Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz pruzsi #5647 üzenetére

    Itt írd be a keresőbe a Mate 10 Pro-t és találsz pár képet felhasználóktól (tőlem is), az alapján könnyebb lesz dönteni.
    S8+ összességében gyengébb valamivel fotózásban (kollégáim között van az is és szoktuk őket összehasonlítani) néhány ledes izzó esetén tényleg színtévesztő a Mate10pro automatika, meg az éjszakai fotómódban is hangyányit, de nekem kifejezetten fontos a színhelyesség és ebben is jobb az esetek nagyobb százalékában, mint másik 6 egykori, vagy mostani flagship. (Samsungok, iPhone-ok, Sony)

    Huawei-nél automata módban is van lehetőség a féyymérést és fókuszt külön meghatározni (hosszan nyomni a kijelzőre és írja is mit csinálj), illetve egy simítással előhozható a Pro mód, ami alapból marad automatán, de pl a wb is módosítható.

    Megértem, ha valakinek más az igénye, de jelenleg a Pixelek, a HTC U11 (és Plus) után a következő szinten van 6-7 hasonló képességű flagship, a különbségek kicsik, egyik ebben, másik abban jobb egy hajszálnyival.
    Meglátásom szerint.

    Ami még esetleg fontos lehet (neked, vagy valakinek), hogy videózásban sereghajtó a flagshipek között, a videó hangminősége korrekt, de a képminőség nem túl acélos.

    Samsungok közül egyedül a Note8 lenne pici előrelépés fotózásban, de az sem minden körülmények között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák