Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz ForRedGlory #3227 üzenetére

    Miért lenne csalás, ha az MA-sok feltöltenék az akkuhasználatról a képet? Odaírnák, ha automatán vagy kézi beállításon használják a kijelzőt és kész. A többit le lehet olvasni a képekről lazán. Persze tisztában vagyok vele, hogy a 6ó elég szélsőséges érték, de nekem általában a fele szokott meglenni automata fényerőn. Ha arra rájön 1óra plusz akkor már túlteljesítette az elvárásaimat.

    Tudom mit jelent az "olvasás", de a mellékelt képeken egyértelműen látszik, hogy nincs kikapcsolva teljesen az okostelefon funkció. WIFI majdnem végig be van kapcsolva. Este a sötétben meg az automata is visszaveszi a fényerőt max. nem elég mértékben, olyankor én is rá szoktam segíteni kézzel ha zavar.

    Az XDA-val csak az a gond, hogy felhígult a felhasználói bázisuk. Régebben sokkal kevesebb volt a kontár vagy az analfabéta a fórumozóik között.

    (#3228) Gergőkee: mivel jól látszik, hogy a kijelző esetén is az egyik legnagyobb gond az a világítás energiaéhsége így én jobbnak látnám ha végre olyan kijelző technológia kerülne előtérbe aminek fényes nappal nem kell megvilágítás és este is elég lenne egy minimális fényforrás.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák