- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fionella
tag
Sziasztok! Akinek nem elég a Dropbox által biztosított tárhely, annak van egy új lehetőség. Az Astro file manager 15 GB tárhelyet biztosít, annak aki regisztrál. http://www.prweb.com/releases/prweb2013/1/prweb10208065.htm
Ma reggel jött a frissítés és vele az értesítés.
Gyér angol tudásommal számomra az nem derült ki, hogy ezt mennyi ideig biztosítja. -
ulmikukac
tag
Nekem a swiftkey billentyűzet zavarta a helymeghatározást. mióta kikapcsoltam, azóta a gyári órás időjárás is megmondja hol vagyok. Addig a foursquare se ment.
Pixel 8 Pro bay
-
mumuss
aktív tag
Nem, az sincs beállítva. Minden más időjárás widget rendesen frissül, csak ez nem.
Ja, és még mindig kéne egy hívás felvevő progi, ami root és kihangosítás nélkül felveszi a telefonbeszélgetést, beleértve a másik fél hangját is. Ha valaki tud ilyet, akkor linkeljen kérem
[ Szerkesztve ]
Mate 10 pro/Note 10
-
dorika87
őstag
A Z520e és a Z560e között nagy a különbség? Van valakinek tapasztalata ezzel? (gyorsaság, reagálás stb...?) Mert az árakat tekintve majdnem 10e Ft a különbség.
-
mumuss
aktív tag
Remélem még nem kezdek unalmas lenni, de nagyon nagy szükségem lenne a hívást rögzítő programra, mostanság nagyon sok hívást kellett volna rögzítenem, és jelenleg is ez a helyzet. root-olni nem akarom, tehát olyan kéne, ami az nélkül is fel tudja venni a beszélgetést. Mert amiket eddig próbáltam, vagy nem vett fel semmit, vagy csak az én hangomat.
Mate 10 pro/Note 10
-
DokiBaxxi
őstag
Nem vagyok járatos a témában, de a vRecordert találtam [link]
Viszont felhívnám a figyelmet az alábbi mondatra:
Figyelem! A törvényi szabályozás értelmében csak a másik fél beleegyezésével szabad a telefonbeszélgetéseket rögzíteni!"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Sátán44
addikt
Auto Call Recorder ezt ajánlják a legtöbben.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
gubisadam
aktív tag
Hello,
Talákoztatok hasonlóval?:
Feltöltöttem a telefont USB csatin keresztől, gépről. 5-6 órát töltődött, 100% -ig ment.
Levettem, kb 10 óra alatt lemerült, úgy hogy idle-ben volt végig!
Mégegyszer megcsináltam, megint hasonló eredmény.Tegnap rátettem töltőre, de most rendes villanyáramra. Feltöltöttem, és most rendes az üzemidő megint.
Érdekes....Viztos olyan mint a híg szesz, vagy az oxigénnel dúsított gáz: az usb-s áram vizezett!!
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
dorika87
őstag
A kijelzőre érdemes majd a későbbiek folyamán kijelzővédő fóliát venni. Mennyire jó a gyárilag rajta lévő fólia?
-
Norberto44
csendes tag
CID: T-MOB 101. Akinek ilyen, mindenkinek megjött már a JB? (német S4, Stock)
[ Szerkesztve ]
Hátécé Van eS
-
angeldays
csendes tag
Hali!
Próbálom felrakni ezt a RUU-t de mindig valami kábelhibát ir ki....pedig be van kapcsolva az USB hibakeresés is de semmi....nem jutok tovább.... próbáltam már mindenféle csatlakozási módot is de semmi...[ Szerkesztve ]
-
mumuss
aktív tag
Eddig az összes progi amit megnéztem, csak a saját hangomat rögzíti. Lehet hogy fel kell adnom?Pedig nem akarom elhinni, hogy nincs olyan ami root nélkül is működik.
Mate 10 pro/Note 10
-
kasu0707
csendes tag
Én fóliából az 1 dolláros ebayesre esküszöm Anno Galaxy S-emen is az volt. Már a One S-re is rendeltem mondjuk hamarabb jön a fólia mint a telefon
-
istnag
addikt
válasz angeldays #3987 üzenetére
Minden driver oké? tehát bekapcsolt USB hibakereséssel és anélkül is?
mumuss: Én azt gondolom nem fog menni root nélkül,ha korábbi rendszerekben (Froyo,GB) volt is rá lehetőség root nélkül,azokat a biztonsági réseket tuti befoltozták,de ne legyen igazam...
[ Szerkesztve ]
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a T-nél egy ilyen telefont.
Részben jó véleményem van róla, részben pedig nem annyira jó.
Nagyon gyors, akadozásmentes minden, gyönyrű maga a telefon, jó a fogása....minden super LENNE ha nem lenne a kijelző hibás. A jobb oldala alsó fele és az alja egy L alakban világosabb mint a kijelző többi része. Ez legfőképp a böngészésnél zavaró meg minden más helyen ahol naggyából egyszínű lenne a kép.
Ez gyakori hiba, vagy csak engem sújt? Ha visszaviszem kicserélik? Illetve még valami, mennyire kopik a telefon? Mert van rajta egy karc (az alján) amit nem is értek hogy került oda, egy nap alatt semminek nem ütöttem neki vagy húztam végig valamin. Nos?[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
válasz Sherkulás #3995 üzenetére
Értem. Csak azért hezitáltam mert már ez elmúlt egy hónapban kettő készüléket hoztam el tőlük (LG L9 volt mindkettő) és pixelhibásak voltak és 3 napon belül visszavittem és cserélték. Ha holnap bemegyek már rosszul lesznek tőlem..de most mit csináljak... egyébként a kopás meg ez a kijelző probléma gyakori?
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
hétalvó
addikt
válasz balintXD #3996 üzenetére
Megkaptam nekem is volt karc rajta mikor ujonnan vettem, szerintem nagyon serulekeny az egesz egy jo tok mindenkeppen kell hozza.
A tok ala meg bemegy a homokszem, de ezt inkabb hagyjuk, mert megol a mereg...
Neha banom ezt az alu dolgot.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...