- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
A talkband2 orat probalgatom osszehangolni a mate 8-al.
Ez a franya ertesites itt az okosoranal is problemas... a viber nem jelez, a bejovo hivasnal meg csak a telefonszamot jelzi, a nevet nem irja ki, igy ez is csak egy fel megoldas.
Van aki hasznalja es nem allnak fenn ezek a problemak?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
supertrezi
aktív tag
Az XDA-n is sokan panaszkodnak az értesítések (Gmail, Viber) elmaradására/késésére... Egyelőre nincs megoldás. Nem nagyon vágom, hogy követhet el bármelyik gyártó ekkora hibát, mikor manapság mindenki Viberen meg Messengeren lóg naphosszat.
Mondjuk a G3 burkolata meg reped...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #45553408 #1552 üzenetére
Koszi, mar irtam is.
#1554) supertrezi!
Nekem jol mukodik, a kulso light manager app-al pedig a ledes visszajelzes is jo.(#1556) supertrezi!
Az app-on belul aktivalni kell a beallitasokat, es utana jol mukodik.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Luissimo
veterán
Figyu, rendelj nyugodtan drágábbat, ha szerinted ez a minőség garanciája
Én két garniturát használok ebből az "utánzatból" tökéletes megelégedésemre, egyetlen mozdulattal csatlakoztatható,
tölt, nem melegedik, ha "fordítva" dugod (világító LED-el hátrafelé) akkor símán csak tölt, ha "egyenesben" dugod, akkor
Azon túl, hogy tölt, adatkábelként is funkcionál...Ennyi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz dodicsaba #1560 üzenetére
Nekem csak a viber led visszajelzesevel volt gondom, es most kiprobaltam, ha a kulso app-ot kiiktatom nem is jelez, igy a hiba fenn all.
152-es eu rom van a telefonomon." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Thduil
csendes tag
Nekem annyira nem tetszik, pedig sokan írták hogy jobb mint az Edge+/Note5, gondoltam megnézem mit tud, de kiderült hogy csak badarságokat beszéltek :-D
-
-
horist2
tag
Nálam se jelez semmilyen formába sem Viber és Gmail eseményeknél.
Ez probléma.... Az egyetlen probléma... Amúgy minden tökéletes rajt.... -
csocsoszán
őstag
Mintha beköszönt volna valaki?
[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
spawn21
veterán
El akartam adni az i6s plussom. Ami astro szürke. Erre rám ír valaki, hogy ez micsoda? Akkor milyen simet fogad el, az astro valami külön kiadás? Iphone User
s24U+15p
-
spawn21
veterán
A pláne, hogy egy rosegold telefont akart felajánlani mint cserét
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Dinger0
csendes tag
Hali! Facebook-on átküldtem egy képet ismerősnek ott kisméretben jelent meg a kép lerontott minőségben! Másnál is ez a helyzet?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
tabela
tag
Megpróbálom a visszaállítást, de akkor már a 165-ösre
-
tabela
tag
Apropó: Nálatok működik a WIFI-s helyreállítás?
Nekem mindig azt mondja, hogy can not start wifi. (Most is, ui. először azzal próbálkoztam a gyári állapot visszaállítására.) -
horist2
tag
Írtátok, hogy többen kaptatok a telefonhoz Talkband B2-t.
Enyémhez nem járt de gondolkozok, hogy beszerezzek-e egyet.
Mennyire jó? Miket tud? Pulzusmérés nincs ebbe sajnos ugye?Ha nem ide illő a téma akkor privátba is várom a véleményeket.
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz horist2 #1583 üzenetére
Szerintem jópofa cucc, de ha külön kellene megvenni háááát.
Nekem a headset funkciója jött be, de ennyi pénzért kapni jobbat a témában.
Fitnesz kiegészítőként tekintve nekem annyira nem hiányozna, hogy ennyit adjak érte, esetleg 15eFT-ig elmennék.
Itt többet is megtudhatsz róla. -
Dinger0
csendes tag
válasz csocsoszán #1576 üzenetére
most elég durván! Eddig nem volt ilyen drasztikus!
-
horist2
tag
válasz MaciLaci1970 #1585 üzenetére
Jaj, most olvasgatok még az értesítéseket se küldi át, nem jelez...
Van egy Sony SmartWatch 2-m és igazából nem szeretném cserélni csak mégis Huawei-hez annyira nem illik.
De erre lecserélni hiba lenne... -
tabela
tag
válasz Black&White #1452 üzenetére
-
-
tabela
tag
válasz #45553408 #1589 üzenetére
Visszazárás menete
A visszazáráshoz gyári állapotú rendszer kell, rootolt rendszerrel, vagy módosított recovery-vel valószínűleg nem megy. (Nekem legalábbis nem ment.)
Töltsd le a adb/fastboot eszközöket mondjuk innen és telepítsd fel!
Tedd a telefont FASTBOOT&RESCUE MODE-ba (kikapcs, majd hangerő le és közben bedugod az USB-t)
Parancssorból a következő parancsot kell kiadni: fastboot oem relock xxxxxxxxxxxxxxxx, ahol az xxxxxxxxxxxxxxxx helyére a bootloader nyitásakor használt kódot kell írni.
Ekkor a telefonon meg kell erősítsd a szándékodat (hangerő fel, majd power)
(A konzolon megjelenő Too many links hibaüzenet ne zavarjon!)
Ezzel a telefon visszazár, de a FASTBOOT&RESCUE MODE-ban Phone Relocked állapotot lehet látni:Relocked felirat helyett Locked
Lépj be a DC-Unlocker oldalra!
Ha még nincs user-ed, akkor vásárolj 1 creditet. (New user lehetőséget válaszd, adj egy user nevet, email, címet, és kérj 1 creditet) Én paypal-el fizettem ki. Ezután kapsz egy jelszót, ezt jegyezd fel!
Töltsd le a HCU Client programot és indítsd el.
Tedd a telefont manufacture mode-ba, ahogy a program kéri. ( *#*#2846579#*#* 1.Background setting
2.USB ports setting, Manufacture mode, NE zárd be ezt az ablakot)
Dugd be az USB kábelt
Vedd ki a kapcsolót az Autodetect COM ports elől, alatta válaszd ki a Huawei Android phone (HiSilicon CPU) lehetőséget, majd alatta az Android adapter PCUI opciót.
Alatta add meg a DC-Unlocked felhasználó-neved és a kapott jelszavad.
Nyomd meg a Read phone info gombot
Nyomd meg a Check account gombot
Ezután aktív lesz az Unlock oldal, lépj át oda és nyomd meg a Lock bootloader gombot!
Nekem csak több próbálkozás után sikerült, de ha minden jól ment, ezt fogod látni.
A végeredmény:[ Szerkesztve ]
-
tabela
tag
válasz Black&White #1594 üzenetére
Zavart érzek az erőben...
Nem az volt a mondás, hogy ezzel a paranccsal meg lehet mondani egy visszazárt telefonról, hogy volt e már nyitva korábban? De ha csak nyitott módban működik, akkor nyilván azt mondja, hogy a bootloader meg lett piszkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest