Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    válasz kiskutya0 #2107 üzenetére

    Elég sok a zöldes panel, lehet hogy Magyarország kapott egy nagyobb adagot ezekből a trehányan összeszerelt telefonokból.

    Nekem két napja van meg, zöldülést akkor látok, ha kb 2 fokos betekintési szögből nézem a telefont, a két szélén van kb 1-1 mm, szóval olyan, mint ha nem is lenne. Simán lehet, hogy a görbület miatt olyan.

    Eddig P20 pro-t használtam, ezért azzal hasonlítom össze.

    A M20 kamerája jobb. A P20 kamerája is rendben van teljesen, de az újabb jobb.
    A P20 van jobban összeszerelve, ezen kicsit lötyög a bekapcsoló gomb, ilyen árkategóriában ez gáz.
    A rendszerek sebessége mindennapi használat során teljesen egyforma, pedig az egyiken 8.1, másikon 9-es Android van és a M20 újabb Kirinnel dolgozik. Memória mind a kettőben mindenre elegendő.
    Az ujjlenyomat leolvasót nem teszteltem, egyelőre a M20 arcfelismerőjével játszom, jól működik, megvagyok vele elégedve.
    A telefonok hangminősége fejhallgatóval hasonló, hangszóróval egyértelműen a P20 a jobb. Szerintem nagy hiba volt az USB csatlakozóba rakni a hangszórót, remélem ez a megoldás nem terjed el. Ha be van dugva valami, akkor nagyon leveszi a hangerőt. (telefon töltőn és hív valaki).
    A gyorstöltés mind a kettőnél nagyon jó, az M20 gyorsabb de én a P20-al is teljesen kivagyok békülve. 1 óra max, amit a telefon töltőn tölt egy nap. Sokan félnek a gyorstöltéstől, nálam a P20 aksija egyáltalán nem romlott fél év alatt, egy év után meg minden aksi veszít a teljesítményéből. Ha kevés lesz, kicseréltetem 'oszt jónapot.

    Amin viszont meglepődtem, hogy az M20 a gyakorlati használatban nem mutatta a teszteken kimért üzemidő javulást, nekem úgy tűnik hogy kb ugyannyit bírnak.

    Az M20 fogása jobb a kerekítés miatt, de rendes fólia sosem lesz rá ezért, aki nagyon félti az kénytelen lesz teljes tokban tartani. A P20 nem Gorilla glass-os, ezért már gyárilag feldobtak rá a fóliát, az sokkal jobban karcolódik.

    A videózás egyiknél sem csúcs, ezt sajnos nem tudtam összemérni mivel egyáltalán nem rögzítek videókat mobillal, arra ott van a Sony kamerám és a DJI drónom.

    Az M20 vízállósága jobb, ami nekem szempont mert navigációra is használom a motoromon, nem kell majd vízálló tokba raknom, ha esik (rontja a láthatóságot), de ezt elvileg a P20 is tudja.

    Összegezve: a két Huawei zászlóshajó nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, nem tenném le egyik mellett sem a szavazatomat, ugyanolyan jól használható mind a kettő, az M20-ban több a "csecse" faktor, ezért itt 100 Fontot kell fizetni.

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák