kerul semmibe
igy az iPhone, mert pluszban vagyok igy is. -
Den Hadnagy
senior tag
+1
Szimpatikus gondolkodásmód! Az objektivitás meg a racionalitás alapelv kellene hogy legyen egy többé-kevésbé szakmai fórum hozzászólásának megírásakor."Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Csapoati
nagyúr
válasz r3dsnake #309 üzenetére
Sikerült felfogni a lényeget látom. (nem)
Halkan súgom csak, de nem jutott mindenkinek az emagos Fekete Péntek alatt a 110 ezres i5S-ből - tekintve hogy kb 10 percig reggel 7 körül volt az akció elérhető.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sicli
tag
iPhone 6s...topicban az volt sokak problémája, hogy Apple témához oda mennek trollkodni az "Androidosok"! Egy Androiddal ellátott telefon topicjában az Apple trollok senkit sem zavarnak?
Én is iPhone-t használok, de jól viselkedek, engem ne bántsatok
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
-
DaveJr
őstag
válasz r3dsnake #305 üzenetére
Számodra siralmas. Én még nem találkoztam olyan appal ami nekem hiányzott volna. Ha megnézem az eddig letöltött appok listáját van vagy 80 amit azért töröltem mert nem kellett. Ritkán használtam leszedtem, hogy legyen helyem a képekbek, UHD-s saját videóknak
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Csapoati
nagyúr
válasz r3dsnake #314 üzenetére
Mondanám, hogy mesélj róla, hogy mi volt a gond, de inkább hagyjuk, mert egyrészt már nagyon off, másrészt a spotify-os dolognál is látszik, hogy nálad csak fekete és fehér létezik, mégpedig egyedül a saját 1 db-os mintád alapján. Elhiszem, hogy rossz darabokat fogtál ki, régebben ez könnyebb is volt. De most már a középkategóriában is nagyon korrekt cuccok vannak.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz gyurkikrisz #320 üzenetére
Engem nem zavar, ha leszarozod, eleg ha en tudom tapasztalatbol, hogy nem az.
-
sicli
tag
válasz r3dsnake #319 üzenetére
Ne érts félre, nem rosszból írom, sőt... Te egy ideális vevő vagy, bármire. Barátnőmnek mondtam, hogy rá kell érezni ki mit akar, pont olyan vagy, mint a csajok: Bármit el lehet nekik adni, ami csillog. Neked bármit el lehet adni, amire azt mondják felső kategória, exkluzív, kivételes, korlátozott mennyiségben, stb.
Fogok nyitni rátok egy vállalkozást, csajoknak a sínek mellett összeszedhető kavicsot fújom le csillogóra és adom 1500-ért, nektek pedig alkalmazást íratok, amiben rengeteg VIP felirat van és 10EUR lesz az ára!
-
Den Hadnagy
senior tag
Dehogynem zavar, csak egyelőre etetik.
Ami azoknak tragikus, akik valóban a cikkben szereplő telefonról szeretnének bővebben tájékozódni. Mindig ez van, pláne ha a cikkíró is túlzásba esik."Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
no more
veterán
Azt kihagytad, hogyha nem tetszik a frissítés, visszarakhatod az előző szoftvert, ami megfelel neked. Régebbi iphone-on meg kénytelen vagy együttélni az akadozós, crashelős, lagolós szoftverrel (ami butított is), és majd egyszer -talán- kijavítja az Őnagysága *meghajol* cég.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
sicli
tag
válasz gyurkikrisz #320 üzenetére
Nem szar, de Te legalább csak stuffból írod, ez így vicces!
-
sicli
tag
válasz Den Hadnagy #323 üzenetére
Igen, elsők közt írtam le, hogy a cikkben nem kellett volna a véleményt nyomatékosítani, de ettől még nem lenne szabad kiakadni! Magyar mentalitás, már korábban leírtam, mindenki képes beleszólni mindenbe. A hentes ilyenkor átváltozik újságíróvá, ha valaki kommentel, akkor a másik jogásszá változik és úgy írja a jogszabályokat, ahogyan azokat logikusnak tartja, és még sorolhatnám! Ezért nem haladnak emberek a saját dolgaikkal, mert jobb mással foglalkozni
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem senki nem mondta hogy felsokategoria, en sajat tapasztalatra hagyatkoztam. Nagyon is tudatosan vasarolok (az asztali pc-m vegleges configjat 3 ev alatt allitottam ossze.)
Minden eszkozomet ugy veszem hogy tudom, hogy ertektarto es kb. nulla raforditassal tudok valtani fentebb. Eddig bevalt. El nem tudod kepzelni milyen szinten vagyok fillerbaszo.
De koszonom a feltetelezest es szemelyeskedest. Akik divatbol vesznek barmilyen eszkozt, azokrol megvan a velemenyem (es rosszabb, mint amit a droidrol gondolok).
[ Szerkesztve ]
-
sicli
tag
válasz r3dsnake #328 üzenetére
Én pedig megveszek valamit, ami használati tárgy, nem akarok évek múltán nyerészkedni rajta, ha lecserélem, eladom annyiért, amit épp akkor ér és nem bosszankodok rajta, mert teljesen másból tevődik össze a jövedelmem, amit egy szóval munkának hívok.
Nincs ezzel semmi gond, ahány ember, annyi szokás. Mint írtam, nagyon ügyes vagy, hogy tudsz évek távlatában 20-30e Ft-nyi részletkérdésekre összpontosítani, semmi gond ezzel!
-
r3dsnake
nagyúr
Szoval eloszor feltetelezed, hogy szarom a penzt csillivilli cuccokra meggondolatlanul, de ha megmagyarazom, hogy nem igy van, azzal jossz, hogy felesleges ennyire odafigyelni az ertektartosagra. Tok logikus es kovetkezetes. Nem emiatt valasztottam iPhone-t, de ez is nyomos erv volt, a szoftver, az alkalmazasok, a tamogatas es okoszisztema mellett.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igen, a Samsung ezt tudja menüből. Benne is van az S4 mini DuoS tesztjében. Ebben nincs, mert nem tudja menüből, GSM kóddal nyilván igen. Én azt gondolom, hogy ha NINCS egy ritka és másképp is megoldható menüpont egy telefonban, arról mondjuk tök felesleges leírni, hogy nincs. Ez rohadtul nem erről szól, az, hogy a telefon dual SIM, az 1db tulajdonsága a 600-ból. Hogy te pont erre gerjedsz, azzal nem tudok mit kezdeni...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
sicli
tag
válasz r3dsnake #331 üzenetére
Nem írtam semmi konkrétat! Magamról írtam, hogy különbözőek az emberek! Az, hogy Te mit olvasol ki belőle...
Nehogy ilyen marhaságon is vitázni kelljen, mert megverem, aki mellettem ül!
-
sicli
tag
Nem akarok belevauzni, de nem a tartlom a lényeg, hanem, hogy kihozzon valaki a sodrodból!
Egyébként tiltsátok be itt a moderációt, mert megosztó a cikk, hadd trollkodjanak már, vicces!
-
Fryskitt
addikt
De felpörgött ez a fórum.........
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
veterán
-
no more
veterán
válasz Cyberpunk #338 üzenetére
Szerintem meg az iSheep-ek a trollok. Nem folyik ebben a topicban értelmes vita. Az egiyk fél leírja a véleményét, tapasztalatait, a másik fél simán annyit ír, hogy "szar az android alapból". Már ötvenszer túl volt tárgyalva, hogy igen ez egy iphone6 copy, mindenki tudja, a kínaiak ilyenek, akinek nem tetszik ez százért, az megveszi 300-ért az eredetit, pont (mondjuk van, akinek tetszik ez a szappantartó forma?).
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
r3dsnake
nagyúr
Ha iSheep kifejezessel ram celoztal, ezzel nem ertek egyet. Soha nem allnek sorba, nem villognel a telommal, nem vennek reszletre csak azert hogy azt lassak megtehetem. Sot, a legrondabb iPhone ever a jelenlegi szeria, es baromsagnak tartom a 4.7"-os tepsi meretet. Ennek ellenere, nemigazan van hasznalhato alternativaja.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz gyurkikrisz #342 üzenetére
Irtam epp eleg ervet, csak nem foglalkozott vele senki.
-
Szelley
senior tag
válasz hallerlaller #235 üzenetére
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz gyurkikrisz #346 üzenetére
Azt ki ne felejtsd, hogy neki a csúcskategóriás androidos tablet kvázi használhatatlan volt anno. Aha.
#348 - jól összefoglaltad
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Szelley
senior tag
Gyerekek...nem gondoltam volna hogy ilyen sz*r nap után még képes leszek nevetni, de tévedtem
Összefoglalnám r3dsnake kollega mondanivalóját:
1. Ha egy app sz*rul van megírva ios-en, akkor az a fejlesztő hibája...ha WP-n vagy droidon van sz*rul megírva, akkor sz*r a rendszer.
2. Az android sz*r. PONT. Ha lesz*rozzák az ios-t, az őt nem zavarja, mert ő tapasztalatból tudja, hogy nem az!Mindezek után, valaki legyen szíves és adjon nekem is abból a szerből amit r3dsnake fogyaszt!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Den Hadnagy #347 üzenetére
Az volt.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz r3dsnake #349 üzenetére
Mikor, melyik modell, milyen rommal, milyen felhasználói szokásokkal és milyen hibát produkált?
Nem kell válaszolni, tudod, hogy bemondásra elhiszem neked, hogy egy sz.r volt.
Remélem fizetnek neked ezért. Ahogy azt is remélem: egyszer megtalálod az off topic gombot. Vagy írnak erre egy alkalmazást neked.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest