- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
válasz domper2015 #5450 üzenetére
Sikerült már az első napon eladni itt az aprón,10000-et adtak érte.
PSN - RedFoxHun
-
domper2015
senior tag
Jól működő Oreo rom van már a telefonhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Payskin
tag
válasz domper2015 #5453 üzenetére
Én jól működő (és nekem is tetsző) nugátot sem találtam, maradtam ennél a tavaszi 7.1.2-nél, már a nevére sem emlékszem, lusta vagyok visszanézni a fórumban.
De benéztem XDA-ra, és van pár érdekes thread, például daniel_hk is "hákol" (érted...) Oreo alapú LineAge-et és Carbont, elég jól dokumentált hibákkal.
Viszont, amekkora kretén vagyok, múlt héten ráfeküdtem, és keresztbe repedt a kijelző. Rohadt nagy szerencsém van, mert a repedés nem látszódik és működik is, csak bizonyos pontjain kicsit érzéketlenné vált. Most megint gondolkodom, hogy rendeljek-e egy ilyen komplett kijelzőcsomagot az akárhonnan. De komolyan, prüntyögős Fisher-Price tanulótelefon való nekem, nem mobil.
-
pane
tag
válasz domper2015 #5453 üzenetére
Akar mit telepítettem, midig visszatértem CUOCO92 S433 romjára.
Eddig még nem találtam ami kiválthatta volna.
Hihetetlen, mennyi rom található és mindegyiknek valami nyűgje van. -
Payskin
tag
Valakinek esetleg nincs meg kapásból az a link, ami a bevált, megrendelhető kijelzőre visz?
Néztem az ebayen, 1500-től 7000 forintig árulnak mindent, nem tudom, melyiket kéne megrendelni. Meg rémlik még valami csapda is, hogy nemcsak önmagában a kijelzőt kell venni, hanem még valamivel együtt?
Alkalomadtán visszaolvasok. (Miért nincs téma-összefoglalónk? )
-
domper2015
senior tag
válasz domper2015 #5460 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
-
Coolspot
csendes tag
Sziasztok.
Már megváltam K3 Note-omtól, de párom a7000-e még meg van (nincs rootolva). Tegnap jött, hogy nem tudja frissíteni az alkalmazásait, mert nincs hozzá helye. Utánanéztem, hogy mi is van, valamikor régen frissült 6.0-ra, letöltötte a telepítőt, felfrissítette, viszont a telepítő fájlt rajta hagyta.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne eltávolítani a telepítő fájlt, mert semmilyen fájlkezelővel nem találom...
Előre is köszönöm...
A processzorok füsttel mennek, ha kijön belőlük a füst, megállnak....!
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném! A fiamnak van egy Lenovo K3 Note készüléke. 7.1-es Carbon rom volt rajta, ami nem jött be. Vissza akartam tenni rá a Cuoco92 s433-at, de bármit csinálok csak a twrp felület jön be. Próbáltam a flash tool-os telepítést is Stock rommal, de így sem jutottam tovább. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz tarbela777 #5463 üzenetére
Te vagy a második ilyen emberke ezzel a problémával pár napon belül. Valamit tuti nem csináltok jól a Flashtoolos telepítésnél, hiszen az lazán felülírja a TWRP-t is a recovery sorral. Ha budapesti vagy és ma ráérsz, akkor hozd el hozzám a telefont és meggyógyítjuk. XVI. kerületben lakok.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz tarbela777 #5465 üzenetére
Ha van otg-s pendriveod amit a TWRP fel is ismer, akkor arról kellene egy teljesebb (cache + dalvik + system + data) wipeolás után valami új romot feltenni. Persze az adataidat valahogy mentsd ki, mert a Data wipeolása mindent lezúz. SD és SIM soha ne legyen telepítéskor a telefonban. Romot SD-ről csak abban az esetben érdemes telepíteni, ha azon más nincsen a romon és a hozzá esetlegesen tartozó zip fájlokon kívül. Ugyanis egy korábbi rendszer hagyatéka (szarja) bekavarhat.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
-
NorBEE300
csendes tag
23 hónap elégedett használat után 3 napja csúnyán elkezdett laggolni a készülékem . Ráment a hétvégém (teljes gyalulás, 3 romot próbáltam ki - a hiba nem szűnt meg). Eddig bújtam a fórumot, a Zinternet sötét bugyrait, de nem lettem okosabb. A hibajelenség úgy fest, hogy például egy képernyő lapozásánál is csúnyán megfagy egy pillanatra a kép, utána megy tovább. RAM-ot nem eszik többet, kíváncsiságból próbáltam a telefont microSD nélkül, másik microSD-vel használni, a helyzet változatlan. Kínomban gondoltam arra, hogy elfáradt az akksim, ezért kértem kölcsön egyet, de ez sem változtatott a dolgon. Jelenleg a Cuoco92-féle S433 V66-os ROM-ot nyüstölöm. Bármilyen tippet, ötletet szívesen fogadok Köszönöm!
Ki fog törődni az alsókategóriás Nokiákkal, ha megszűnik az OVI? :)
-
lukacsjeno
tag
válasz NorBEE300 #5469 üzenetére
Ha már ennyi mindent kipróbáltál, akkor én arra tudok csak tippelni, hogy vagy a ram, vagy a belső tárhely kezdi megadni magát, netán CPU hiba. Mindenképp hardveres hibára tudok tippelni sajnos. Én is 23 hónapja nyüstölöm, és elég sokat cserélgettem romokat, kísérletezgettem, de lekopogom, még mindig meg vagyok elégedve a készülékkel. Jelenleg, egy épkézláb Orio-t várok rá, mert eddig még csak nagyon béták vannak. 7.1.2 Lineage OS-re is csak fél éve álltam át kb. A Cuoco92 S433 kicsit jobb volt, és többet is tudott, de már nem akarok downgradelni. Szerettem benne pedig, hogy a 2 sim-hez külön csengőhangot lehetett beállítani. Ezt a Lineage nem tudja pl. Pozitív viszont, hogy ha indítok egy waze-t, akkor automatikusan bekapcsolja gps-t, és kilépéskor meg ki. Na, de ez csak az én sztorim, ez már nem kötődik a Te problémádhoz, csak azért írtam le, hogy ha valaki esetleg tud már valami stabil Oreiot ami magyar, és 90%-ban hibamentes, akkor ne fogja vissza magát, és linkelje be. Köszönöm.
-
NorBEE300
csendes tag
válasz lukacsjeno #5470 üzenetére
Közben vettem egy másik K3 Note-ot . Én is a hardveres hibára gyanakodtam, úgyhogy még egy donort is veszek a sajátomhoz, mert külsőleg baromi jó állapotban van, már csak a kijelző miatt sem dobom el. Az "új" készülékre épp most mászik fel Cuoco92 S433-as ROM-ja. Az összes kipróbált közül ez volt a legtutibb. Sokat olvastam amíg meglett az utód, normális 7.1.2-őt nem is találtam (amit felraktam volna), az Oreo-t én is megvizslatnám.
-
Ordog111
újonc
Hali
Találkozott már valaki olyan problémával hogy, az sms 25 percel később jön meg . Nem szolgáltató hiba a telócsínalja. Két éves eddig semmi baja nem volt. Nem tudom van e összefüggés, de volt rajta a múlt hónapban komplett kijelző csere. lenovo. K3 note -
NorBEE300
csendes tag
válasz lukacsjeno #5470 üzenetére
Gondoltam megosztom az értesülésemet. Meglett a laggolás oka. Szoftveres és nem hardveres, mint ahogy gondoltam/gondoltuk többen. Ez az időjárás alkalmazás okozta az egész galibát. Úgy derült ki, hogy belaktam az új szerzemény K3 Note-ot és az is elkezdett csúnyán dadogni, miután feltelepítettem a fent említett alkalmazást. Közben húgom is jelezte, hogy tisztára megbolondult az 5 hetes Y6 (2017) készüléke. Lefagyott a hívásképernyő, etc. Élve a gyanúperrel, eltávolítottam az appot az ő készülékéről is és láss csodát a rend helyreállt az univerzumban. Úgyhogy van két K3 Note-om, mindkettő kifogástalan .
Közben needrom-ra felkerült új Oreo NitrogenOS.Ki fog törődni az alsókategóriás Nokiákkal, ha megszűnik az OVI? :)
-
tarbela777
tag
Sziasztok, a fiamnak van egy ilyen telefonja. Nagyon szereti és nem szívesen válna meg tőle. A kijelzője szinte már teljesen érzéketlen. Hol és mennyiért lehet kapni hozzá kijelzőt? Érdemes kicserélni?
-
NorBEE300
csendes tag
válasz tarbela777 #5474 üzenetére
Komplett kerettel ebay-ről lehet venni kevesebb 7000 Ft alatti összegért... Már csak azért is érdemes kerettel együtt megvenni, mert akkor nem kell melegíteni, ragaszgatni a kijelzőt, a digitizert (érintőpanelt), csak kiszedegetni a "beltartalmat" és átrakni az újdonsült kasztniba. Ha van kézügyesség, normális csavarhúzó és némi bátorság, akkor nincs más hátra mint Youtube-on keresni "K3 note display replacement" videó közül egyet és indulhat a móka. Normális szervizben simán megcsinálja bárki, nem egy ördögtől való dolog. Ha ügyes vagy, 10e, legrosszabb esetben 15e Ft-ból megúszod a dolgot tokkal-vonóval. Én adnék neki egy esélyt .
-
Payskin
tag
válasz Tartarus #5478 üzenetére
Nem hiszem, hogy rögtön fel is tette volna. De nem is nagyon érdemes, mert, ha jól látom, egy korábbi daniel_hk buildre épül, és Dániel barátunk már előrébb tart.
Érdemesebb volna talán az ő OmniROM-jával próbálkozni.
Ha nem volnék lusta berendelni két kijelzőt (kerettel) az eBayről, akkor lehetne nálam is két működő K3, és az egyiken vígan kísérletezhetnék. De sajnos lusta vagyok.
(Én is a Stable 3-at tolom tavaly nyár óta.)
[ Szerkesztve ]
-
NorBEE300
csendes tag
válasz lukacsjeno #5477 üzenetére
Az 5473. hsz-ban ott a link .
-
lukacsjeno
tag
Tegnap jelent Meg a daniel_hk féle első stabil Lineage OS 8.1.0 verziója. Ma felraktam, 4-5 órája nyúzom, eddig minden ok rajta. Kezdem belakni :-) Ha lesz több tapasztalat, majd megírom.
[link][ Szerkesztve ]
-
fejesg2
aktív tag
válasz lukacsjeno #5484 üzenetére
Szia.
Én is próbálkoztam ennek a verziónak a telepítésével, de valamit rosszul csinálhattam mert bootlogonál megállt a telepítés utáni indítás. Leírod nekem pontosan, hogy hogyan csináljam az installt?Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
fejesg2
aktív tag
válasz lukacsjeno #5488 üzenetére
Aha, az viszont kimaradt. Köszönöm!
És mik a további tapasztalatok a rommal? Akku, sebesség, stabilitás? Érdemes lehet napi használatra installálni?[ Szerkesztve ]
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
lukacsjeno
tag
válasz fejesg2 #5489 üzenetére
Hát ez relatív. Akku, sebesség, stabilitás? Én nem vagyok az a telefonnyúzós fajta, mondhatni átlagos felhasználó vagyok. Telefonálás, face, néha böngészés, navigáció. Játékból is csak max szókereső nagy ritkán, de combosabb game-kat nem játszok. Szerintem ez a készülék nem is erre való. 3 napja nyúzom az Oreot, eddig nem találtam hibát. Sebességben kb. olyan mint a 7.1.1, talán enyhén gyorsabb (de lehet, hogy ez a friss install miatt van), akkuidő megfelelő, de erről majd később nyilatkozok, mert hétvégén minimálisat használom a telót. Hétköznap reggel 5-kor már lehúzom a töltőről, és este 8 felé dugom rá, és akkor több a telefonálás is, meg a navi is. Szóval majd később lesz több tapasztalat. Ma 24 %-ot merült 1 óra képernyőhasználattal 11 óra alatt. Amikre én használom, arra stabilan jó. Wifit nem dobálja, stabil, appok nem fc-znek, laggolást nem tapasztaltam még. Kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz lukacsjeno #5490 üzenetére
Ez jól hangzik
-
fejesg2
aktív tag
válasz lukacsjeno #5490 üzenetére
Ez így nagyjából rendben is van, köszönöm. Lehet, hogy adok neki egy esélyt...
-
gagyilovag
aktív tag
Ezt az aksit ismeritek?
Van néhány magyar 5 csillagos értékelésRendeltem egyet,hogy legyen tartalékba
-
fejesg2
aktív tag
válasz gagyilovag #5496 üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok, mert lassan nekem is szükségem lesz egy új akkura.
-
Gézengúz
addikt
válasz gagyilovag #5496 üzenetére
Úgy nézem valaki egy Liitokala 500-al bemérte.
2300mAh nem túl fényes. -
divan
őstag
válasz Gézengúz #5498 üzenetére
Sziasztok, rég jártam erre. Igaz a hozzászólásokat olvastam, de a telefont már régen használtam, a fiók mélyén lapult. Gondoltam, hogy kipróbálnám rajta az Oreót, de kicsit berozsdásodtam már telepítés ügyben. Talán 2.8-as TWRP van rajta jelenleg, az új romokhoz más frissíteni kellene. Gondoltam EZT tenném fel, ezt lehet SD kártyáról a régi TWRP-ből frissíteni? Ha ez sikerült utána EZT lehet a megújult TWRP-ből?
Köszi -
NorBEE300
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest