Hirdetés
- Kicsi az Armor X12, de erős. És olcsó
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Az ingerszegény külsőt fenntarthatósággal kompenzálja a Samsung Galaxy S23 FE
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hőmérővel újított a Pixel Watch 2
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Folytatás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
-------------------------------------------------------
Eredeti hozzászólás:Az alsó része olyan semmilyen.
Nem tudom, annyira nem győzött ez meg.
Sajnos a szívem még mindig az x-hez húz, bár sok benne a nem szimpi dolog.
Lehet ez a kör kimarad, végül is nem kell minden évben új telefon.
[ Módosította: Barthezz2 ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sif85
tag
Köszönjük a tesztet!
A kamera kivételével engem meggyőzött...
Bár továbbra is a nagytestvért preferálom.Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ SE 8GB Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
lcee79
őstag
Annak tudatában, hogy van X-es változat is, és pláne, hogy az már volt a kezemben..
A jobb mindenestül (nekem).
Az üzemidején javítanak valamit és máris teljesen jó lesz (ilyen téren ez sem túl jó)
Annyira nem vészesen nagy a 4,7-es nekem annak több előnye van mint hátránya[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
legiaap
nagyúr
Hát véleményem:
Ugyanaz a tipikus formavilág, kissé már unalmas
A tesztben azt írták, hogy 4,3 nem tepsi...szerintem meg már az.
Az emberek többségének ez már nagy. A határ véleményem szerint, valahol 3,8-4 közt van.
A nagyobb kijelző már a kényelem rovására megy.
És pont a fentiek miatt mondom azt, hogy ezért megy szarul a HTC-nek, mert:
- Szinte csak bazinagy telefonokat gyártanak, azt hogy aranyközépút nem ismerik
- Szinte minden telefont túláraznak, itt sincs aranyközépút
- Nem igen tudnak újítani
Az utolsó nagy dobása a HTC-nek szerintem a HD2 volt, azóta lejtőn vannak.
Sajnálom a HTC-t, de ha így folytatja, akkor nem sokáig fog még lavírozni a mobilpiacon.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
helixP
nagyúr
Hóóóóógyne: Legyen 7,8 mm, fél napos üzemidővel...
Komolyan mondom, ez annyira kiakaszt!Kit érdekelne ha 1 cm körül maradnának, viszont belesúvasztanának egy nagyobb akksit? Okostelefont azért veszek, hogy használjam. Ezt így nem lehet.És akkor a beépített tárhelyről nem is nyavalyogtam, ez nekem nem lenne elég...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Az XL -ben lévő is ugyanazt fogja tudni mint ez, eltérés csak az adatkommunikációs téren van. Ami erősebb lesz az a 8960 Pro de az is csak GPU -ban.
Magával a telefonnal kapcsolatban a véleményemet már a One X tesztnél leírtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
hunter84
aktív tag
Volt szerencsém meglesni a Veletech-en. Iszonyat szép telefon, csak sajnos nagy. Átmentem utána a Huawei standhoz, és ott a 4,5"-os Ascend D Quad is kisebb ennél.
Minap épp gondolkodtam azon, hogy vajon hova tűntek a 4"-os készülékek. Valakinek - akár egy gyártói bennfentesnek is - van ötlete?
-
törölt tag
A 28mm-es látószöget hogy kell értelmezni?
-
Zirowe
nagyúr
Pedig hidd el, nem olyan nagy a 4,3", főleg a htc telefonjainál.
Desireről váltottam sensationre, először én is ódzkodtam, de jól van megoldva, kellően keskeny a telefon, mindennapi használatban még pont kényelmes, annyira megszoktam, hogy most már a desire elviselhetetlenül kicsinek is tűnik.
Érdemes személyesen kipróbálni.
Viszont a 4,7"-et már én is kicsit soknak tartom.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sif85
tag
Használd egy napig az X-et, és máris megfelelő lesz a méret, és fura mód rögtön kezelhető lesz a telefon, mivel rááll a keze az embernek... :-)
Ha a Note-ot tudják kezelni olyanok, akik kisebbségi komplexusuk kompenzálására vásároltak ilyen készüléket. (Ismerek ilyet, és nem általánosítás volt). akkor ez sem okozhat problémát egy átlagos kezű férfiembernek.
Minden hozzáállás, megszokás kérdése. Kicsit használod, aztán a 4,3" már aprónak tűnik, és nincs visszaút...
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ SE 8GB Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
stilo18
addikt
No és akkor ez vagy az Xperia S?
Egyébként szimpatikusabb, mint az X!
[ Szerkesztve ]
#PS5#C9/QN95#GalaxyS21#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Blyan
félisten
Ha most akarnék Androidos telefont, ezt választanám. Sokkal jobban tetszik, mint az X, abból legfeljebb a SLCD2 kellene ide, meg az akksija.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Zirowe
nagyúr
Na jó, de a tárolásra is kell gondolni.
4,7" a farmer elülső zsebében kényelmesen?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Brutális eb
addikt
-
Maxentius
addikt
Szép dög lett, örülök a kamerafejlesztéseknek is, de ahogy az összes európai androidos HTC-knél, itt is baromira hiányolom azt a nyamvadt fizikai gombot. Bezzeg az amerikai EVO 4G LTE verzióba sikerült belerakni...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
ssppiikkee
tag
Szerintem nagyon jó készülék lett, kár hogy az akkuidő elég kevéske, de a Super AMOLED
miatt nálam sokat dob!
Valószínű hogy ha lehetőségem lesz rá akkor beszerzek egyet belőle!Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
amanoba
őstag
az új htc szériából ez teszik a legjobban, és ahogy t-s árlistát néztem, nem vitték el annyira az árát, mint vártam..a forma és anyaghasználat mindent visz, ha most kellene választanom, nálam is ez lenne a befutó.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
rizso
addikt
Kár a micosd bővítés hiányáért
Az a "16GB" ma már sokszor kevés, ha az ember valóban ki akarja használni a telefonja képességeit. Nagyon vártam a One S-t, de egyre jobban hajlok a gyengébb One V felé. Igaz, hogy nem egy csúcshardver, viszont amire kell, arra nagy valószínűséggel elég lesz, a mérete is megfelel, és az ára sem annyira vészes...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív
-
hülyegyerek
addikt
Nagyon szimpatikus volt addig, amíg át nem gondoltam, hogy mire elég az a 10 gb...Ha ez a cucc ugyanúgy fényképez, mint a nexus ( csinál rengeteg képet, aztán majd a user kiválasztja a megfelelőt), akkor kb. egy családi szülinap alkalmával tele lehet az egész fényképekkel...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Graphics
Jómunkásember
Az eleje kicsit ingerszegényre sikerült.
Nekem a V tetszik a legjobbankülsőre is, a hardver is eltalált, csak így tovább HTC.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
JR.CSé
senior tag
Erre is sokmindent lehet mondani, de hogy csúnya azt nem
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
zso79
őstag
válasz
hülyegyerek #26 üzenetére
Van ilyen üzemmódja is, de már a kép elkészülte után egy "gombnyomással" tudod törölni a felesleges képeket, csak a legjobbat tartja meg
Így fotóz amúgy: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Árához: a csajszi a HTC standon 150-et mondott
RTX ON
-
feenty
aktív tag
Engem maradéktalanul meggyőzött már a Veletech-en is, ez a cikk pedig teljesen rávett, hogy ő legyen a Sensation-öm utódja.....
Az akku miatt nem aggódom, hisz anno rémes volt a sensation akkuja is, de az XDA-s srácok kitettek magukért, szerintem ezzel sem lesz gond" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
kaller1
veterán
Nem lenne rossz, de ez az üzemidő és a cserélhetetlen akku páros...
Ha úgy lefagyna a készülék, hogy csak akku kivétel segítene rajta, akkor mi van? Meg kell várni, amíg teljesen lemerül?.::> mobiltelefonok szoftveres javítása - szerviz <::.
-
sdd2
veterán
Nagyon jó telefon lett, ez az írás nagyon megfogott. A telefont szívesen elfogadnám.
kaller1
Biztos lesz hozzá billentyűkombináció ami bármilyen fagyásból újraindítja a készüléket. Gondolom ezek együttes nyomása megszakítja az áramellátását így kikapcsol.
Ez már az X10 mini-nél sem volt gond, az Xperia S-nél sem gond, ennél se lesz az.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15 Pro
-
zso79
őstag
Pontosan nem tudom mit kell nyomni hozzá, mindjárt leírják a hozzáértők, de a resetre van egy hasonló a megoldás, mint a recovery-be lépésre bekapcsolásnál.
Részletes akkuidő teszt: [link]
Azt mondják a web browsing-ra azért ilyen gyenge az eredmény, mert full fehér háttérrel fut a cucc
Lássuk be, ez nem túl életszerű...
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez sokkal jobban tetszik mint a One X főleg az emberibb mérete miatt.
Més que un club!
-
Cyberpunk
félisten
Jóféle. De ez is az akku miatt vérzik el. Miért? Miért nem lehet a Motorola-t követni?
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
AMD Power
titán
válasz
Napfénysüti #36 üzenetére
Nekem is a mérete miatt tetszik jobban.
-
16Gb-ból 10Gb elérhető és még csak nem is bővíthető??
Nekem csak a zenéim 10Gb-ot foglalnak.
Ilyet sem veszek, az tuti... -
sz.gabor11
tag
Isteni, már várom
-
Dottore
addikt
Négy HTC telefonom volt, környezetemben három van jelenleg is.
Viszonylag nagy csalódás volt (rossz térerő, GPS, Wifi, illesztési problémák), szóval részemről soha többet HTC.Nem lenne gond ha nem hangoztatnák, hogy ez egy mennyire prémium kategóriás termék, holott ez nem igaz. Egy prémium telefonnál nem lehet azt írni, hogy az összeszerelés igen jó, egyben van minden, nincs lötyögés, viszont a két műanyag elemnél lehetne kisebb az illesztési rés. Mert akkor az nem prémium. Kb. ennyi.
-
LouiS22
veterán
A rossz térerőt, GPS-t és a wifit ne a telefon számlájára írd. Mindhárom abszolút helyfüggő: ha egy panelház liftjében akarsz GPS jelet fogni, az egészen biztosan nem fog menni, ahogy 5 kilométerre a routertől sem lesz jel. Térerő-problémát meg jelezni kell a szolgáltatódnál.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
sif85
tag
Azért valami oka csak volt, hogy négy alkalommal őket választottad..
Szerinted melyik készülékek tartoznak a mai piacon a prémium kategóriába? És a nagy kérdés, hogy miért?
Tényleg érdekelne a véleményed![ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ SE 8GB Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
Loretto
veterán
Biztosan ízlésficammal küzdök, de ennél is, és az X-nél is puritán a hátlap, és a kamerasziget környéke... Ezek a szinek.
Soirée...
-
LouiS22
veterán
150 az X a T-nél, igaz, az hálózatfüggő. Tehát ennek olcsóbbnak kell lennie szolgáltatónál. Függetlenül reális a 150, de a HTC-t ismerve kb. két hét alatt olcsóbb is lesz. Ugyanez volt a Desire-nál: az is 150-nel nyitott, én már 130-ért vettem két héttel a megjelenés után.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Kezdődik a pereskedés az X-ért, beperelték Elon Musk cégét a neve miatt
- Kicsi az Armor X12, de erős. És olcsó
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- Mozilla Firefox
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest