Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz ForRedGlory #6956 üzenetére

    asszem ez nem csak a sense, hanem az ICS hibaja is ( a ketto egyutt ), vagy ha ugy nezzuk akkor a telogyartok (nem csak a htc) hibaja, hogy az idei csucs gepekbe sem tettek 1giganal tobb ramot (volt aki s3-nal is panaszkodott tobb progi futasa eseten a kezdokepernyore lepeskor az egesz ujratoltodesere, bar nem tunik olyan rossznak a helyzet ebbol a szempontbol mint 1X-nel)...nem tudom xperia s -nel (bar az csak ket magos, de sonynal az a csucs iden) mi a helyzet, es kivancsi leszek 4X HD-bol mit hoznak ki.
    Az uj feluletek (amelyek kozul a sense raadasul a legnagyobb) es az ICS egyszeruen tobb ramot erdelemtek volna, nem lett volna szabad maradni 1gigan ami raadasul nem egy hatalmas osszeg, vagy fejlesztesi koltseg lett volna.
    Aki nem hasznal egyszerre sok dolgot, annak nem lesz ilyen problemaja, de aki szeretne azt iden "megszopattak" a gyartok...tavalyi csucsokon kisebb-nagyobb mertekben jobb volt a helyzet (szigoruan ebbol a multitasking szempontbol nezve), es ugy tunik jovo evre lesz majd jo ismet (hacsak ICS-t nem optimalizaljak sokkal kisebbre...de nem tunik valoszinunek), vagy lehet hasznalni majd herelt custom romokat...esetleg root utan kiszedni a folosleges progikat, de aki nem akarja piszkalgatni a gyari allapotot (es jelenleg elveszteni meg 1X-en a garit) az nem tud mit tenni.
    mindenkinek tudnia kell mi a fontos neki, es ha az extremebb multitasking kiemelten az, akkor szamukra tavalyi csucs keszulekek GB-vel jobb alternativa lehet akarmelyik ideinel... kellene errol is osszehasonlitas a tesztekben ami talan hasznosabb lenne a szintetikus tesztek pontszamainal pl.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák