Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kort01

    aktív tag

    válasz RaZroX #2362 üzenetére

    Ebben az esetben tényleg nem értem, hogy hogyan lehetnek ilyen különbségek.
    Nálam jelenleg két független G620S van, mindkettőn jónak tűnik a GPS vezetés közben is. Nem szakad meg, nem ugrál összes-vissza.
    Esetleg van-e még valaki, akinek függetlenje van és van tapasztalata a GPS-szel kapcsolatban?

    Viszont lenne egy kérdésem Mindenkihez a telefonbeszélgetés minőségével kapcsolatosan:
    Mindkettő független telefonnál tapasztaltam, hogy telefonbeszélgetés közben (Telekom hálózatban, 3G-n, azaz HD hang átvitel megvalósul mindkét félnél) zavaró sistergést lehet hallani, és csak akkor, amikor a másik fél beszél. Amikor nem mond semmit, akkor teljes csend van, azaz nincs sistergés. A hangból is lehet érzékelni, hogy valóban HD hang átvitel megy, mert jobb minőségű, csak az a zavaró sistergés szerű hang ne lenne. Ez természetesen nem VOIP hívásnál, hanem hagyományos telefonhívásnál értendő!
    Amikor viszont olyan felet hívok, amikor a HD hang nem jöhet létre, azaz pld, másik szolgáltatónál van az illető vagy nincs 3G elérhetősége, akkor teljesen tiszta a beszéd, természetesen ekkor a magas hangok nem hallhatók a HD átvitel hiányában.
    Próbálgattam erről olvasgatni az interneten, de csak azt az infót találtam, hogy a HD hang átvitelt az amr-wb kódolás biztosítja, azaz tudnia kell a készüléknek, míg a hagyományos hang átvitel az amr-nb kódolással megy
    Ezzel kapcsolatban van-e bárkinek tapasztalata?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák