- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
Ki lehet kapcsolni vhol azt a villogó ledet, ami akkor kezd el pislogni, mikor az aksi merül? Nagyon zavaró
-
Gstyler
senior tag
sms értesítő hangoknál csak a gyárit ajánlja fel és a HTC HUB-ot...
hogy tudok sajátot betenni? (úgy emléxem, h már megfejtettétek, de nem találtam)
köszi -
Tüske0614
aktív tag
Letöröltem mindent a telefonról meg az sd -ről is az első automata frissités a market volt 2. ujrainditásra már a 3.1.... market volt rajta viszont a htc like ra hubra nem tudok belépni
grosy köszi a getjart
[ Szerkesztve ]
-
Sang33
csendes tag
Srácok, hogy a fenébe kell kikapcsolni a helyesírás-aláhúzást az sms-nél? Az a gáz hogy így nem tudok egy szóba javítani utólag, mert ha odakattanok az ujjammal, felajánlja a helyes szót (és mivel nem írok ékezettel, szinte mindegyiknél). A Settings / Text input résznél a Spell correction, Word completion ki vannak kapcsolva. Már a nyelveket is kilőttem. Sms résznél nem láttam külön beállítási lehetőséget erre. Arrgh
-
amdkiller
aktív tag
Arra nincs még valami megoldás h online videok is lejátszhatóak legyenek?
-
Cyrin
addikt
Ez próbálta már valaki?
-
MORO67
csendes tag
Sziasztok most vett a nejem egy ijen készüléket és szeretnék a memoria kártyára képeket meg zenét telepiteni de egyszerüen nem tudom a számitógéphez csatlekoztatni a készüléket.Segitenétek mert ugycsinálok mindent ahogy le van irva a füzetbe de egyszerüen nem látja a számitógép a telót.Elöre is köszi a segitséget.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Gépbe be kábel, majd be telefonba, felugró menüben kiválasztod, hogy lemezmeghajtó, vársz egy kicsit és működni is fog.
Ha esetleg nem, akkor a HTC hivatalos oldaláról, le tudod tölteni a HTCsync nevű programot azt felrakod és utána ismét eljátszod amit fentebb írtam. (Sync-el is lehet másolgatni de az sztem bonyolultabb)
-
MORO67
csendes tag
Hát nemtudom feltettem a HTC Sync-t és azt irja hogy nincs az eszköz csatlakoztatva.pedig mindent ugy csináltam ahogy le lett irva.összedugom a géppel kiválasztom az USB lehetöségget és nem lát semmit.Nics valakinek valami ötlete????Ja és megmondanátok még hogy hol kell az ébresztést beállitani???
-
-Dinnye-
csendes tag
Nem halt meg teljesen, de a billentyűzár feloldása után és bekapcsolásnál hosszú másodpercek telnek el mire érzékeli az érintést. Ennél rosszabb, hogy bejövő hívás esetén se mindig tudom felvenni a telefont, mert nem érzékeli, hogy le akarom húzni.
Tegnap viszont jól felhúztam magam, mert botrányos ahogyan a T-Mobile visszaél a helyzetével. Közölték, hogy hétvégén nincs szerviz és hétköznap is csak 8-18 óra között. Egy átlag dolgozó ember számára szerintem ez eléggé kihívás és ekkora ügyfélkör mellett nem engedhetné meg magának a szolgáltató.
-
wwhy
veterán
Kissé unatkozós kedvemben rootoltam a telót, jöhetnek a főzött ROM-ok A leírás szerint tökéletesen sikerült, a marketből letöltött root uninstaller-el már leszedtem egy rakás fölösleges dolgot ( Peep, Twitter, Facebook stb)
Eddig egy főzött ROM van, de nem számomra nem tartalmaz semmi lényegeset, így nem is tettem fel.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
zzz03
őstag
Hogyan raktad S-OFF -ra a telefont? Arról nincs valami leírásod?
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
csak így lehet
a telóm gyárilag független, de így is S-ON volt, de UK-ban 15GBP-ért offolták.
Még nem próbáltam, per pill nincs időm/igényem rá[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
MORO67
csendes tag
Legyetek szivesek segiteni hogy kell számokat inportálni a HTC Sync segitségével a telefonra a számitógépről???Nekem csatlakoztatva van meg is keresem a számot elinditom az inportálást megis csinálja de utána nincs semmi a telefonomon.Az USB vel meg feltelepül és azt irja a meghajtóhóz hogy helyezze be a lemezt a meghajtóba amit létrehozott??Már kezdek megörülni
-
pethYeti
addikt
Ha hívnak hívást hogy tudok elutasítani? Ugye feloldásra felveszi de hogy tudom kinyomni?
-
szphinx
csendes tag
Üdvözletem!
Kb 1 hónapja vettem ezt a telefon és az érdekelne, hogy a NFS Shift vajon elfut rajta vhogy? Akár honnan töltöttem le eddig feltelepítette kijött az EA logó és ki is lépett.
Ismerőseim telefonján (Sony X8 és galaxy mini) simán futott. Ezeknek a telefonoknak ha nem tévedek akk kb ugyan az a Hardvere. + találtam egy videót ahol ezen a telefonon is fut http://www.youtube.com/watch?v=nqb_fOH74SE ezért nem értem a dolgot. Vagy van vmi különleges módszere amivel elfutna?
Előre is köszönöm a segítséget! -
szphinx
csendes tag
Most olvastam egy érdekes dolgot erről. Mégpedig azt, hogy a 2.3.x. Android verziót nem szereti. Neked melyik verzió van fenn?
-
szphinx
csendes tag
Akk lehet, hogy nálam ez a gond. Nekem az apk. fájlon kívül fel kellett rakni egy mappát az sd kártyára amibe a játék cuccai voltak. Gondolom neked ezeket töltötte le wifin keresztül. Holnap megpróbálom, hogy akkor mi történik ha én is wifin keresztül szedem le a cuccokat hozzá.
-
zzz03
őstag
Szifont csináltam a HTC-ből.
-
szuladam
aktív tag
válasz -Dinnye- #1573 üzenetére
szia! nekem pont ugyan ez volt a gondom, mint amit leírtál. vidd vissza szervízbe, mond el nekik amit leírtál. és 2-3 hét múlva már jön is az új telefonod, pont ahogy nekem. (ne engedd, ha véletel vmi bunkó szervizes van bent, hogy elküldjön vele haza, hogy csináld ezt- csináld azt, meg hogy nem a teló a hibás, hanem te)
-
zzz03
őstag
-
pethYeti
addikt
Beépített Hírek alkalmazásban hogy lehet olvasottnak megjelölni valamit? Vagy törölni híreket?
-
fekdani
csendes tag
Sziasztok!
Arra már van vmi hosszantartó megoldás S-ON telefon esetében, hogy kevés az alkalmazások telepítésére rendelkezésre álló belső memória? App2SD a gyárilag telepített programokat még mindig nem tudja áttenni SD kártyára hiába a pm setIntallLocation 2. Ez eddig az egyetlen szarvashibája szerintem a készüléknek. Kb 50 Mb áll most szabadon a rendelkezésemre, a telefonom S-ON lévén nem rootolható, és nem tudok érdemben nekiállni töltögetni a Marketről programokat, amíg nem biztosított nekik a hely.
Kösz előre is az infót!
Üdv: Fek
Szerk: Ez a Link2SD tartós megoldás, ha helyesen van elvégezve?
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
-
szphinx
csendes tag
Nah még eszembe jutott 2 probléma
1.) Ha netezek a telefonon és töltögetek a marketből előfordul, hogy eldobja a névjegyeket tehát úgy kb 15-20 nevet kitöröl a többi meg marad. Ilyenkor csak abban az esetben kapom vissza a névjegyeket ha újraindítom a telefont. Ennek mi az oka ill. mit lehet vele kezdeni?
2.) Egy másik telefonról bluetoothn keresztül küldenek zenéket amiknek nincsen album képe akkor a zenelejátszó az 1. képet amivel találkozik a galériába berántja annak(de ha ugyan így album kép nélkül gépről rakom fel akk nem csinálja ezt). Ezzel lehet valamit csinálni? -
zzz03
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest