- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
Ha ilyen viber, facebook és sok egyéb más chat vagy bármi szoftveres bajod van keresd a megoldást a szoftveres fórumba. Mivel ott ilyenekkel többen foglakoznak, előbb lesz meg a megoldásod is. Jellemzően ez a 2 app hirhedt az ilyen bajairól.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
balazsbence
senior tag
válasz zsolesz777 #20845 üzenetére
Kk alatt frankon megy?milyen romod van?
-
zsolesz777
tag
válasz balazsbence #20859 üzenetére
b511et raktam fel,arra ment az xposed 2.5.1...modulok közül gravity box,és a android L navigációs gombok vannak fent és megy minden probléma nélkül.gps nem akar még rendbejönni.
-
fisch
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy apró problémám, hátha tud valaki segíteni. B512 romot használok és pár apróbb hibától eltekintve elégedett vagyok, de úgy érzékelem, hogy a Swype nevű Huawei-es billentyűzet eléggé belassult a korábbi verziókhoz képest. Mivel én pötyögni szeretek, ezért semmi szükségem az automatikusan felajánlott szavakra. Azt nem értem, ha ki van kapcsolva a Swype beállításoknál a "Következő szó előrejelzése", akkor miért marad aktív ez a beállítás? Szerintem ez baromira lassítja a billentyűzetet...
Ha valaki tud rá megoldást, ne tartsa magábanKöszi!
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!kitkat-nél valakinek sikerült már eltűntetnie a szolgáltatónevet fent a bal sarokban?ha igen , hogyan?nem kell az oda...
-
TomWexX
addikt
válasz zsolesz777 #20866 üzenetére
Root nélkül esélytelen, ha abban benne vagy akkor próbáld meg xposed+gravitybox kombóval!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
marilllyo
veterán
válasz zsolesz777 #20869 üzenetére
Őőőőő ... nézz körül XDA-n. Tutira mondom, hogy láttam ezzel kapcsolatban valamit.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zsolesz777 #20869 üzenetére
rejtsd el az értesítő sávot, akkor a szolgáltatót se látod.
amúgy nem értem,miért zavar#?*@&!
-
marilllyo
veterán
Zcool. Ezekről tudtok valamit? Letölthetők lesznek valaha? Vagy már azok?! Sok krixkraxból nem tudtam kibogozni...
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz marilllyo #20873 üzenetére
Hello!
Nem rég szereztem egy ilyen telót. Nagyon tetszik az egész, de valahogy az akku idő nem olyan jó, mint azt sokan írjátok... Egy napot is nehezen bír ki. Az akkukezelésnél kiírja, hogy 16 óra van hátra, de kétszeres sebességgel merül, (1 óra múlva már csak 14 stb...)
B125 van rajta. Érdemes lenne ezt frissíteni, vagy újratelepíteni, vagy ROMot cserélni? Tudtok valamit ajánlani?Köszi szépen!
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz Jinx L. Joke #20874 üzenetére
Először nálam is ilyen volt, aztán 'bekopott' a cucc.
-
marilllyo
veterán
Van erre valami megoldás, hogy a háttérképet ha fixen akarom beállítani...de mondjuk a kép közepét szeretném, hogy lássam...akkor ne csússzon el? Megőrjít, hogy egy ilyen alap bagatell dolgot nem képes normálisan kezelni.
-
marilllyo
veterán
válasz TomWexX #20883 üzenetére
Korábban is szívtam ezzel....de ma végképp felhúztam magam rajta.
Anno mielőtt vettem ...egyik ismerősömnek is ilyenje volt (most már a páromé az a teló)...és pont mikor mutogatta nekem a presszóba, hogy milyen szipi szupi...futott egy FAIL-t vele. Ugyanezzel, hogy nem tudta a hátteret belőni normálisan. Röhögtünk is rajta, hogy gratulálok...ennyi pénzért megérte.
Aztán azóta kb. a fél baráti körömnek ilyenje van. Attól függetlenül valljuk be.. ez gáz. Pláne, hogy szoftveres gond és ugyanúgy jelen volt B107-nél és most B512-nél is.
Egyébként érdekes mód minden háttérképet normálisan be tudtam állítani csak azt az egyet nem amit szerettem volna. ...
Bár lehet, hogy a hüvely volt úgy ezzel a képpel, hogy "na...ezt a szart aztán be nem állítod, próbálkozz a japánoknál hülyegyerek".PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
TomWexX
addikt
válasz marilllyo #20884 üzenetére
Valószínűleg én velem van baj hogy ilyenkor eszembe nem jut a telefont szidni és kb. 3 perces munkával megcsinálom PC-n, de hát én már csak ilyen vagyok. Áramlik belőlem a csí!
Ha ezt beállítod vajon jó lesz? 1280x720-ra vágtam PS-ben...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz arminlok #20885 üzenetére
Ez a szaggatás kitkat-en is jelen van? (Régen volt már gyári rendszer a telómon, de megmondom őszintén én nem emlékszem hogy szaggatott volna a háttérkép görgetés)
Ha kitkat-en is ilyen akkor valószínű végleg maradok MIUI-n. Most ismét átszabtam szinte mindent, (Ikonok, asztal, feloldózár, háttérkép, Állapotsor+legördülő menü, tárcsázó, boot animáció) most megint tök más a telefonom. A gyári launcar egy pre-alpha a MIUI-hoz képest.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
marilllyo
veterán
válasz TomWexX #20887 üzenetére
Hát ennyit én nem dolgoztam vele. Azért köszi! Gondoltam, hogy valahova szarul cache-lte be a file-t úgyhogy fogtam...átneveztem és átraktam egy másik mappába. Voilá... jó lett.
Itt most nem arról van szó, hogy meg lehet e csinálni vagy sem. De arra, hogy a háttérképet mókolni kell, hogy be tudd állítani még 2004-ben a Nokia 6600-ámnál is furcsán néztem volna.[ Szerkesztve ]
-
arminlok
senior tag
válasz TomWexX #20889 üzenetére
Igen ott is jelen van. Igazábol az hogy emui 1.6 vagy 2.3 nem nagyon változtat semmin. Ami ujdonság van benne hogy ha za ikonok szerekesztésénél vagy, és megrázod a telefont akkor sorba rendezödnek.... Hát kellett ez a funkcio mint egy falat kenyér Nekem arra pl szükségem lenne hogy ha már nincs menü akkor ne 3 darab mappát kelljen nyitnom a ritkán használt alkalmazásoknak (csak 16 fér 1 mappába) hanem 1be meg lehessen ezt oldani. De ilyen aproságokon semmit nem csiszoltak és a 3.0án sem látok tul sok változást egyébként.
-
Tomacko
senior tag
válasz marilllyo #20878 üzenetére
Használsz "külső" launchert ? Csak mert ha pl a Nova-t használod ott a Nova beállítások - Asztal - háttérképgörgetése a beállítás lehetősége. Amúgy telefon márkája vélogatja, hogy az alap launcherbe bekerül a háttér görgetés ki.be kapcsolása vagy sem. A külső launcherek általában tudják ezt. Én úgy látom, hogy ismét egy user error-l van szó, hogy fel emlegessek egy régi forumtársat szavajárásáról (kecskebégető)
Na de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ez miatt ne tört ketté a telefont Ha mégis inkább megválnál tőle mert annyira bosszant a főképernyők beállítása küldd el nekem postán ahelyett, hogy összetörd. Talán elboldogulna vele a lányom (9 éves), mókásan eltakarná a fél fejét,illetve úgy mutatna a kezében mint másnál egy 40"-s tévé
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
gabancs
addikt
válasz Jinx L. Joke #20874 üzenetére
Nagyon sok esetben valamelyik google alkalmazás szívja le az aksit. Az össze google cuccot tiltsd le, amit nem használsz. Egy android telefonnál ez az első lépés. Igazából gyökerestül ki kell írtani a facebook-ot is róla, használd böngészőben, viber, ugye a google+. Ezek mind mind zabálják az aksit.
-
Cultus
tag
válasz marilllyo #20884 üzenetére
Létező legegyszerűbb dolog a képeket tökéletesen a telóra méretezni. P6-on ott a Photo Editor, átméretezés 720X1280, mentés és kész is. Kb 10-15 másodpercbe telik az egész.
Ui: Ja bocs, most látom csak nem ez volt a fő gondod.
[ Szerkesztve ]
"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
marilllyo
veterán
válasz Tomacko #20892 üzenetére
Nem! Semmilyen Launchert nem használok már egy ideje. A háttérgörgetés nem érdekel. Amúgy sem használtam soha. A fixet jobban szeretem...a középre pozícionálás a probléma. Ami nem user error. Persze tudom, hogy meg lehet oldani. Csak annyira apróság, hogy azért jó lenne, ha az ember legalább ilyenekbe ne futna bele. Ez amúgy nem csak a Huawei-re igaz. Így van minden márkánál. Csak bosszantó, hogy csurig van magokkal meg rammal meg minden szarral...és ilyen bagatell baromságok meg nem működnek rendesen.
Bár még ez sem zavar annyira. Az egyetlen dolog amivel nem tudok megbarátkozni az az, hogy a Swiftkey és a Touchpal is néha ledadog. Persze most van ezeken kívül vagy 50 third party keyboard app. Sőt biztos van olyan ami nem döcög le...de én a Swiftkey-t anno nem akciósan..de megvettem még 2 telefonnal korábban....mert tetszett és eszembe nem jutott volna, hogy 2 telefonnal később nem fog rendesen működni. De mondom sebaj...itt a TouchPal ami ugyanúgy jó és tetszik is...de az is detto ledadog néha. Azt megértem és elfogadtam, hogy mondjuk az NFS MW-vel nem tudok vele játszani de azért ilyen apróságok igazán működhetnének flottabbul.Én azt mondom, hogy lehet, hogy igaza volt a kecskésnek és legyen user error..pl a wifi dobálása is. Legyen. De én erre azt mondom...és akkor is azt mondtam, hogy nem kéne, hogy user error lehessen. Nehogy már új routert kelljen vennem mert 10 P6-ból 4-nek épp olyanja van, hogy át kéne állítani a routert a cégnél ...meg otthon is. Stb... (Hozzáteszem...nálam a wifivel nem volt gond) Ezek apróságok....alapfunkciók egy okostelefonnál 2014-ben. (A háttér beállítása meg úgy 2005-ben). Ezek mehetnének rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz marilllyo #20895 üzenetére
Az említett billentyűzetekről sok telefon fórumán lehet olvasni, hogy lagolnak, sajnos nagyon rosszul sikerültek a fejlesztéseik, ezt szintén nem róhatod fel ennek a márkának, a sok játék optimlizálatlanságot talán igen, mivel a rendszerünkről tudjuk, hogy valami szimulációs "varázslaton" keresztül fut. Ez egy ilyen telefon....sajnos. De hozzá kell tegyem, hogy számomra megfelel, mert kártyajátékok és szójátékok azok amikkel max. játszok. Én leginkáb tlefonnak használom, navigálok, fotózok, ha más opció nincs erről szól a zene kocsiba, aztán végszükség esetén böngészek is rajta. A sok felesleges chat programot, közösségi vackot ebben a méretben én elkerülöm.
Viszont ahogy olvasom te teljesen más beállítottságú vagy, így át tudom érezni mennyit "szenvedhetsz" a sok kompromisszum kényszer miatt. Sajnos a mai világ teljesen másról szól, trendiség van és mesterséges népbutítás minden területen. A fő cél az, hogy multik úgy terelhessenek minket fogyasztókat, ahogyan nekik megfelel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest