Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dssport

    tag

    Sziasztok!

    A héten a munkahelyemen kaptam egy P smartot. Elég régen használtam androidot, az utolsó egy Huawei p6 volt aztán jött a váltás ios-re. (azt nagyon szerettem, majdnem 4 évig gyűrtem vagy 100-szor leesett tok nélkül, már mind a 4 sarka hiányzott néha kicsit szétszedtem megragasztottam és ment tovább :D végül a rendszer belassulása vetett véget a pályafutásának (még a gyári akku üzemidőt sem mondanám vészesen rossznak))

    A lényeg, hogy nagyon sokat változott a rendszer és pár nap használat után elég pozitív benyomást tett rám még így, főleg ios felhasználóként is. Nem mondom, hogy ettől most azonnal visszatérnék droidra, de nagyon örülök, hogy 50-60k környékén már ilyen használható telefonok vannak.

    Viszont és itt jön a kérdés: régen droidon mindig para volt a frissítés... Hol ez ment tönkre, hol az nem futott valami sz@rakodás mindig volt (nem konkrétan a P6-ra mondom hanem más droid telefonokra is). Emlékszem mindig az volt a legjobb, ha gyárira formázott rendszert frissítettem. Ez változott valamelyest? Gondoltam rákérdezek, mert frissíteni akar: FIG-LX1 8.0.0.146(C432)-ról FIG-LX1 8.0.0.170(C432)-FULL-ra. Mire számíthatok akár ennél vagy a jövőben érkező frissítéseknél? Rá lehet tolni csukott szemmel mint ios-en, vagy ott kell hogy legyen az a jó öreg zabszem? :D

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák