Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Shokkolo #35176 üzenetére

    Én is ezzel szenvedtem, volt hogy éjszaka 4-5órán át.

    Nekem win8 volt fenn, és sehogy sem látta a belső tárolót, csak mindenáron a sync managert akarta telepíteni és tényleg mindent kipróbáltam de semmi nem volt jó.
    Újra lett rakva a win8 és újra végigzongoráztam az összes lehetőséget, kezdve azzal, hogy megpróbálom sync manager utána driver és sehogy sem ment.

    Elegem lett a szutyok win8-ból és visszaraktam a 7-et(enterprise) és egyből működött, pedig a csatlakoztatáskor egyből akarta is telepíteni a drivert de hibát írt ki mégis látom médiaeszközként...

    Nem tudom, hogy mit írtak meg sz@rabbul, a drivert vagy winfost de már tényleg mindent megpróbáltam a végére. Az is lehet, hogy egyes win verziókkal csinálja csak ezt, én nem tudom.

    Ja és kétszer is előfordult hogy nem engedte törölni a syncprogit és a hozzá tartozó szemeteket, akkor rendszergazdaként kellett törölnöm egyesével az összes elemét újraindítani a gépet és programok eltávolításánál újra megpróbáltam törölni és akkor ment.

    Tehát a megoldást magára a driverre rohadtul nem sikerült megtalálni másodmagammal, szóval most nemtudom hogy hogy látja a win7 alatt a médialejátszót de nincs fent jelzett driver és inkább nem is babrálom.

    Ettől függetlenül, engem is érdekelne a megoldás! :R

    ui. Az én gépem jelenleg egy öreg Dell hátha ez a probléma, de most nézem a tied ehhez képest nem űrhajó hanem egy egész űrflotta Spock-kal meg mindenkivel. :D

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák