Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    válasz Barnee88 #13763 üzenetére

    Eddig Samsungjaim voltam nem kellett ilyennel foglalkoznom, hogy bootloader, pláne nem vagyok Androidban benne évek óta, hogy ennyire vágjam.

    Azért kérdeztem a gyári rom + rootot mert most is igy használom az S3-at de az, hogy minden appomról van mentés az ezért megnyugtató. Mert tudtommal nincs olyan megoldás amivel minden alkalmazást le lehetne menteni app dataval együtt root jogok nélkül.
    Meg volt 1-2 alkalmazás amit használtam és root jogot kért, nem is beszélve arrol, hogy biztos HOX-ban is vannak felesleges appok, szolgáltatások amiket ki lehet törölni amik csak a memóriát foglalják, root nékül meg ugyebár nem lehetséges.

    Kérdezem az itt lévőket, hogy Ti, hogyan használjátok a készüléket? Nyitott bootloadderel, esetleg másik rommal?
    Mert S3 előtt nagyon bele voltam bujva ebbe a topikba mindent elolvastam és mindenki panaszkodott a gyári rom-ra, hogy borzalmas lassu és akad a multitasking, de viszont tegnap kérdeztem és páran azt irták, hogy 4.1 sense sokat javitott.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák