- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsit
csendes tag
Szia.
Bár az IGO mint többen említették nem legális alkalmazás erre a készülékre, ezért hivatalos álláspont nem is lehetne róla ebben a topikban.
Viszont nem net függő!
Tehát tisztán a GPS jelre van szüksége és kész.
Az kell a működéséhez, mind PNA-n és itt is, hogy minimum 4-5 holdat lásson.
A készülék az én esetemben azonnal talál műholdakat, azaz kb 1 - 1,5 percen belül navigáció képes.
Igaz, hogy nem ezt használom navigációra, de kíváncsiságból teszteltem.Amit észrevettem, a legtöbb offline navigációhoz érdemes feltenni a GPS essentials ingyenes alkalmazást a marketről. Ez csupán koordináta meghatározásra jó és van benne egy két látványos fícsör, de amúgy nélkülözhető.
Viszont amióta fenn van, azóta a fent írt időn belül talál és befixálja a szükséges holdakat.
(az asszony Galaxy3 -a szintén)---------------------------
Nekem T-s gyári a cucc, kb 32E -ért jutottam hozzá előfizuval.
Szerencsére az előttem leírt problémákba én nem futottam bele (kijelző hiba, market hiba, GPS hiba, stb)
Az elvárásaimnak megfelelően működik a készülék, van ugyan némi zavaró hiányossága, de ezt nem a HTC-nek tulajdonítom, hanem az androidnak.
- a hangerő gomb megnyomásával, leveszi a csengetés hangerejét annak ellenére, hogy készenlétben van és nem is áll vissza az előre beállított értékre.
- korábban írtam az sms karakter problémát amiért sikeresen le is oltottak az "ős androidosok", hogy az mindenhol így működik, ezért és ezért... pedig jeleztem, hogy tisztában vagyok a dolgokkal, csupán zavaró. Nem gond, részben megoldotta a Handcent SMS app a dolgot. így már csak két karakterre kell figyelni (ó, ú ja és az Á).
- gyorsan "billentyűzárba" vágja magát és nem lehet állítani ennek idejét, legalábbis nem találtam erre utaló menüpontot.
- Bluetooth esetében nem elég bekapcsolni a modult, be is kell menni a beállítások menübe és láthatóvá tenni a készüléket
- Nem ajánlja fel a még nem ismert Wi-fi hálózatokhoz a csatlakozást, mindig menüből kézzel kell csatlakoztatni.
- Akku idő max 3 nap, de akkor no game.Meg van még egy pár ilyen apróság, de ezeket mindenki ismeri, gondolom. Zavaró dolgok, de megszokható.
A készülék nagyon tetszik, nem bántam meg és ismét ezt választanám!
Én egyedül a HTC likes-ra nem tudok bejutni a kütyüről, csak PC-ről. Erre is írtak korábban megoldást, de lusta voltam meglépni.Viszont a FULL mentés még mindig probléma.
A névjegyek -> memkártyára export OK
De a beállítások és az üzenetek, nameg a naptár bejegyzések ????
Ha ezeket is le lehetne tolni ROOT nélkül egy mentésbe (pl. nokia) akkor igazán ütős lenne a cucc kívül belül. -
Diamond500
senior tag
Helló! Ilyen telefon megvásárlása előtt állok, de a fórumot olvasgatva teljesen elbizonytalanodtam.. "karcolódó és hibás érintőképernyő, lekopó festék, halk hang lejátszás stb.." Valaki leírná pár szóban pozitív és negatív a tapasztalatát a telefonról?
kösz -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Diamond500 #1203 üzenetére
Előtted egy úriember szépen leírta, az előnyöket, hátrányokat.
-Nekem a képernyő nem karcolódik... 1 hónap, és még 1 karc sincs rajta, ugyanez a készülékházra is igaz.
-Festék nem kopott, de lehet, hogy csak a rózsaszín színű típusoknál él ez a veszély
-A halk hang lejátszás igaz, főleg az én előbbi telefonomhoz képest, az egy 5800-volt, na annak a max hangerejéhez képest a htc a 70%-át hozza. De amúgy az is tűrhető. -
CTM
csendes tag
Sziasztok! Friss HTC és okostelefon-használó vagyok, de találkoztam egy rendkívül bosszantó problémával: Azt vettem észre, hogy mióta először telepítettem a Document To Go Free alkalmazást, azóta minden bekapcsolást követő első wi-fi kapcsolatnál frissít egyet. Nagyjából 5MB az alkalmazás és telepítést követően még 5MB-t leszed. Későbbiekben ha jól figyeltem már csak 0,02MB-t, viszont ha letörlöm, akkor is eljátssza ugyan ezt. Tehát bekapcs utáni első wifikapcsolatnál látom az értesítéseknél, hogy tölti le a Document to Go 3.0 Main app -ot, viszont ha végez nem marad az értesítési felületen, hogy letöltés történt volna. Semmi utaló jel nincs rá, csak hogy hogy adatforgalmam 5MB-tal nőtt a Droidstat szerint :S
Hogyan tudnám ezt megszüntetni? :S -
szuladam
aktív tag
CTM: olvass vissza kb 2-3 olvalt, zzz03 leírja ezt a market letöltős problémát, hogy kell megoldani
Diamond: én is a "nem karcolódó"-k hoz tartozom. T-nél vettem, 1,5 hónapja még nincs rajta karc; pár száz ft-ért vegyél fóliát ha félsz hogy megkarcolódik festék kopás nálam se volt (szerintem a gyári szinezetnél ilyen nem lesz )
Kocsit leírása helytálló de fele azoknak nem a htc miatt van, minden androidos telónál így megy.
a 3 napos akksira meg zzz03 nak kb 3-400 kommentel korábban vagy egy leírása amivel picit feljebb lehet túrni az aksi időtartalmátCapricornus: bnőm elutazott, és szar volt a laptop fülese, megpróbáltam a skypeot telón: semmi baja nincs, tökéletesen működik. (annyi hogy miközben skypeolsz, nem szabad nyomkodni a telót, játszani,netezni, sms-t írni, és lezárni a billentyűzetet, mert akkor szaggatni fog, esetleg meg is szakadhat.de ezt semmiféleképp nem telóhiba, hisz gondoljuk végig, mégis csak egy mobilról van szó, 500hz-es procival nem pedig egy PC-ről, nem várhatjuk el tőlük hogy egyszerre 3-4 dolog fusson rajta.
-
Capricornus
aktív tag
válasz szuladam #1207 üzenetére
Hmm, érdekes, nekem elég erős wifi jelnél is pár percenként megszakad, néha a hang is torzul. Arra már rájöttem hogy közben nem szabad birizgálni, mert csak rosszabb lesz.
Kár, pedig sokkal kényelmesebb így beszélgetni mint a pc-s mikrofonnal meg hangfalakkal.
Per aspera ad astra!
-
szuladam
aktív tag
fú hát nem tudom miért szakadhat meg, lehet talán a másik félnél van a gond? ha nem, akkor talán tedd újra a skypeot vagy gyári beállitás vissza sé úgy (nem biztos h megoldás, de próbát megér,ha még nem tetted)
-
Sang33
csendes tag
Köszönöm szépen minden segítőkész emberkének a hozzászólásokat, miattatok próbálkoztam még tovább ezzel a nyomoronc GPS-el, de végre nekem is sikerült!!!
Mondom, utolsó próba mielőtt visszaviszem. Felültem a buszra, IGO bekapcs, háttérbe téve, közben elkezdtem olvasni egy ebookot + zene, hadd menjen, úgyis látom a radar ikont, ha talál valamit. Kb. 2 perc múlva talált is, és onnantól ment minden flottul. Ezek szerint csak nem voltam elég türelmes, de az meg azért volt mert még valahol azt olvastam hogy kb 10-20 mp alatt be kéne jönnie.
Szóval most nagy az örömöm
Amúgy még két kérdés:
- előfordulhat olyan hogy menet közben eldobja a jelet a GPS? (az gondolom elég kínos lehet )
- sms-eknél nincs kuka? ha tényleg nincs, akkor be lehet valahogy állítani hogy legyen? (tehát hogy ne azonnal és véglegesen töröljek egy sms-t)
előre (és utólag) is köszi
-
amdkiller
aktív tag
Sziasztok!
Ez a teló tud net hotspotot?
-
Osiris
őstag
válasz Capricornus #1195 üzenetére
Én probáltam a Skype-ot wildfire s-en és desire hd-n is. Mindig akkor kezdett szaggatni a hang átvitel mikor a fülemhez emeltem a telefont és a közelség érzékelő kikapcsolták a kijelzőt. Szerintem a dolognak nincs közé a CPU teljesítményéhez. Jó lenne erre valami megoldás.
-
Schuey
tag
Sziasztok!
Erdekelne a véleményetek! Telefonvásárlás előtt állok és sikerült leszűkítenem a kört 2 telefonra. Az egyik a Samsung Galaxy Ace, a másik a HTC Wildfire S. Mindkettő kb. ugyan abban az árkategóriában van. Érdekelne, hogy szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Kíváncsi lennék arra, h milyen a Wildfire S?
Hogyan lehet a gyári szoftvert frissíteni?
Mennyire bírja az aksija?
Milyen hibái vannak?
Legalább 2-3 évre szeretnék telefont venni, szóval fontos lenne, hogy tartós legyen.Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
szuladam
aktív tag
olvass vissza picit 2-3 oldalt. kb minden 20. hsz a fórumba ugyan ezeket a kérdéseket teszi fel. mindenki ez a két teló közül vacilál.tényleg, csak nézz vissza max 100 hsz-t és megtalálod a kérdésedet 5x. és válaszokat is 5x
(én a helyedben elgondolkodnék az xperia mini-n is, gondolom az ár miatt választottad azt a kettőt,a mini 5-el drágább, de igencsak megéri , olvass csak utána)
[ Szerkesztve ]
-
Schuey
tag
válasz szuladam #1220 üzenetére
láttam a minit is, de az én szolgáltatómnál Telenor/Djuice még nincs a listán. Azért írtam be a kérdést, mert nincs időm az összes fórum végigolvasására. Így is már több mint egy hónapja azzal foglalkozok, hogy a telefonok után olvasgatok, h melyiket lenne érdemes a legjobban megvenni, ami nem is túl drága, megfelel az igényeknek és még megbízható is és legalább 2-3 évig kibírja.
Egyébként a miniben nekem az nem tetszik hogy szétcsúsztatható qwerty billentyűzet van benne. Ha úgy nézne ki, mint az x8-as és akkora méretben lenne, akkor nem gondolkodnék semmit, hanem megvenném. De a mostani X8 az nem éppen a legmegfelelőbb. Végigolvastam a fórumát (az volt az első mobil, amit kinéztem magamnak) és szerintem túl macerás az egésszel szenvedni, meg a kamerája is egy nagy 0. A mosrtani k750i-m szebb képet csinál, mint az x8.
-
Sh@dowMAN007
tag
Sziasztok.
Kellene 1 kis help.
Tegnap este óta nem szinkronizál a teló (pipák, net, wifi rendeben).
Nem jönnek megy autómatán a g-mail üzik, ha rákarrolok a szinkronizálós widgetre semmi reakcíó.
Azokat a progikat amit azóta telepítettem leszedtem.üdv: Sh@dowMAN007
-
zzz03
őstag
Próbálgattam 2 zene lejátszót. Mixzing, PowerAMP. Skullcandy fülessel, FLAC-ból rippelt 320as mp3-mokon!
Egész jól állítgatható lejátszó mind2 (mappánként is lehet zenét hozzáadni), főleg az EQ funkció tetszett. Kb hasonlóan szólnak, talán a Mixzing-et 1 kicsit szebbnek hallom. (Lehet csak azért mert az az ingyenes )
Ha valakit érdekel a gyárinál jobb lejátszó akkor próbálja ki ezt a kettőt bátran! (ha nem akarod, hogy a háttérbe fussanak akkor kényszerített leállítás az alkalmazásokban).
-
check
csendes tag
Sziasztok,
Láma vagyok Android dolgokban és miután a napokban beszereztem egy ilyen HTC telcsit kellene egy kis tanítás. Szeretném, ha segítenétek, hogy ne bénázzak el valamit.
Szóval, nem tudom hol lehet kikapcsolni az adatforgalmat (értsd, hogy mobilneten ne menjen fel a hálóra, csak ha engedélyezem). Ajánlották az APN on/off dolgot, fel is tettem, de én nem érzékelem, hogy csinálna valamit, rányomok, megjelenik egy kezdőinfo és annyi. Leginkább azt szeretném elérni, hogy a mobilos adatforgalmat tudjam szabályozni, ahogy nekem tetszik.
Más: nekem elegendő lenne egy mezei kisebb méretű óra a főképernyőn, tudnátok ajánlani valamit?
Előre is köszi a helpeket.A long time ago, in a galaxy far-far away...
-
padika11
tag
Sziasztok!
Újabb hibába futottam eme "csodás" készülékkel. Market appal/market oldalról installálásra nyomva az csinálja, hogy letölti, de nem installálja az appot. Tudna valaki nekem ebben segíteni?sorry biztos leírta már valaki, de nincs időm visszaolvasgatni
másik kérdés: A nexus S stabilabb, mint ez? mert az csak referencia modell... Komolyan fontolgatok egy cserét, mert erre a telefonra már szavaim sincsenekArt is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
-
Sang33
csendes tag
a másodikra: nekem pl. első dolgom volt leszedni azt a batár órát, (personalize / widget / clock - itt van 6 db alap óra, köztük egy egész kicsi), de le lehet húzni netről más típusú órákat is widget formában. Nekem mondjuk bőven megteszi a jobb felső sarokban a pici óra, így leszedtem a nagyot (nyomva tartod az órán az ujjad és aztán a jobb alsó kukára húzod).
-
Sang33
csendes tag
Összeszereléssel kapcsolatban: nekem sincs nagy gondom vele, DE:
- a bekapcsoló gomb mozog, tehát van játéka, ami kicsit gagyinak hat
- ugyanígy a hangerő gomb
- az üveg szélein, vagy az illesztések vonalán nekem mindig belemennek piszkok, valamikor nem is tudom kiszedni/kifújni belőle, csak mikor hazamegyek, akkor egy puha kefével
- mikro usb kábelt kihúzni/bedugni nehézkes, elég szoros (ez persze előny is, meg gondolom azért is mert új, később biztos lazább lesz ezredik alkalom után)
-
sanca77
csendes tag
sziasztok!
olyan segítséget szeretnék kérni,hogy most vennék egy wildfire s-t a vodánál,de a legnagyobb megdöbbenésemre azt mondták,hogy nincs benne magyar menü.olvastam elég sok hozzászólást itt a fórumban,de konkrét választ nem találtam erre a megoldásra.
az lenne a kérdésem,hogy lehet magyarosítani a menüt?az oldalon megnéztem a telefon tesztjét és ott is magyar nyelvű a menü a videón.megköszönném,ha segítenétek ebben a problémában.köszönettel:sanca77
-
zzz03
őstag
válasz padika11 #1230 üzenetére
Market dologra igazából nincs 100% -os megoldás. Szinte minden országban, minden telefonnal előfordulnak ilyen problémák itt van pár tipp angolul:
http://www.nanacide.com/my-android-wont-download-apps/howtofixit.php
Nekem sikerült elérni, hogy mostanában működik rendesen, reseteltem az egész telót (hardwer gombokkal), és nem telepítettem fel a t-mobile appjat, amit egy papírfecnin ír (dobozba benne).
Hardweres gombos reset:
1. With the phone turned off, press and hold the VOLUME DOWN button, and then briefly press the POWER button.
2. Wait for the screen with the 3 Android images to appear, and then release the VOLUME DOWN button.
3. Press VOLUME DOWN to select CLEAR STORAGE, and then press POWER.
4. When asked to confirm, press VOLUME UP[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz sanca77 #1233 üzenetére
T-mobilnál van benne magyar menü, viszont t-nél is mondták már, hogy nincs benne.
Imserősöm ugyanott vette, ahol én csak másik ügyfelesnél. Míg nekem mondták, hogy van benne magyar, addig neki azt az infót sikerült adni a kollégának, hogy nincs benne magyar menü (volt benne). Sztem szolgáltatóknál 95% hogy van benne magyar.[ Szerkesztve ]
-
maximex89
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megoldani a telómon, hogy a facebook események (pl.: szülinap....) láthatóak legyenek a naptárba.
Tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni?Köszönöm!
-
zzz03
őstag
válasz maximex89 #1236 üzenetére
Felhasználónév/jelszó megadás után kérdezi meg, hogy akarod e szinkronizálni, itt jelöld be azt, hogy akarod és megjelenik minden fészbukos cucc a naptárba, telefonkönyvbe stb.
Utána pedig a fiókok és szinkronizálásba tudod állítgatni (ha jól emlékeszem így volt, mert nem használom a fészt csak egyszer kíváncsiságból megnéztem).[ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
1,Nem tudja valaki, várható-e frissítés a telóra? (a kisebb hibák kijavítására)
van épp lesz-e rá sense 3.0?
2, valaki rootolta már? ha igen tökéletesen lehet vele minden appot particionált sd-re rakni?
3, nem tudni, lesz-e olyan magyar WFS fórum ami olyan aktív van/lesz mint pl a sonyericcsonos se-forum ? (tudomásom szerinte egyenlőre ez idáig a legaktívabb wfs oldal MO-on) -
padika11
tag
Akkor ez az android sara?
Köszi a linket, de nem ez a problémám, hanem hogy letölti, de nem installálja.
1 hónapon belül másodszorra meg 1000% hogy nem fogom factory resetelni...Na most csak úgy kipróbáltam és működik, egyre misztikusabb ez a telefon. Nem indítottam újra meg semmi...
[ Szerkesztve ]
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
-
zzz03
őstag
válasz padika11 #1241 üzenetére
Állítólag az android sara, van akinek megoldódott magától, neten utána olvasva sok érdekesség van, de ki tudja, hogy mi a valóságalapja. Egy cikkbe láttam olyat, hogy a google elismerte a hibát, de megoldást nem tud.
Amúgy ez a letölti, de nem installálja, ez az egyik hibalehetősége annak amit írtam, mer ugye van, hogy be se enged marketra, vagy épp le se tölt semmit.
-
KÁGÉBÉ
csendes tag
Van egy olyan gondom, hogy homályosan látom csak a betűket, és erre is reméltem megoldást valamilyen progi segítségével, de egyelőre nem találtam ilyet.
Ebben kérnék segítséget, hogy egyfelől a beérkező hívásnál mondja a hívó nevét, másrészt, hangbemondásra tárcsázza a célszemélyt......... Köszi.... -
zzz03
őstag
passz... de tedd fel az android appos topikba a kérdésed, hátha több lehetőséget is kapsz:
-
Puma7
csendes tag
Sziasztok, van valakinek Wildfire s Vodafonos grafit szürke telefonja? Ha igen tudna valaki képet feltenni róla, mert neten nem találok, a fekete és a szürke között gondolkodok.
Válaszotokat előre is köszi. -
Puma7
csendes tag
válasz Unbaised-Ben #1247 üzenetére
Hát nem tudom, de elvileg csak a vodafone árul grafit szürkét is, legalább is interneten látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest