- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
válasz atus_boy #3552 üzenetére
Szia! Neked szerintem ez a beszélgetés fog segíteni.
Ha jól veszem ki, előbb kell az alkalmazást indítani, és utána csatlakoztatni a kamerát.[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Már nem az Apple a második legnagyobb mobilgyártó... Hanem a Huawei ..Szegény Gates , jobb hogy ezt nem érte meg , sztem sáncolt volna ..
-
gerner1
nagyúr
válasz stemplar07 #3559 üzenetére
Gondolom S. Jobs -ra gondoltál, és nem a microfos "vezérre" ...
-
stemplar07
őstag
válasz gerner1 #3560 üzenetére
jah valóban,Jobs (sorry) .. .. bár így utólag van/volt némi összefüggés ... (de ezzel csak minimálisan szépítettem az elírást .. )
khhm... van az a mondás miszerint a négerek építették fel ,,Usankát,, de mára minden a kínaiaké ( az államadósság mindenesetre )[ Szerkesztve ]
-
Risard
aktív tag
válasz nylontacsko #3544 üzenetére
Hát nézőpont kérdése. Hasonló tudású kütyükhöz képest olcsó szerintem.
-
Dodeszh
tag
Nekem bevált a gyári fémbetétes tok a gyorsboltból.
Ehhez bármilyen szélvédőre rögzíthető mágneses tartót tudsz használni. Én Baseus-t rendeltem, stabilan tart a mágnes, a hosszú kar miatt van egy kis remegés, de nem zavaró. Nekem sokkal jobban bejön, mint az összeszorítós tartó, sokkal egyszerűbb csak odatenni és elvenni a telefont, nem kell összezárni vagy kinyitni, mint a szorítósat.
Ha találnék valami masszívabb tapadókorongos mágneses tartót, cserélném ezt, hogy stabilabb legyen, de addig jó. Erről vagy erről lenne jó tapasztalatot olvasni. -
etnies
senior tag
válasz stemplar07 #3561 üzenetére
Azért nem kell őket lesajnálni, a szekta továbbra is él.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
Risard
aktív tag
válasz nylontacsko #3570 üzenetére
Igen azért várok vele. Black friday t lehet megvárom vele. Csak azt mondom hasonló tudású ilyen watch ot 100 alatt nem láttam. Tehát ahhoz képest olcsó. S egy 200 ezer feletti telefon fórumában beszélünk egy 200 dolláros óráról. 😁
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Olyanba kérném segítségeteket, hogy most lenne egy számomra egy jó árba lévő Huawei P20 Pro. 200 alatt lenne, szerintetek érdemes még megvenni? Vagy várjam meg a Huawei Mate 20 Pro-t? Esetleg akkor lejjebb megy az ára?
Milyen telefon amúgy? Jó? ( Iphone 5s-ről váltanék) . Esetleg valaki nem tudna nekem küldeni a P20 Pro-val készült képeket ? ( előlapi illetve hátlapival ) ---> természetesen privátba
Segítségeteket köszönöm.Elnézést hogy így össze vissza írtam, melóba vagyok és sietek .
További szép napot.
Gergő
-
janosibaja
őstag
válasz stemplar07 #3542 üzenetére
Próbáltam. Darabig ment, aztán nem. Aztán kiderült, hogy nem működik az egyszeri feloldás ujjlenyomat-olvasóval.
Sokat kerestem korrekten működő AOD-ot, hogy lássam, milyen értesítésem jött, de jót nem találtam egyet sem. :-(
-
stemplar07
őstag
válasz janosibaja #3575 üzenetére
valóban, miután próbálgattam ,rájöttem, hogy nem ok..
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Valaki aki használja a Google Keep-et megnézné nekem, hogy ki tudja e rakni minialkalmazásként?
Nekem se a 3x1 se a 3x2-t nem hajlandó kitenni.Előre is THX a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Üdv Sziasztok! A mai nappal sikerült végre ( ) lecserélnem a p9-em a p20 pro-ra. Abszolút elégedett vagyok, de szeretnék tőletek régebbi userektől kérdezni valamit.
1. A telefon a valóságban mennyire vízálló? Van valakinek tapasztalata?
2. A p20 pro ugye most Oled kijelző technológiára alapul. Mennyi az esélye a beégés jelenségnem itt? -
laci1892
őstag
válasz zalman90 #3591 üzenetére
HM... Rendben köszönöm. Az igazság az hogy pont ez a jelenség miatt, eléggé fáztam idáig az OLED kijelzőktől. Ami azt illeti nem szeretem őket.
De a Huawei kijelzője szépen van kalibrálva, nincsenek túltolva a színek, még önmagában a telefon is baromi jó 😁😁 Azért sajnálom hogy nem IPS
-
laci1892
őstag
válasz philoxenia #3593 üzenetére
HM ... Akkor lehet felesleges rá parázni. Egyébként mellékes, de cseszett jó a hangszóró minősége videó nézed közben.
-
papelado
aktív tag
Érik a factory reset.Max 3 órákat tudok kihozni egy hete a készülékből valami nagyon beakadt.
Megvárom a havi patchet aztán FR-el indítok.Drágaszágom....
-
papelado
aktív tag
válasz janosibaja #3590 üzenetére
Tonnányi minőségi időjárás widget található a storban.Szóval nekem van járás és keep is
Az is igaz,hogy az első percben kerül fel a készülékeimre a novat.Gyári launcherek energia és adat vámpírok.Plusz nem vagyok én ios
[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
laci1892
őstag
Egyébként a kép a képben funkció pontosan hogy működik? Nem tudtam meg rá jönni xd
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest