- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Szerintem sem kor függő.
Apám 64 éves de egész nap nyomkodja. Sima wildfiret vettem neki..Netezik ,marketezik,navigál egyszóval használja.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
zzz03
őstag
Találtam egy jónak ígérkező játékot! Wolfenstein 3d "másolata" Nemrég jelent meg, 2d-s szép grafika, 1 pályát kivittem, eddig tetszik.
-
Xanyi
tag
Köszönöm a tok tippeket!
Az miért lehet, hogy néha random szerüen elkezd csörögni a telefon, majd lehalkul a csörgés. Csörög tovább csak halkabban...
A zseb mód mellöl is ki van véve a pipa, és a telefon elhalkítása mozgatás közben, amellöl is.
Lehet csak véletlen egybeesés, de ha letakarom a kijelző felett a szenzorokat, akkor nem csinálja.
Ez valami opció vagy rossz a teló? -
donpe
aktív tag
Nagyon jó kis teló ez... Épp most nyomom a netet a telót hotspotként használva.
Jól jön nyaralás alatt... -
donpe
aktív tag
válasz sunahunter #1108 üzenetére
hm... az enyém nyomja folyamatosan. és elég erős a jel is.
-
levaij
csendes tag
Sziasztok!
Én is beszereztem ezt a remek telefont, elég jól elboldogulok vele, csak egy dolgot nem értek.
Be van állítva, hogy nem fogadott hívásnál, sms-nél stb... villogjon a kijelző fölötti zöld LED.
Ezt meg is teszi, de csak pár percig csinálja. Próbáltam, hogy kikapcsolom az energiatakarékossági beállításokat, de semmit sem segített. Ennek így kell viselkednie, vagy valahol máshol van időkorlát adva neki?levaija
-
Tüske0614
aktív tag
a honeycomb launchert próbálta már valaki ?
-
Tüske0614
aktív tag
na ma 3 hivásból 3 x kihangositva veszi fel... esetleg ötlet ... pénteken érintő csere ... egyre jobb
-
szuladam
aktív tag
gondolom nem vigasztal, de én is ma megyek képernyőcserére, legalább is szarvízbe. bár nekem olyan gondolom van, hogy pl csak ötödszöre nyilik fel a bill zár, utánna csak negyedszerre lép be akár melyik programba, meg hívások után egyszerűen nem lehet letenni a telót 20 másodpercig. (szinte mindig elindul a hangposta üzenet mire le tudnám rakni) :SS
remélem utánna úgy működik, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva, különben elég mocri leszek.... :
[ Szerkesztve ]
-
KÁGÉBÉ
csendes tag
Sziasztok, vásárlás előtt álok,- a Telenor "Okostarifa 90" csomagjával kapcsolatban érdekelnének vélemények, tapasztalatok,- köszi........KGB
-
nagyúr
Sziasztok!
Hol lehet profilt váltani? (Néma, normál, stb.). Egyszer már megtaláltam, de elfelejtettem . A quick profile-szal meg problémáim vannak...
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
zzz03 a kihangosítós dologra válszolva vagy az érintős bajokra gondolsz?
-
zzz03
őstag
Aki már rakott bele másik/nagyobb memória kártyát, attól kérdezném, hogy a gyárilag a kártyán levő cuccokat egyszerűen átmásolta az új kártyára (és működik-e sima másolás után minden)? vagy esetleg van valami trükkje a dolgoknak? Mert hamarosan jön nekem is egy nagyobb kártya.
-
szuladam
aktív tag
Nekem volt egy 8 gb-os, de én alapból első bekapcs után átraktam bele a 8asat. Másolgatni nem kell semmit, minden mappát amit az android használ létre fogja hozni (pl első képed készítésekor megcsinálja a DCIM mappát, amint belépsz akármelyik app-ba azonnal létrehozza a szükséges mappákat)
persze ha van valami csengőhang/háttérkép amit az alap kártyán tárolt az nem lesz meg.(csak ha átmásolod ofc
És szerintem memkártyára telepített appokat érdemesebb inkább újra rakni, mint átmásolni a régiről. Lehet menni fognak ha átmásolod, de lehet hogy nem (és jönnek a kényszer leállások)[ Szerkesztve ]
-
Monolith
tag
Nektek is csinál olyat a telefon, hogy véletlenszerűen szó nélkül el kezd vmi olyat letölteni amit már egyszer megtett? Például alkalmazást ami up to date de ő még egyszer letölti aztán nem telepít semmit. De van egy kép is amit elég rendszeresen újra és újra letölt nekem még szerencse hogy az 50 kB, de amikor az angry birds-öt kezdte el így tök értelmetlenül letölteni ami ugye 20 mega és csak akkor állt le ha kikapcsoltam a mobilnetet... nem voltam ideges.
Valakinek van valami tippje? Pedig nem is engedem az auto updateket.... de az a képet nem is magyarázná. -
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Azt hiszem ma talán végetért a Wildfire S-el kapcsolatos rémálmom...
Barátnőmnek nagyon megtetszett a telefon, főleg hogy kapható a Voda-nál lila színben. Szombaton meg is vettem...
Ahogy itt a fórumon is írtam, azt játszotta hogy csengés közben egyszercsak eltompult/elhalkult a csengés anélkül hogy bárki is nyúlt volna az asztalon lévő készülékhez. Mivel így gyakorlatilag nem lehetett meghallani így használhatatlan volt, ezért visszavittem, ki is cserélték egy ugyanolyanra.
Az új készülék már első este lefagyott 1x, és ugyanezt a csengés közbeni elhalkulást produkálta mint az előző, úgyhogy újabb csere, de nekem itt volt elég a HTC-ből...Az első készülék használva volt 1 napot, az alatt a két alsó sarkáról le is kopott a lila, el sem tudom képzelni milyen lett volna 1 hónap után, hiszen az egész hátlapnak ugyanaz a festése...
Kár érte, pedig nagyon jó kis telefon, a Sense felület nagyon tetszett, és nagyon sok okosság van benne. Talán egyetlen hibája, hogy halk még maximum hangerőn is, mind beszélgetés közben, mind csengőhangba...
Jah, amúgy vettünk hozzá egy ilyet:
http://www.speedshop.hu/termekoldal/53004_vedotok_htc_wildfire_s_barely_there_feher_cm013963_case-mate_kepernyovedo_foliaval_es_torlokendovel_.html
Nagyon jó minőségü műanyag (nem szilikon) tok, épp csak a hátulját és az éleket takarja, pontosan illeszkedik, tudom ajánlani.
Ha a Speedshop nem veszi tőlem vissza, esetleg nem érdekel valakit? Gyakorlatilag új, a főlia és a törlőkendő még bontatlan zacsijában van... -
padika11
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan billentyűzet appot mondani, amin külön vannak magyar ékezetes betűk? Anysoft keyboardot telepítettem, de az valami olyasmit írt ki amikor bepipáltam a beállításoknál, hogy rögzíti, hogy mit írok, azonnal letöröltem... Fontos lenne pedig, mert elég sokat gépelek.Amúgy így egy hónap után megbékéltem a hiányosságaival (gyenge proci, megkarcolódott gorilla glass, akku). Nem mondom, hogy még egyszer megvenném, de közbe kipróbáltam a samu galaxy ace-t, hát attól az valamivel jobb, szóval ebben az árkategóriában egész jó döntés.
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
-
nagyúr
válasz padika11 #1132 üzenetére
Nem értem a felsorolt hiányosságokat:
- szerintem ahhoz képest, hogy 600-on megy a CPU benne, nem nyújt rossz teljesítményt.
- a hivatalos specifikációban nem jelzik sehol, hogy GG lenne a kijelző. Egyébként nekem se fólia nincs rajta, se tok, még sincs megkarcolva.
- az akkuteljesítmény is rendben van a hasonló kategóriájú készülékekhez képest. Sajnos el kell fogadni, hogy ezeknek a telefonoknak ennyi a készenléti idejük.De én sem bántam még meg, hogy nem az ACE-t választottam.
-
padika11
tag
Az összes oldal tele van pakolva a home screenemen és szaggat, ha váltok közöttük, tudom, hogy nem egy nagy dolog, de engem zavar. Ezen kívül a menük is akadnak néha, nem igazán smooth a rendszer, vagy én rontok el valamit.
A tesztekben ezt olvastam, de az tény, hogy a hivatalos oldalon nem említik a kijelző üveget.
Az meg hogy az ilyen kategóriájú készülékek ennyit bírnak, nem vigasztal, amikor fél napot megy el, max... Szükségem van a tudására, de jó lenne, ha reggeltől estig tudná ezt nyújtani.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz padika11 #1135 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nem egyformán használjuk a készüléket.
Én alapvetően telefonként használom. A képernyőkre csak a gyakran használt dolgokat pakolom ki, ezért nincs is tele mind 7 képernyő.Egyébként, ha ilyen intenzíven használod, akkor miért nem veszel hozzá egy 4-5000 mAh-s külső akkut?
Sajnos jelenleg kompromisszumot kell kötni: vagy okostelefon, vagy hosszú üzemidő...
-
szuladam
aktív tag
jim-nek igaza van. a mai okostelefonok közül teljes kihasználtság mellett(folyamatos netezés, fb-zés, emailezés, frissítgetés) egyik sem bírja tovább 1-1,5 napnál. ebbe bele kell törődni.
a kijelzős dologgal meg annyit, hogy nekem lassan 1 hónapja megvan és én nem találtam még karcot rajta... de hamár ennyien írták: akkor ajánlatos belefektetni egy fóliába. -
nagyúr
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az időjárás widgetet magától frissítse? Úgy szeretném, hogy mondjuk 3 óránként felkapcsolódik mobilnetre lefrissíti az időjárást és utána bontja a kapcsolatot.
A másik kérdésem, hogy miért inaktív (szürke) az Automatikus frissítés és az ütemezett frissítés az időjárás widget beállításainál?
Esetleg van valami jobb időjárás widget a gyárinál?
[ Szerkesztve ]
-
padika11
tag
Nem vagyunk egyformák az tény De mint már írtam megbékéltem vele.
Ja utánanéztem ennek az anysoft keyboardnak, amit kiírt nekem az csak egy általános figyelmeztető üzenet volt. Amúgy nekem nagyon bejön magyar nyelvcsomaggal, kicsit zsúfolt, de már most egy két óra használat után megszoktam, csak ajánlani tudom.
A weather widget meg nem hinném, hogy tudna ilyet, de ha csak ez van beállítva automatikus szinkronra, akkor szerintem hagyhatod bekapcsolva a mobilnetet. De majd az okosok megmondják...:-)
-
Osiris
őstag
Alkalmas a készülék alap böngészője arra, hogy pl. az index.hu-s flsah videókat le tudja játszani?
-
Osiris
őstag
Mennyire számít az sd kártya sebessége? Érdemes drágábbat venni emiatt, vagy teljesen mindegy?
-
Sang33
csendes tag
Csao, egy pár kérdés:
- feltettem a gépre az iGo MyWay progit. Tökéletesen működik csak műholdat nem talál a GPS egy szemet se. Simán utcán, állva, semmi. Ez mitől lehet? GPS engedélyezve, van valami egyéb beállítás kell? (pl. Navigation se megy, ott is csak "waiting for location"-t mutat). Nincs mobilnetem, de tudtommal ehhez nem is kéne.
- tudtok mondani egy appot, ami kicseréli a default keyboardot, olyanra, amin vannak kurzor nyilak? (pl. ilyen: [link] baromi idegesítő, hogy nem tudok a szövegben mozogni csak ujjal.
- hogy lehet képet cserélni, hogy telefonhívásoknál az látsszon és ne a robot? Nálam mindenki sim kártyán van, ez probléma? Ezzel is meg lehet oldani vagy át kel tenni a neveket a telóra?
egyelőre más nem jut eszembe hirtelen előre is köszi
-
-
adsoadso
csendes tag
Sziasztok!
kis segítségre volna szükségem.
Az istenek sem szeretne barátkozni a szám.géppel.USB hibakeresés pipa, szerinem minden végigpróbáltam.
ha valakinek van ötlete.... -
Tüske0614
aktív tag
Na megvolt az érintőcsere csakhogy a probléma ezután is megmaradt a 7es gomb és környéke nem reagált az érintésre ugyhogy htc szerviz ami max 16 nap ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...