Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    válasz Zsocy155 #7900 üzenetére

    Hát szerintem sincsenek a hibák felsorolva, tényleg: :W Hadd idézzek abból a lenyitható ablakból amiben az ismertebb dolgok vannak írogatva.. ;) ;]
    "HIBA JELENSÉG:
    1.: Névjegyzék rendezési probléma: Telefonkönyv/Megjelenítési beállítások/Lista rendezési elve inaktív (ígéretet kaptunk a javításra)

    A hibajelenség az ALE-L21C432B170 és ALE-L21C432B171-es ROM-okkal megszűnt!!!!

    - Híváslista rendezés nem dátum szerint történik ,hanem órás lebontásban .
    2.: GPS-t használó sport tracking alkalmazásoknál (Endomondo,Runtastic,stb..) lezárt képernyő esetén elveszíti a GPS jelet,így valótlan útvonalat rögzít.(egyenlőre a megoldást a Képernyőzár kikapcsolása jelenti)
    3.: Ritka esetben a Swype billentyűzet használata esetén a készülék memóriahiányra hivatkozva random bezárja a billentyűzetet.
    4.: A Karakter kódolással az egyes ékezetek elküldés után nem jelenik meg se a küldő se a fogadó fél készülékén. Megoldás a javításig a Google billentyűzet (vagy olyan billentyűzet) melyik tud jobbra dőlő ékezettet.
    5.: A B170 (dualos) és a B171-es (single) ROM-oknál recsegés és visszhang hiba lép fel.
    Orvosolható egy Factory Reset-tel (Nem a Gyári Beállítások Visszaállítása), ha nem oldja meg a problémát, akkor újra kell rakni a ROM-t. A B132 (dualos) vagy a B133 (single) ROM-ok visszarakásával. Ezeket csak a fastboot módszerrel lehet vissza tenni. Ez a hiba nem mindenkinél jelentkezik, csak egy-két felhasználónál.
    Ezeket csak akkor ha OTA-n frissíttettél. Ha ez sem orvosolja a hibát akkor a csak a régebbi ROM vissza rakásával lehetséges.
    Letöltöd, kicsomagolod és az UPDATE.APP-ot másold a dload mappába, ha nem így teszel akkor nem ismeri fel!!!
    A B170-es ROM hibája esetén ajánlatos ezt még feltelepíteni
    A B171-es ROM hibája esetén ajánlatos ezt még feltelepíteni."

    Meg az sincs sehol leírva, hogy 6.0 Beta van még csak, mert a véglegest még nem adták ki! :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák