Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Próbálj meg egy hirtelen jött témát lekapni, pl. meglátsz valamit, és próbáld meg lefotózni ezzel, meg pl. egy ezer éves renoir-al. Meglátod, feloldod a billentyűzárt, belépsz a kamerába, megvárod az első élesség állítást (ha gyári softrol van szó), és ha még véletlen nincs heted hét országon is túl a témád, akkor megpróbálod lefotózni, aminek az eredménye jobb esetben egy kép lesz, amin a téma már messze jár attól a helytől ahova szántad, mivel annyira lassú a fókusz élesítés és záridő, persze kivéve ha nem tiltod le a fókusz kötelező élesítését, amikor nyilván rosszabb képet kapsz. Rosszabb esetben pedig, olyan szépen bemozdul az egész, hogy az hihetetlen. Minél kevesebb fénynél próbálkozol, annál inkább megtudod figyelni a hatást. Ezzel szembe renoiron kinyitod a védőt, már ott is a kamera és fotózhatsz, amit egy pillanat alatt lekap, és rövidebb záridővel. Minőségben pedig bőven hozza a hero-t. Nekem ez nem igazán tartozik a jó kategóriába, hogy egy 20000ft-al olcsóbb telefon jobb képeket csinál, ráadásul xenon vakuja, és AF fénye van. Az más dolog hogy az androidos mezőny ezt lenyelette velünk az elején, de ettől még dicsérni nem fogom. Lehet vele jó képeket csinálni, ismét elismerem, de ha telefonnal fotózol, akkor jobb esetbe csak akkor ha elkapott pillanat van, mert különben vitt volna az ember fényképezőt, arra pedig nem jó.
Én is személyesen használtam a renoir-t, és tapasztalatból írtam. De mindenkinek szíve joga azt használni amit akar, ha valakinek ez a fényképezője, ám legyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest