Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Ha van szabad félórád, csinálhatsz vele jó képet, én is csináltam már, de ez a kamera lemarad fókusz időben, sötétben való élesség állításban, videó felvételben, és bemozdulásban is (nem gyári programmal használom a kamerát, tudom hogy viszonylag gyors, de még úgy se ugyanaz), egy jóval idősebb lg-vel szembe is. Nekem is van benne pár fotó, de ha nem a hajam tépni akarom, hanem fotózni, akkor fogom a dslr-em, és nem a telefonnal bohóckodok, vagy egyszerűen elkérem más telefonját, amin van vaku, af fény, és normális expo idő.
(#7699) werszomjas
Én jelenleg elköltöttem a telefonra szánt pénzt, úgyhogy maradok és erősítem a hero-sok egyre csökkenő táborát
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Érdekes, semmi sebesség- és funkcionalitásbeli problémát nem észleltem. Igaz, hogy világ életben mobillal fotóztam (elég durva mennyiségű képem lenne, ha mindről lementettem volna az összeset), de szinte sosem állítgattam rajtuk semmit, mint ahogy most sem, csak egyedül az egyik képnél módot. Ha minden fényképezős mobil ilyen kezesbárány lenne, talán nekem is több hajam lenne.
Apropó LG: se a Viewty, se a Secret, se a KC550, de még a Renoir sem közelíti meg képminőségben a Hero-t. Első és utolsó példa esetén a kromatikus aberráció az eget veri (höhö, szó szerint), míg a Secretnél a színek, a KC550-nél pedig a brutális zajszűrés okoz problémát. Tapasztalatból beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Próbálj meg egy hirtelen jött témát lekapni, pl. meglátsz valamit, és próbáld meg lefotózni ezzel, meg pl. egy ezer éves renoir-al. Meglátod, feloldod a billentyűzárt, belépsz a kamerába, megvárod az első élesség állítást (ha gyári softrol van szó), és ha még véletlen nincs heted hét országon is túl a témád, akkor megpróbálod lefotózni, aminek az eredménye jobb esetben egy kép lesz, amin a téma már messze jár attól a helytől ahova szántad, mivel annyira lassú a fókusz élesítés és záridő, persze kivéve ha nem tiltod le a fókusz kötelező élesítését, amikor nyilván rosszabb képet kapsz. Rosszabb esetben pedig, olyan szépen bemozdul az egész, hogy az hihetetlen. Minél kevesebb fénynél próbálkozol, annál inkább megtudod figyelni a hatást. Ezzel szembe renoiron kinyitod a védőt, már ott is a kamera és fotózhatsz, amit egy pillanat alatt lekap, és rövidebb záridővel. Minőségben pedig bőven hozza a hero-t. Nekem ez nem igazán tartozik a jó kategóriába, hogy egy 20000ft-al olcsóbb telefon jobb képeket csinál, ráadásul xenon vakuja, és AF fénye van. Az más dolog hogy az androidos mezőny ezt lenyelette velünk az elején, de ettől még dicsérni nem fogom. Lehet vele jó képeket csinálni, ismét elismerem, de ha telefonnal fotózol, akkor jobb esetbe csak akkor ha elkapott pillanat van, mert különben vitt volna az ember fényképezőt, arra pedig nem jó.
Én is személyesen használtam a renoir-t, és tapasztalatból írtam. De mindenkinek szíve joga azt használni amit akar, ha valakinek ez a fényképezője, ám legyen.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Segítsetek 35k körül mit érdemes venni?
nyilván használtat
Vagy hol tudok konkrét válaszokat találni pl htc-ről
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
qfm
őstag
válasz gyuszmó #7704 üzenetére
Azért nem kapsz konkrét tapasztalatot, mert nem sokan használjuk úgy. Pl. letudom írni hogy minden segítség nélkül lassan lockol a gyári hero, de amint egyszer lockolt, már stabil. Meg azt is hogy ha letöltöd az a-gps adatokat, vagy van aktív mobileneted, vagy nem hidegindítás, vagy nincs messze a jelenlegi helyzeted az utolsó ismerttől, vagy felrakod a programot ami beállítja EU területre a gps helyzeteket, akkor gyors lesz a lockolás is. Szerintem nincs baj a gps-ével, de kabát zseben kívül (felső zseb), máshol még nem volt bekapcsolt gps-el, csak a kezemben, főleg nem futottam vele. Így nem tudok futós-nadrágos tapasztalatot írni.
[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
válasz gyuszmó #7697 üzenetére
Nekem nem hiszel?
Ha nekem működik hátizsákban, övtáskában a GPS, akkor ugyanilyen telefon másnál is fog működni.
Ha van mobilneted akkor kb. 2-3 mp alatt feláll a GPS, ha nincs akkor nekem fél-1 perc.
Egyszer használtam úgy is a GPS-t, hogy be lett téve egy hátizsákba, a hátizsák egy hordóba, a hordóra a teteje (légmentesen), és az be egy kenuba. Felvette az egész túrát.De itt van egy biciklis menetem, nézd meg, itt hátizsákban volt:
-
őstag
Nem rossz, de azért nem is tökéletes ez a kamera. A vaku nagyon hiányzik. A link 3. képe enyhén túlvitte a fényerőt. Lehet kicsit tovább kellett volna várnom a képpel, a 4. képnek szörnyű a fehéregyensúlya ettől kékes az egész. Az 5. képet pedig most csináltam fehér falon nem túl erős fényviszonyok mellett. ilyen félhomályban mindig látszik egy kis rózsaszínes folt a kép közepén. Az 1. 2. kép ellen viszont semmi kifogásom.
[link]
Szóval jó fényviszonyoknál kiváló, rosszaknál max. tűrhető.[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
gyuszmó
őstag
Még a zte-n gondolkodom,abból újat kapok 33 körül, mennyivel jobb a hero vagyis miben?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
szrobi66
aktív tag
Vodafone-os Herot lehet valahogy függetleníteni?? Szétgoogleztam az agyam, csak ilyen fizetős unlock kódokat találtam, és nem is biztos hogy működne, ha befizetem. Desire Z-nél működik egy gfree, ami unlockolja a simet (itt csináltam egy desire z-s root leírást: [link] ) ez a gfree működhetne heron? Amúgy lehet nagy baromságot kérdeztem.
-
-
qfm
őstag
Nincs mit. Megtaláltad a dolgokat? Nekem elég kockázatosnak és bonyolultnak tűnik ahhoz hogy feloldjak egy korlátozást, meg legyen egy supercid-em.
Ha véletlen belevágsz, várjuk a tapasztalatokat.
-
-
-
szrobi66
aktív tag
Felhívtam a vodafonet kiváncsiság képpen, és megérte, 9300ért függetlenítik
-
Blue@X
senior tag
Feeyo oldaláról hova tűntek a Cronos ROM-ok?
-
werszomjas
addikt
-
qfm
őstag
válasz szrobi66 #7731 üzenetére
Egy i-smart kártyáról beszélünk, egy fekete kis vékony áramkör simkártya alakban egy apró chippel, ezt kell a sim alá tenni (pont befér még oda), és kijátssza az ellenőrző elektronikát.
[link] Hasonló, csak az újakban a chip fedett.
Ha nem tudod kipróbálni olyan simmel amivel használva lesz, lehet tényleg jobb a permanens függetlenítés, mert a szolgáltatók már próbálták letiltani a turbo simet, és külföldön lehet sikerül is nekik előbb utóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Munky007
csendes tag
Sziasztok!
HTC Hero (G2 Touch) rootoláshoz szeretnék segítséget kérni. Remélem jó helyen kérdezem.
(Ha ez vmi fórumos alapelvbe ütközik, akkor elnézést kérek előre is)Köszi előre is
Üdv -
werszomjas
addikt
Köszi, tényleg
Pont most cseréltem böngészőt, és itt nem voltam még bejelentkezveszrobi66> a turbo sim a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, én azt mondom mindenképpen azt válaszd, max ha nem megy a telefonban tovább adod, vagy használod más telefonban.
Látom nyiregyen laksz, ott tuti hogy fogsz találni eladót és így ki is tudod próbálni.
ő pl megbízható, kérdezd meg tőle[ Szerkesztve ]
üdv
-
szrobi66
aktív tag
válasz werszomjas #7735 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót!!! Hívtam a srácot, de egyenlőre még nem értem el, holnap próbálkozok.
-
qfm
őstag
válasz werszomjas #7735 üzenetére
Nem akarok ellene beszélni, mert nincs bajom az eladóval, de ez ahogy elnéztem olyan TS ami miatt vágni kell, sőt a leírásban is az van hogy a sarkot vágni kell. Nem? Az I-smart (nem árulom, nem fűz hozzá érdekem, csak használom), bemegy vágás nélkül, és többen próbáltuk már.
Te ilyen kaller félével használod a tied? Kellett vágni?
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Nem tudom, milyen van neki, meg kell kérdezni, de szerintem vágás nélküli, 2008-04-28-as a hirdetés, ekkor még csak a vágásos verziók voltak, ezért is van az írva az első második hsz-ben, szóval majdhogynem biztos, hogy mostmár a vágás nélküliket árulja így 2011ben
Én nem használok turbo sim-et, sose használtam, csak árultam kb másfél évig foglalkoztam vele, innen gondolom/tudom.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
szrobi66
aktív tag
Szeretném figyelmetekre ajánlani ezt a cikket: [link] Van Herohoz is, én Desire Zhez már rendeltem is.
-
-
-
akos1313
csendes tag
Segítsetek!
Létrehoztam 1 gmailt csak a telefonszámaimnak, mert a legutóbbi szinkronizálásnál a mail címeket is berakta a tel könyvembe és elég sok macerát jelentett. Kérdés: meg tudom-e változtatni úgy a szinkronizálós mail címet, hogy a telóval nem tudok közvetlenül netre menni, csak usb-vel tudom rárakni a netes gépemre.
Ja és a HTC sync telepítés közben folyamatosan elakad. Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
Egy kis újdonság, 2.3-as Sense rom, és működik a kamera. Van még egy 1-2 hiba, de jó az irány. Én még nem próbáltam, ha valaki kipróbálja, írja meg.
-
naksys
senior tag
Lehet valahogy gyári 2.1-es rendszeren app2sd-t futtatni, illetve hasonló alkalmazást használni?
-
Integrale
veterán
Hali!
Vettem egy Hero-t de abba a problémába ütköztem, hogy a PC-s netet nem tudom megosztani a telefonnal. Ez hiba? vagy nem is tud ilyet?
Diamond után furcsa, lenne ha nem tudná..."Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest