- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Tudtok róla, hogy esetleg a bootloadert vissza lehet-e zárni nyitás után?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
-
MaciLaci1970
aktív tag
A Samsung Note 2 után csak pillázok, de ugye 3 év az elektronika világban ég és föld.
-
SzőkeKapitán
tag
Egyébként az ikonok körül lévő kerettel lehet valamit kezdeni, vagy csak launcher csere marad?
Amennyire láttam kb minden témánál köré biggyeszt valamit, és ez néha elég okádékul néz ki:
-
Msasaa
csendes tag
Szerintetek hol lehet beállítani, hogy milyen tartalmat szeretnék megosztani, pl. WiFi directen a tv-vel.
Note 4 en volt egy olyan menü pont, ahol ezt be lehetett állítani. "Az nfc és megosztás, közeli eszközök, megosztani kívánt tartalom "
Köszi a segítséget -
Kazok
újonc
Hurrá megkaptam én is :-) antutu: 93742 jobb mint a gyári...nem mintha számítana:-)
Amúgy szerintem nincs semmi gond a b2vel tiszta a hangja és tudja amit tudnia kell. A Telefon bika egyik játék sem akad, akksi kőkemény és szerintem a kamera sem vészes.[ Szerkesztve ]
-
tabela
tag
válasz #45553408 #1234 üzenetére
Az üveg kb. 1,5 mm-el keskenyebb/rövidebb, mint a kijelző, így körben < 1mm marad védtelenül.
Ez nekem elfogadható. A felragasztás kissé csálé lett.
Ezt a tok viszont szerintem szenzációs! Csak sajnos irtó drága. Viszont én a fém keretet szeretem, és ilyet nem láttam sehol máshol, így megrendeltem. Nekem nagyon bejött. -
sapex
tag
Sziasztok.
Látom egyre bővül a tábor , én is szemezgetek a telóval , jelenleg MATE 7 tulaj vagyok.
Kicsit elkeseredtem hogy a kamera részét nem dicsérték annyira . Jelenleg a
MATE 7-ben is ez bosszant a legjobban.Véleményetek szerint milyen a kamera? Megüti a GALAXY S6 vagy IPHONE 6 szintjét?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem valami gond van a toltessel.
Egesz este tolton volt, es reggelre csak 95 %- ra toltotte fel:(#1311) sapex!
A fenykepezo szerintem a telefon egyik gyenge pontja a zenei resz mellett. Nem rossz, de nem eri el a jobbakat sem, nem hogy a legjobbak.
Ezt a jelenlegi legujabb szoftra a 152-esre mondom. Ezen javitani kell meg... mar ha lehet.
Manualban lehet vele kiserletezgetni, nyilvan jobbak lesznek a kepek, de en automatan szeretem hasznalni, mert az adott helyzetet, pillanatot szeretnem megorokiteni, igy altalanossagban nincs ido bibelodni a beallitasokkal...#1313) bodrik11!
Ha mar gyi visszaallitas. .. itt hogyan mukodik a mentes, visszaallitas? Ez a huawei sajat megoldasa, es mindent ment/visszaallit?(#1314) csocsoszán!
Van most is ilyen program a play -en is, ami a battery stat-ot "nullazza". Kerdes az, miert kellene ezt egy vadi uj telonal csinalni, mikor semmit nem csinaltam meg a vele, elso toltesem volt ez, ami ugy nez ki nem mukodik normalisan.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csocsoszán
őstag
válasz HUTCHDB #1312 üzenetére
Csak találgatni tudok. Kapcsold ki a telefon és úgy töltsd fel. Ha úgy sem éri el a 100 %-ot, töltő csere, ha cserével sem akkor baj van.
(A samunál valahol ki lehetett törölni a bejegyzést a töltésről. Ez akkor volt fontos mikor új romot raktam fel. De itt kétlem.)[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
tabela
tag
Gondolom az "európaiasított" kínai készüléken az OTA update-ek nem fognak menni. (Az XDA-n ezt írták.)
A 160-as rom-ot most húzom lefelé. Azt rá tudom/szabad tennem? -
Pandimakaay
tag
Nekem a toltes bitang gyorsan megy. Egy kerdesem van azert, erdmes ezt a cleanmastert hasznalni? Azt irja ket giga ram hasznalodik, viszont ha az alkalmazasra gombra nyomok jobb also negyzetre akkor csak 1 giga leterheltseget mutat
-
pusihusi
addikt
Jó reggelt, ugye használat előtt ezt is fel kell tölteni 100%-ra? Mert ahány telefon annyi utasítás Mindjárt itt lesz bodrik11: Vírusirtót kell, nem kell?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SzőkeKapitán #1307 üzenetére
En is hasonloan csunyanak erzem az ikonokat... annyiban korrigalnam ezt a kijelentest, hogy szerintem ez csak a kulso alkalmazasok ikonjaira igaz.
A temakban levo es a gyarilag is szereplo alkalamazasok ikonjai hellyel-kozzel elfogadhatoak, de pl. a chrome, meg a gmail ikon a tenyleg minden huawei-es temaban kiveri nalam is a biztositekot.
Mar a gyari mail szolgaltatast is probalgattam, hatha azzal meg tudnam oldani a levelezest, de a push nem mukodik a gmail-nel, viszont az exchange -et meg nem tudom a gmail-hez beallitani, pedig az tudja az azonnali ertesitest.Most miui v5 ikonokat hasznalok, ez egysegesen nez ki, de valahogy ez meg nem illik a telefonhoz...kicsit santit a dolog szamomra.
Epp most talaltam ezt. Lehet vele szepeket csinalni...
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SzőkeKapitán #1322 üzenetére
Amit linkeltel, az egy kulso alkalmazas a gyari huawei mail app-hoz?
Mert nekem azt kellene valahogy eletre keltenem, mivel exchange-nel ker egy tanusitvanyt:
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Na végre itt van, felraktam tölteni! HUTCHDB Az óránál van az a piros azzal kell lehúzni a fóliát, s rajta marad a másik? Nagyon szép. Az óráz lehet u.a. töltővel tölteni?bodrik11 bontatlan, külön a telefon, külön az óra.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
tabela
tag
Megpróbáltam a 160-ast felrakni. Nem volt jó ötlet, nem bootolt vele.
Visszatettem a 156-os kínait, azzal feltámadt. Utána visszament a nemzetközi 133-as. -
pusihusi
addikt
Most milyen rom ami a legújabb, s jön az éterben. Mert ez lesz a legelső telefonom amit nem fogok rootolni, nem TWRP, sem semmi, csak belakom és használom! Igaz ezt mondtam a 90-es években mikor kijöttek a szoftverrel ellátott készülékek egy Siemens színes nagyon szép készülék, s az aljához kellett csatlakoztatni a kamerát. Kihoztuk a Westeltöl, otthon nekiálltam és semmi idő után kitöröltem mindent róla. Se kép se hang-5000,-ft-ért húzta rá a Westel a szoftvert. Akkor megfogadtam hogy soha többé-nem tartott soká a fogadalom.
Üdv. Feri!!
-
sapex
tag
válasz HUTCHDB #1312 üzenetére
Köszi a válaszodat.
Emlékszem Rád még a HTC M7-es fórumból. Látom Te is váltottál az M7-röl.
De visszatérve a MATE 8-ra lehet hogy ki fog hullani a kosárból emiatt , és helyette
a SAMSUNG GALAXY S7 EDGE fogja átvenni az a helytét.
Véleményed arről a variacióról?
[ Szerkesztve ]
-
YikeSS
tag
Kérdés: ha van valaki a 14-16. kerületben, aki ráér ilyesmire valamikor, szívesen megnéznék egy készüléket élőben, mielőtt megrendelem... köszi...
mergedes...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz pusihusi #1327 üzenetére
Lehet a telefon töltőjével is tölteni.
(#1328) bodrik11!
A telekomtól egy erős gyorskötöző szalaggal volt összekötve a telefon és az óra.
A telefon le volt zsugorfóliázva, az órán meg egy záró (átlátszó) matrica volt, amit nem lehetett úgy levenni, hogy az ne sérüljön.(#1329) csubííí!
Már kicseréltem a kábelt is, de semmi változás.(#1330) Lord Baelish !
Telekomos, EU-s verzió, a töltőfejen rajta van hogy gyors töltő.(#1332) bostone!
Most valahonnan egy gyors töltő fejet kell szereznem, hogy nem-e az a hibás...(#1339) sapex!
M7 óta kb. 15 csúcstelefonom volt már...
Most, egyelőre úgy néz ki számomra a Mate 8 a legjobb választás.
A kamerában biztos, hogy lesz előrelépés, nem annyira rossz, de egy s6-ot, vagy egy iPhone 6s-et nem ér utol ez biztos. Én abban bízom, hogy szoftveresen sokat lehet majd ezen javítani.Az exponálás sebességével amúgy nincs gond, szépen dolgozik, gyors.(#1342) migabi24 !
Mindkét telefonnak megvannak az előnyei, hátrányai.
Az én preferenciáim alapján most a Mate 8 lett a nyerő.
Tisztább a beszédhang, jobb az akkumulátor, és kb. egy sebességben van a Mi Note Pro-val, sőt itt ott, még akadásmentesebb is a szoftver (pl. sms, illetve hívásnapló) ami az én napi használatomnál ebbe az irányba billentette a mérleg nyelvét.
A két kártyás kezelés elmarad a xiaomiétól, a zene gyengébb minőségű, és én a MIUI-t is jobban átgondoltabbnak, kiforrottabbnak találok. A Mi Note Pro keskenyebb, így kényelmesebb (valamivel) a fogása, és a "valós" kijelző mérte is nagyobb, mivel ott a kezelő virtuális gombok nem vesznek el a kijelzőből.
Szóval most kb. ennyi tapasztalatom van, illetve volt, mert időközben el is vitték a xiaomi-mat...
Kicsit sajnáltam, mert egy nagyon jó készülék!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tabela
tag
Sikerült feltennem a kínaira az EU 160-as ROM-ot.
Az összefoglalóban hivatkozott módszerrel csináltam, csak a CUST.IMG és SYSTEM.IMG-t a 160-as romból csomagoltam ki hozzá ezzel. -
HUTCHDB
nagyúr
-
tabela
tag
válasz #45553408 #1347 üzenetére
Nem, mert a dload-os módszernél újraindításkor nekem a TWRP indult el és nem telepítette a ROM-ot. A fastboot flash-es módszerrel csináltam. Gondolom a 133-as ROM-ot Te is így telepítetted. De ehhez ugye unlock-olt telefon kell...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Megoldódott a töltési gondom.
Hibás volt a töltőfej..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest