Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    Sziasztok!

    Már régóta szerettem volna letörölni az előre telepített gyári felesleges appokat a telefonról, és tegnap nekiláttam utána olvasni hogyan is kell bootloader-t nyitni és root-olni, meg minden szükséges dolgot.
    A bootloader-hez kódot szerezni volt a legnehezebb, hiába küldtem el nekik a fórum topikban korábban többször említett formájú e-mailt, visszaküldtek egy szöveget, hogy regeljek a weboldalukra egy profilt és ott tudok majd kódot kérni. Regeltem is egyet, de persze az account aktiváló e-mailben a link a francért se működött, a nagy szerencsém az volt, hogy Facebook profillal is lehet regisztrálni és ekkor nem kell semmi e-mail-es aktiválás, így kész lett a Huawei club-os profilom a bootloader kérő linket is meg tudtam nyitni már utána és IMEI , S/N , és 8 számjegyű Product ID megadása után a weblap ki is dobja a megfelelő bootloader nyitó kódot.

    Ha netán ebben valakinek segítségre lenne szüksége írjon PM-ben és tudok neki segíteni lekérni a kódot számára.

    Szóval megvolt a kód, de aztán olvastam, hogy ha root-olom a telefont akkor bizonyos appot nem fognak működni (pl.: TV Go) , szóval inkább úgy döntöttem hogy akkor letörlöm a szükségtelen gyári appokról a frissítést és letiltom őket, legalább ezzel is megtakarítok némi helyet. Igen ám de ekkor jött a meglepetés, miután letörlöm róluk a legújabb frissítést, hogy gyári állapotba kerüljenek, és az app kezelőn belül még benne vagyok az appban, akkor ott van a törlés gomb ami korábban sosem volt :Y , ezt nem értem hogyan s miért de így simán le tudtam törölni bármely gyárilag előre telepített appot, bármiféle bootloader nyitás és root nélkül, ezen igencsak csodálkozok és fogalmam sincs hogyan sikerült.
    Még annyit végszónak, hogy ha letörlöm a gyári appról a frissítéseket és kilépek az alkalmazáskezelőből, akkor utána hiába lép vissza az ember olyankor ott belül nem is mutatja őket, tehát olyankor én se tudnám törölni őket, csak és kizárólag a frissítések letörlése után közvetlenül. ;]

    Gondoltam ez esetleg másoknak is hasznos lehet így megosztom veletek.

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák