- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fionella
tag
Sátán44 , istnag
Előtte sajna elmaradt a data/factory reset, de most utólag megcsinálom.
Ez már a többedik frissítésem, (előtte HERO-m volt), de még soha nem volt zűröm. Nem tudom, most mi okozta. -
engusz
veterán
-
addikt
Tudtok nekem olyanba segíteni hogy garilevél nélkül érvényesíthető IMEI alapján a garancia?
Sürgős!!!
Köszi!iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
engusz
veterán
válasz ulmikukac #4863 üzenetére
Nekem pedig qwerty. Olvasgatom a különböző fórumokat, amikből eddig az jött le, hogy akkor jelenik meg az ikon, ha több billentyűzet van telepítve (pl. ebben az esetben az alap JB-n túl a HTC sajátja)
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Tigyi78
tag
sziasztok, jelenleg 4.0.4-em van, S3-as a telefon, látom, hogy megjött a 4.1.1 frissítés. ez megoldja a home screen button problémát?
-
Jim-Y
veterán
-
-
desigo
senior tag
Vodánál vásárolt (2012.07) S3-asra is megérkezett a 4.1.1
Értesítő sávban nagyon zavaró az energiatakarékos funkció ki/be kapcsoló. -
h65535
tag
T-Mobilos S3-ra is megjött a 4.1.1. Érdemes feltenni? Hülye kérdés...
A Mass Storage miatt érdekel, mert a 4.0.4 alatt mint meghajtó nekem jobban bejön, mint a Samsungos és OneX-es (JB) folderes szarakodás ([ Szerkesztve ]
-
h65535
tag
Kérdés hozzáértőkhöz.
Ha mégis azt mondom, hogy a S3-on nem jön be a 4.1.1, akkor vissza tudom RUU-val downgrade-elni 4.0.4-re??? -
istnag
addikt
Ma több,mint 360 óra után,újra kellett indítanom a telefont. Sajnos felesleges volt,mert router csere lesz.
-
DokiBaxxi
őstag
Nektek mennyit fogyaszt a telefon tétlenség közben?
Nekem azt írja, 23%, az nem sok kicsit?
ill. a Wi-Fi 58% az ennyinek kell, hogy legyen?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
bbalika81
aktív tag
Akinél S3-ra meg jött a 4.1, előtte a 4.0.4 is megérkezett? Vagy van akinek 4.0.3-ra egyből 4.1 érkezett?
Azért érdekelne mert nekem htc_102-es cidem van, s3-as procival, es nem hogy 4.1 nem jott nekem, de még a 4.0.4-et sem kaptam meg
Pedig ha jól tudom ez a cid gyári német független, és itthon meg már szolgaltatois készülékek is megkapták a frissitest......
[ Szerkesztve ]
-
ulmikukac
tag
Valaki próbálta már S3 jelly beannel az OTG funkciót? Ez ugye belekerült?
Ha igen, milyen kábellel? Szeretnék venni, de nem tudom melyik kompatibilis.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro bay
-
Cilindrik
aktív tag
JB frissítés után valaki boldogult már file másolással MAC-en (10.6)? HTC Sync nem működik
-
bbalika81
aktív tag
Mivel még a 4.0.4-et sem kaptam meg gondoltam felteszem az OTA update-et recovery-ből.
Teljesen gyári a telefonom.
Innen töltöttem leCsinálhatok ezzel nagy bajt???
hangerő le+power-el ugye belépek, ott a recovery, majd hangerő fel+power és ott az update sd-t választom...
Végül is ha hivatalos, és jó a cid-hez akkor baj nem lehet ugye?
-
istnag
addikt
válasz bbalika81 #4889 üzenetére
Elméletileg február közepéig megérkezik mindegyik CID-re a JB. Szerintem az már nem sok idő.
Ha mindenképp frissíteni akarsz,akkor inkább RUU val csináld,de figyelj,mert minden adat el fog veszni. Azt (RUU-t) gépről kell futatni és sokkal biztonságosabb is,amúgy azt sem tudom,hogy az általad felvázolt módszer működne-e,szerintem nem.[ Szerkesztve ]
-
h65535
tag
Jogos.
Szerencsére a 4.0.3-as recsegés sem tért vissza a 4.1.1-el, ami a 4.0.4-ben ki lett javítva.
Azt hiszem ma lesz Factory reset és újrahuzok mindent, nem mintha lenne vmi probléma, de nem szeretem az OTA-s foltozást.Sajnos még RUU JB nincs CID__032-höz...
[ Szerkesztve ]
-
Tigyi78
tag
nekem gyári, telenoros a telcsim, 4.0.4-ről frissítenék, ezt a FR-et érdemes megcsinálni? de akkor gondolom minden adat elveszik a telcsimről.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok Srácok,
Ma eldöntöttem, hogy eladom a telóm.
Sajnos nem tudok megbarátkozni a 4,3-as kijelzővel. Nagyon sajnálom mert nagyon szuper teló, de egy évig használtam 4,65-ös kijelzőt és rá kellett jönnöm, hogy onnan már nincs visszaút
Maga a HTC már másodjára bizonyított nálam ezért sztem egy one xl váltja majd az s-em. Ha valaki s4-es procival keres most telót privátban írjon.
Az első hsz.-t ettől függetlenűl befelyezem.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Seirei
tag
Közben valakinek megjött már a rendelt készüléke ettől a bizonyos Joseph Smith alaktól?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest