- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsit
csendes tag
Szia.
Csak logikusan! bocsi ez nagyképű volt...
Szóval a legegyszerűbb ha beszerzel egy memkártya olvasót.
USB-s külső kb 2500HUF bármelyik szakboltban megkapod.
Ha van laptopod, akkor azon feltehetően van, 2007 utániak.Gépre felmásolod a 2GB tartalmát egy fájlkezelővel, mondjuk win intéző, vagy amit épp használsz.
Utána beteszed a 8GB-t a telóba, megformázod. (erre nem feltétlenül van szükség, de érdemes a készülékkel elvégezni az első kialakítást. Ha esetleg nem látja a telefon az új kártyát, tedd be a kártya olvasóba, majd formázd FAT-re, utána ismét a telefonba.)
Létrehozza a könyvtárszerkezetet.
Ezután kiveszed és mindent felülíratsz a 2GB-s kártya gépen lévő tartalmával.Én így csinálnám / fogom, ha cserélek.
Kicsit körülményes, de biztosan működni fog, amúgy max 15 perc.A készülékben válaszd le a kártyát, mielőtt kiveszed! Beállítások --> SD és telefon tárhely -->Az SD kártya eltávolítása
Üdv
-
sunahunter
senior tag
válasz Tucsokfej #693 üzenetére
A hárombetűs.
A többi még nem az igazi. Ebben van négyféle útvonalterv, jól működik.
Navigon fagy, Sygic jó lenne, de csak egyféle tervezett utat képes megjeleníteni, és sokszor becsap. Arra jó, hogy ha vagy a céltól 20km-re, odavisz. Mondjuk Pesten. De lemenni vele már 100km-t is nagyon necces, mert lehet, hogy a legrövidebb, de kacskaringós helyen visz át. -
Eagl3
veterán
Nektek is el szokta dobni nagy ritkán a teló a térerőt? Újraindításra visszajön.
-
Tucsokfej
csendes tag
válasz sunahunter #703 üzenetére
Köszönöm, ráraktam, kipróbálom. Még egy lámás kérdésem lenne, nem sikerült rájönnöm, hogy a telefonkönyvben hogyan lehet beállítani azt a nézetet amiben a SIM kártyán lévő bejegyzések nem látszanak. Elbénáztam vagy nincs is ilyen?
-
kocsit
csendes tag
-
zaba
tag
Lesz még nekem ilyen telefonom!
Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
kocsit
csendes tag
válasz Tucsokfej #708 üzenetére
A telefonkönyvet rendbe kell rakni, sajnos.
Ami azt jelenti, hogy a vezeték nevet és a kereszt nevet fel kell cserélni, az angolnak megfelelően.
Ha ez megvan, akkor össze kell linkelni / kapcsolni (a jobb felső sarokban megjelenő láncszemmel) a három helyen előfordulható kontaktokat: google, telefon Sim.Amint ezzel megvagy jól fog működni.
Én E51-rő váltottam.
A telefonkönyvet a pcsuit segítségével raktam össze, majd mindent ismét áttoltam bluetooth-on az átvitrl alkalmazás segítségével.Így be lehetett állítani rendesen az announcify-t is, most már normálisan felolvassa a bejövő hívók nevét és a Telefon alatt is csak egy személy szerepel, még akkor is, ha a google-ben és a telefonkönyvben is szerepel.
sunahunter
Én is vidéken vagyok, Pest megyében. Minden nap feljárok Pestre dolgozni, a vonaton csak egy helyen megy el a T-s térerő, de ott minden T-snek.
Házon belül tuti a wi-fi, a garázst a routertől kb 15m, egy 30-as tégla fal és 1,5mm Lindab választja el, ez 0 jelerősséget produkál.....
Ez van, ettől még nem dől össze a világ
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Tulajdonosoktól kérném leírni a negatív tapasztalatokat,amik nem tetszenek a teloban.
Jöhet privátban is. -
tgb
senior tag
sziasztok!észlelt a teló egy rendszerfrissitést,letöltötte annak rendje-módja szerint telepitette is,de újrainditáskor eltünt a magyar nyelv,csak mindenféle arab meg ilyen afrikai nyelvek közül lehet választani!mi lehet a hiba?a morelocale2-vel tudtam angolt rá varázsolni csak!
az irányár nem félarat jelent!
-
wwhy
veterán
amennyiben nem 2év gyártói garis (61900 FT) valószínűleg kaptál egy szürkeimportos kamionról leesett telót; én (is) szinte így jártam.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
TTomax
félisten
Én is így jártam... aztán én leslattyogtam a GSM boltba, XTC clipp S-Off,majd ment rá a hivatalos európai rom,garinál csak merjenek szólni,ezt adták el nem?Én azért nem tudtam visszavinni,mert 15.000 Huf lett volna a postaköltség,amit nekem kellett volna állnom... apropó,nem egy szép nagy voda logo fogadott bekapcsolásnál?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
zzz03
őstag
Szia!
Telefonkönyvvel lennék gondba, kipróbáltam amit írtál.
Eddig a névjegyeim csak a SIM-en voltak. Importáltam a telefonba a SIM röl és Google fiókomba is. Magától társította a neveket egymáshoz. Emberekbe ránéztem és valóban társítva vannak, viszont CSAK a telefon névjegyeket társította a google fiókkal.Szóval az lenne a problémám, hogy mind az Emberekben mind a Telefon menüben duplázza a névjegyeket (sim és telefon memória), hogyan tudnám megoldani, hogy csak 1et mutasson mindből? Emberek - Nézet - Google / SIM / Telefon kipipálva.
De ha kiveszem a pipát a SIM elöl akkor az Emberek-ben már nem dupláz, viszont a telefonba duplázza a névjegyeket!
Ötlet?
Köszi
-
kocsit
csendes tag
Huh, kicsit bonyolultan hangzik.
Milyen telefonod volt előtte?
Ha Nokia, akkor első körben javaslom, hogy pc-suit-al rendezd a névjegyeket.
Vezetéknév helyére írd í kereszt nevet és fordítva.
Ha van előtag, pl Dr. akkor azt nyugodtan tedd a helyére, de a telefonkönyvben a név végén fogja megjeleníteni.Ha ezzel megvagy, akkor töröld az összes kontaktot a telefonról. (vigyázz, ha a google szinkron be van kapcsolva akkor a gmailból is kiveszi!!! Én így jártam... ) Ezt ne töröld.
Biztonsági mentésed legyen!Amint üres, próbáld meg az átvitel alkalmazással bluetooth-on átemelni a kontaktokat. Lehet, hogy előtte frissíteni kell a régi telefon szoftverét is! (Nokia - OVI suit)
Ha benn vannak a nevek, akkor a nézetben csak a telefon legyen bepipálva. Elvileg mindenki egyszer jelenik meg.
Utána kapcsold össze egyenként a google-s nevekkel. Ekkor elvileg az összes kontaktot mutassa a készülék, majd állítsd be az alapértelmezett műveletet és kész.Nekem a Sim-en nem voltak és most sincsenek számok.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
hm...Minden névjegyem a SIM-en volt (régi telóból a kártyát raktam át a htc-be).
Telefonkönyvemben csak keresztnevek vannak 1-2 egyedi karakterrel megvariálva szóval ezzel nem kell játszanom (névjegyek össze vannak kapcsolva, összekapcsolt névjegyzék menübe benne van mind)Akkor lehet ott lesz a gond, hogy a SIM-en is fent van az összes névjegyem és azért mutatja a Telefon menüben mindkettőt. Viszont a SIM kártyáról nem szívesen törölném, mert ha át kell raknom másik telefonba mondjuk mert ez lemerül akkor ugrottak a telefonszámok :S
Lehet dobok 1 mailt HTC supportra, hogy van e valami megoldás, hogy ne duplázza a névjegyeket a Telefon menüben.
-
kocsit
csendes tag
Eddig nem igazán van.
Itt már írtam pár sort róla, amolyan első észrevételek alapon.
Azóta az SMS problémát orvosoltam a Handcent sms alkalmazással. Teljesen jól működik.
A memória kicsinységét, mint ahogyan többen is íarták a fórumban, el kell tudni fogadni.
Amúgy a többiek tapasztalataira én is kíváncsi voltam, innentől olvasgass egy keveset.
Vélemények másoktól: (lustábbak kedvéért és azért mert kicsit ráérek épp )
sztomi89
JoHnni
Eagl3
MrSummer
Monolith
combat21
A teljesség igénye nélkül -
kocsit
csendes tag
Próba szerencse.
Egyébként én is a Telefon menüvel szívtam.
Amikor feltettem az Svox-ot és az announcify-t szét vetett az ideg, hogy miért fordítva olvassa fel a neveket, aztán rájöttem, hogy a Telefon és az emberek két külön alkalmazás és az előbbinél nem lehet nézeteket állítgatni.
Erre tényleg odafigyelhetnének
Fel van futtatva a márka meg a felület és csinálnak egy ilyen lehangoló bakit...De ettől még nem csökken az értéke, ki kell játszani.
Viszont ha a Sim-en is van kontakt, akkor és mutatja, akkor az szívás.
Ellenben ha a másik telefonba is betöltenéd a névjegyeket? Akkor mindkét helyen meglenne... és nem jelentkezne a probléma.
Erről jut eszembe
Ha netalántán gond van a cuccal és megy szervízve, akkor a mélyen tisztelt T-szörny (elnézést az alkalmazottaktól és a szimpatizánsoktól) milyen csere készüléket biztosít? Gondolom nem ugyan ilyet....
Namérmost, ha nem szertetném a Google-el megosztani a kontaktjaim telefonszámát akkor hiába ad másik androidos telefont, nem érem el a névjegyeimet.Bár erre az esetre le lehet menteni Vcard-ként a telefonkönyvet a memória kártyára.
De mi lesz az üzenetekkel?
Konkrétan a parkolás visszaigazolás és az autópálya "matrica" érdekel amit ha jól tudok minimum 2 évig meg kell őrizni.
Az SMSeket le lehet menteni valahogy? A Nokia PCSuit backup alkalmazása tökéletes találmány volt erre a célra. 10 perc alatt használatba tudtam venni a Nokia telefonjaimat.
A beállításokról ne is beszéljünk....
Szóval valakinek valami ötlet? -
JoHnni
senior tag
Sajnos a t-mobile-nak nem kötelessége bármilyen cseretelefont is adnia...
Ami az sms mentést illeti, egy ingyenes megoldás az SMS backup+, igaz ez is a google fiókba menti el az üziket.
Egy fizetős megoldás pedig a MyBackup Pro használat, ezzel mindent el lehet menteni sd kártyára....:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
kocsit
csendes tag
Nagyon köszönöm.
Utána nézek a progiknak.
A T-mobile eddig mindigfelkínalt egy csere készüléket, valami gagyi alapot. Talán ezzel a egyszer élteml ezzel a lehetőseggel.
Mellesleg a mikro sim-es tulajoknak mit adnak cserébe a javitas idejére? Mert ha bedoglik egy iphone4 akkor a tulajdon nem fogja érdekelni, hogy nem kötelessége.[ Szerkesztve ]
-
tgb
senior tag
nem volt voda logó,nem volt semmi jele a buherának,hivatalos frissités és arabul indult a teló,feltettem a morelocale2-őt mondom majd az magyarit de csak az angolt sikerült előcsalni,hivom az XXL GSM-et,az a válasz hogy nem nagyon kellene otthon frissitgetni,mondom hivatalos frissités volt,azt mondja előfordul ilyen,és a lényeg most jön a memóriakártyán 04hó 29.-én lett telepitve a navigon progi,érdekes mert én meg 06hó 30.-án vettem a telót!egyébként nagylelküek mert visszatöltik a magyar nyelvet ingyen!
-
tgb
senior tag
közben megpillantottam a h-boot menüt és láss csodát s-off a készülék!
-
baleee89
aktív tag
sziasztok gps-ről valaki tudna nyilatkozni?
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
vitomi24
tag
Hello!
Valaki tudnan nekem segiteni.
Két napja volt valami update a telomon és oda lett a magyar nyelv,söt ilyen arab nyelvek lettek rajta.Még UK angol sincs rajta.
Hogyan lehetne vissza csinalni a dolgot?Köszi a segitséget.!
-
tgb
senior tag
válasz vitomi24 #734 üzenetére
szia!szintén igy jártam xxl gsm-es telóval,egy pár hozzászólással feljebb leirtam mi történt!az xxl-ben azt mondták vigyem vissza és visszatöltik a magyart,meg hogy otthon ne frissitgessük a telefont!
Egyébként letöltöttem ezt a gyári romot ez egy egyszerű exe file,és 5 perc alatt visszatettem az "eredetit",egyébként az ARAB a mi verziónk hivatalos rom-ja!jól átvágtak téged is engem is![ Szerkesztve ]
-
tgb
senior tag
válasz vitomi24 #737 üzenetére
igen könnyű,én win7-el csináltam,a drivereket feltelepiti automatikusan(htc sync nem kell a gépen legyen csak a driver),csatlakozol a pchez töltés módban,inditod az exet a többit csinálja magától,csak pipálod a négyzeteket next stb,megy simán!!!
-
wwhy
veterán
csak óvatosan a ROM frissítéssel, külföldi fórumokban több telefon vált így téglává
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
vitomi24
tag
válasz vitomi24 #739 üzenetére
A jo elobb chat-eltem az UK-s support-al.Es kiderult Azsia piacrol szarmazik a telefon.Nem is lehet hivatalosan vissza cserelni oket.Magyaran szolva root-olva vannak.Jol be kene perelni a kereskedot aki ilyet arul Magyarorszagon.
Azt mondanom sem kell hogy a garancia ezekre a telokra mar nem ervenyesek.Max ha a bolt ad rajuk. -
-
wwhy
veterán
válasz vitomi24 #743 üzenetére
Meg kell kérdezni, mit veszel.
Én megkérdeztem, és nem vettem egyik gsm boltból sem ázsiai ismeretlen eredetű telefont.
A rendes HTC garis ugyebár mindenütt kb. +10e, de ezt már leírtam.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
vitomi24
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic