- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tüske0614
aktív tag
az enyem is hazaert teljes belso csere lett persze a kicserelt erinto azert nem maradt rajta ezt onnan tudom h azon volt folia de mar
folia nelkul kaptam meg azert a té nem hazudtolja meg magat sziasztok[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
Még egy dolog: Az eredeti leírásban azt írják, hogy a "setInstallLocation 2" beállítása után "bármit (95%) telepítünk az egyből az SD kártyára megy". Nálam ez nem így van, ugyanúgy a telefonra települ és nekem kell átmozgatni.. Ezt valaki kipróbálhatná, hogy végülis hova települ pl. egy marketből letöltött játék. Nekem sajnos nem az sd-re.. (pedig a telóban egy jó gyors cl10-es 8gigás kingston sd van)
Thx![ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
Találtam egy kiváló billentyűzetet, ami gyorsabb és egyszerűbb, mint ami alapból a telón van. én most tettem fel, de nagyon azon vagyok, hogy egye fene, rászánom az időmetés megtanulom használni, mert tényleg nagyon nagyon jó.
a swype betáról van szó. marketen csak az alap van fent, de ha itt regisztáltok ( http://beta.swype.com/android/create/ ) utánna a mobilon keresztül az emailben kapott linkre kattintotok akkor le lehet tölteni. magyar betűk is vannak rajta, külsőre ugyan úgy néz ki mint a mi HTC-sünk csak szürke.
tényleg nagyon ajánlom.
-
userZ
aktív tag
Üdv!
Hívás fogadási gondok vannak e ezzel a kütyüvel? Tapasztalt ilyet már valaki?
Az előző HTC-m csinálta néha, hogy bekapcsolt állapotban nem voltam elérhető...Stop the Earth, I want to get off!
-
userZ
aktív tag
Igen, nekem is segített az újraindítás, azután már minden este kikapcsoltam, de volt, hogy mégis csinálta. De az is érdekes, hogy csak telenoros kártyával fordult ez elő, T-mobillal nem volt ilyen jelenség. Mindenesetre nem megnyugtató, úgynézki ez valami HTC gyerekbetegség lehet...
Stop the Earth, I want to get off!
-
grosy
senior tag
Nekem sem volt soha. Az viszont elég árulkodó jel, hogy az egyik szolgáltató kártyájával produkálja, a másikkal meg nem. Valószínűleg egyszerű térerő gondok lehetnek. Ha közelben nincs normális telenoros antenna, akkor elő jön a hiba, t-mobilos kártyával a jobb lefedettség miatt meg nem jön elő. Ha arra van állítva, hogy mind a 2G-s, mind a 3G-s hálózatot kezelje, akkor szerintem megoldódhat a probléma.
-
amdkiller
aktív tag
Megvan a teló, nagyon bejön
Egy gondom van eddig, h interneten nem mennek a videók(youtube, indavideo) youtube alkalmazásával megy. Mi lehet a gond? elkezdi pifferelni és kinyom egy sárga háromszüget h nem engedélyezett tartalom vagy mi... -
szuladam
aktív tag
Marvel ROM-ot hogy kell feltelepíteni? csak egyszerűen a letöltött .exe file-t felrakom az sd-re és onnan egy file explorerel elindítom? és ha nem tetszik, hogy tudom az eredetit vissza rakni?
-
kaller1
veterán
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
cserkoferko
csendes tag
Valaki probálkozott már ezzel?
http://androidforums.com/wildfire-s-all-things-root/399076-guide-how-root-wildfire-s.html
És ha igen, mik a tapasztalatok?HTC Wildfire S /unofficial-CM7-marvel-nigthly/S-ON/unlocked/root/787 mhz
-
nagyúr
válasz cserkoferko #1317 üzenetére
Úgy látom, hogy az S-ON-os telefonokra ez sem megoldás...
-
dzsóbácsi
aktív tag
Helló!
Milyen böngésző ajánlott egy ilyen telefonra...Mármint melyik a legstabilabb, leggyorsabb??..
Köszi!!.. -
Jessus81
tag
Sziasztok
Párom Wildfire S-e maratoni csúcsot futott...
Csak GSM mód, és telefonálás...PSN: Thorpapa
-
lajxko
tag
-
Jessus81
tag
válasz Unbaised-Ben #1324 üzenetére
Bizony
Meg ugye a net meríti az aksit, de itthon wifi megy, máshol meg csak akkor váltunk 3gre, ha fel kell lépni hálóra Amúgy nagyon jó megoldás a Wcmda/gsm váltogatásaPSN: Thorpapa
-
dzsóbácsi
aktív tag
Ja és van rá mód hogy üzenetíráskor, amikor beviszek egy karaktert ne rezegjen mindig a telefon??.. ...
Köszi!! -
Puma7
csendes tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy ehhez a HTC telefonhoz, bármilyen autós töltő jó aminek ilyen a csatlakozója?? Mert a gyári az elég drága
-
Puma7
csendes tag
Köszönöm a segítséget
-
Sang33
csendes tag
Srácok, arra milyen megoldások lehetnek, hogy az installált játékok indításának kb felénél azt az üzenetet kapom hogy:
"Application has stopped unexpectedly. Please try again."
Ezt úgy általában "nagyobb" game-eknél kapom, szóval pl. ilyen 50 megásnál. Van ezekre valami trükk, vagy az ilyeneket fújhatom? (nem kompatibilisek a telóval, stb.)
Előre is thx
-
Sang33
csendes tag
hol tudnám netről (pc-s netről) letölteni a következő appokat? (nincs netem a telón egyelőre, úgyhogy azzal nem tudom megoldani):
előre is köszi a helpet
-
Vegyigyümi
tag
Sziasztok!
Most vennék Wildfire S - t.
A mobilarena és a vodafone honlapján más-más alapadatokat találtam.
Igaz lehet az, hogy a vodafone által adott telefonban nincsenek benn a következők: navigáció, hangtárcsázás, hangvezérlés, java???
Ennyire belenyúlna a voda, vagy csak rossz az adatlap?Ami nem kék, az más színű.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Vegyigyümi #1341 üzenetére
szerintem az adatlap hiányos...
-
Tüske0614
aktív tag
Nektek frissitett már a market ? [link]
-
zzz03
őstag
Kicserélték a telefonomat egy újra. Market mindig szarakodott nem akart rendesen letölteni. T-hez vissza, szervizbe be és kb 10nap múlva kaptam egy új telefont. 10 programot ráraktam eddig ez még nem szarakodott!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest