- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Azt hogy érdemes e, neked kell eldöntened. Ha meg vagy elégedve a teljesítménnyel, akkor nem, ha nem akkor igen.
Nálam ha nincs szükség extra teljesítményre akkor 350körül volt az alja, és 670körül a teteje, ha kellett a teljesítmény akkor 710. (pontos számokra már nem emlékszem, most gyári beállításon fut).
A többit az ütemező elintézte hogy mennyi legyen pontosan.
-
qfm
őstag
Csak screen off-ra. Arra mehet 150-350 (nem tudom itt sem mennyik voltak a pontos számok).
Ha screen on-ra túl alacsonyt állítasz be, akkor egyből átugorja az ütemező, és így nem spórol áramot.
Mod, megnéztem a számokat a setcpuban: 176, 352, 672
Nem tudom hogy Feeyo hogy állította be a cronos romokba azokat, én mindig setcpu-ban állítgattam. De szerintem ugyanazt a cronos governort használja, csak másik felületen át.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Úgy tűnik én is váltok egy kategóriával fentebb, bár még gondolkozok rajta, hogy a hero-t megtartom második telefonnak.
-
hello28
aktív tag
sziasztok..lenne hozzatok egy kerdesem..HTC keszulekeknel Hogy lehet lementeni az smseket?koszi eloreis..
-
naksys
senior tag
válasz hello28 #8158 üzenetére
Úgy tudom a gyári kliensben nem tudsz menteni, de tedd fel pl. a GO SMS Pro-t és le tudod menteni az összes sms-t és vissza is tudod állítani.
-
qfm
őstag
válasz hello28 #8160 üzenetére
Ha egyszeri mentésről van szó, akkor mybackup pro-t ajánlom, névjegyektől kezdve smseken át, mindent lement sd-re, és elég a próba verzió egy mentéshez/visszaállításhoz a marketből.
Más:
Mégse lesz optimus 2x-em, ez a ... a találkozó időpontjában szólt hogy nem jön, mert kapott még egy ajánlatot ESTE miközben halom időmbe telt és 2 embert is felkeltettem hogy eljöjjenek tanúnak az adásvételihez. Este nem volt benne annyi hogy szóljon.. Hát ennyit az újoncokról.
-
naksys
senior tag
Hiányoznál a topikból!
Ha már megvan az elhatározás, hogy másik telót veszel akkor az már csak idő kérdése lesz..
Más.
Lehet valahogy a telefonról kimentett névjegyeket felvinni a gmailes névlistába? Van egy csomó név ami csak telefonon van és a gmail fiókban nem szerepel, de nem akarom egyesével átirogatni őket..[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Egész biztatónak néz ki a Las Venturas új verziója. Ha igaz amiket írnak, komolyan közelednek ahhoz hogy legyen friss kerneles stabil romunk. Ha elkészülnek vele, a maradék fejlesztők is átállnak valószínűleg optimalizálásra, remélem feeyo is. Egy utolsó esély lehet a heronak ..ráférne..
Mod: töltöm a salsa rc4-et le, akinek van kedve alpha teszthez, erre nézelődjön: [link]
Alpha = Nem stabil verzió
[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Eljött az idő, a hősnek mennie kell.
Ha egy leendő Hero tulajdonos is olvassa a fórumot, akkor ajánlom figyelmébe az én hősömet, tökéletesen gyári állapotban. -
Csaxi
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet custom ROM (Elelinux 2.1) hibája olyan, hogy teljes térerőt mutat a készülékem, mégis "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható" hibaüzenet fogadja azt, aki hívni próbál? Miután én is indítok egy hívást az adott számra a telefonomról, utána már kapcsolható vagyok...
-
qfm
őstag
-
Csaxi
csendes tag
Szia!
Köszi a gyors választ! Turbo SIM-et nem használok és a jelenlegi SIM kártyám is kb. 2 éves lehet. Hálózati hiba sem volt, mert a jelenség után felhívtam a Telenor ügyfélszolgálatát, és azt mondták, hogy rendben van minden. Azért is gondolom, hogy igazuk volt, mert már egy pár nappal ezelőtt is jelentkezett ez a gond, csak akkor nem vettem komolyan. Most viszont fontos hívásokat várok, és szeretném, ha nem lennének ilyen problémáim. Radio rom-ot eddig nem piszkáltam, az még a gyári lehet rajta. Érdemes lenne azt is frissíteni?
-
simle
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy kinek mennyit bír a hero akksija?Most vettem egyet és 1 napot jó ha kibír,érdeklődni szeretnék,hogy szerintetek érdemes-e bele új akksit venni?Ha igen,akkor tudtok ajánlani jót?
Üdv
-
naksys
senior tag
Én pár hete vettem a vaterán új gyári akkut, 4500Ft-ért.
Az eredeti 2.1-es rommal 2 napot bírt aktív használat mellet(szinkronizáció, wifi, 3g).
Most CGX2.3.1-et használok és elmegy 4 napot is kb. ugyanannyi használattal. Bár visszavettem a CPU minimum frekijét, a maximumot pedig megemeltem.
A régi akku 1-1,5 napot bírt. -
qfm
őstag
(#8175) simle
Enyém átlag 2 napot megy, netezéssel, nem gyári rommal, némi telefonálással.
radi8tor1 amit írt vedd figyelembe, rengeteget számít hogy visszaveszi e egy rom a sebességet. Mikor még én állítottam be az ütemezőt, egy egész éjszaka alatt 1-2% ment le. Azt hiszem így érted miért is számít.(#8182) Csaxi
Próbáld meg újrahúzni és meglátjuk. Mivel nem tudjuk a pontos forrását a gondnak, a megoldás is csak a hibalehetőségek kizárása lehet.
(#8183) naksys
Akkor eléggé mázlid volt. A vaterás cuccok nagyon nagy része ebay-es, vagy kínai oldalakról származik, ha valóban eredetit vettél, akkor nagy szerencséd volt.
-
naksys
senior tag
Mit jelentenek ezek az energiagazdálkodás-sémák?
conservative
ondemand
performance
cronos
? -
qfm
őstag
Kijött a "végleges" salsa rc4. Nem ajánlom senkinek. A felület lassabb mint a korábbiban volt, a sense resetelget, és valamit még a felületen is elbarmoltak mert másabb.
Megy fel a Cronos Ginger X 2.3.3, tesztelem azt is.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Felraktam a 2.6.35 kernelt rá. Elég jó. Pontokban már hozza amit a nem is olyan régi CF romok. ADW EX-re, meg widgetlockerre felpakoltam a widgeteim, és húzás nélkül is elég gyors maradt.
Hibát egyet találtam: Az automata képernyő zárat az istenért nem tudom átállítani. Lehet kernel hiba, lehet rom, de hiába állítom át, akkor is kilövi a képernyőt ugyanannyi idő után.
-
petrusxx
csendes tag
Sziasztok tudtok linkelni esetleg egy "fogyatékosoknak" (pl nekem ) készült lépésről lépésre leírást a most legstabilabb ROM ról? és még az hogy ezzel a kóddal: *2767*3855#
(Ez a karaktersorozat ugyanis a „factory format” utasítást fogja végrehajtani. Minden fájlt és beállítást töröl, és újratelepíti a gyári firmware-t.) akkor is vissza lehet hozni a teljesen gyári beállítást hogy már nem gyári rom van rajta? A választ előre is köszönöm! -
qfm
őstag
2 nap eltelte után:
widget betöltése készenlétből egy hajszálnyit lassabb, de ez betudható annak is hogy éjjel nappal megy, meg annak is hogy be van kapcsolva az energia gazdálkodás. Az említett képernyőzáron kívül más bugba nem futottam bele, úgy néz ki az új kernel gyerek betegségein is kezdünk túl lenni (nem merül túlságosan, működik a kamera, nincsenek fc-k, és az adw ex is villámgyors rajta.).
Voltam media marktban, elég sok androidos telefont végig próbálgattam kíváncsiságból, hát meglepő tapasztalatokat szereztem.
A kirakott telefonok közül a felülete a wildfire s-nek volt a leggyorsabb, pedig volt desire hd, galaxy s is kirakva és még sok minden más. De a wildfire s se hozta azt amit a telefonjaink ezekkel a romokkal.
Az agyon ajnározott alma ipad-et is kipróbáltam, hát eláshatta magát a kirakott android tablet mellett. (nem tudom milyen márka volt, de a valódi tablet verzió futott rajta. A galaxy tab viszont borzasztó volt. Mint egy óriásra nőtt gagyi telefon.)
Tudom hogy ez nem reprezentatív, mert kitudja mi volt az előéletük a telefonoknak, de azért jó volt látni hogy milyen messze állunk ezektől.
[ Szerkesztve ]
-
naksys
senior tag
Nálam kicsit több hiba jött elő:
Bejövő hívásnál volt, hogy csak egyet csörrent a telefon aztán elhallgatott amíg fel nem vettem
Volt 2x fagyás market betöltés közben és 1x Titanium backup kilépése közben is.
Én az eredeti lunchert használom, amin a menüsáv alapból zöld színű, ezt magától váltogatja a rendszer -hol zöld, hol meg fehér.
Párszor újra kellett állítanom a módosított CPU órajeleket is, mert elfelejtette őket és visszaállt gyárira.
Az új market iszonyat lassan tölt be, megpróbáltam visszatenni a régit mentésből de fagyott indulásnál.
Időnként törli az automatikus szinkronizálást a gmail fókomról.
Volt pár restart ami után nem tette ki az asztali ikonokat és widgeteket, üresen indult a főképernyő.DE, ettől eltekintve sokkal-sokkal jobb mint a 2.1-es gyári ROM. Gyorsabb, könnyebben kezelhető, jobban testre szabható.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Bejövő hívásnál volt, hogy csak egyet csörrent a telefon aztán elhallgatott amíg fel nem vettem
Ez úgy hangzik mintha benyomódott volna rajta a hangerő gomb.Volt 2x fagyás market betöltés közben és 1x Titanium backup kilépése közben is.
Mármint resetelned kellett miatta? Nem ment az fc sem?Én az eredeti lunchert használom, amin a menüsáv alapból zöld színű, ezt magától váltogatja a rendszer -hol zöld, hol meg fehér.
A gyári egy skinelt vacak, valószínűleg ezt tapasztalod, javasolnék egy launcher pro-t, egy adw ex-et, ez a kettő biztos jól megy heron, esetleg go launchert, azt áldják még nagyon, bár heron nem próbáltam.Párszor újra kellett állítanom a módosított CPU órajeleket is, mert elfelejtette őket és visszaállt gyárira.
Reset után vissza áll, be kell pipálni hogy set on bootAz új market iszonyat lassan tölt be, megpróbáltam visszatenni a régit mentésből de fagyott indulásnál.
A mentésben szereplő market hdpi vagy mdpi volt? És GB-ről származott?Időnként törli az automatikus szinkronizálást a gmail fókomról.
Ez bugnak tűnik, nincs rá ötletem, jelentsd.Volt pár restart ami után nem tette ki az asztali ikonokat és widgeteket, üresen indult a főképernyő.
Widgetek a belső memóriába vannak, ahogy az ajánlott? Mert akkor mennie kellene még kártya nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
naksys
senior tag
Előttem volt a telefon az asztalon, biztos, hogy nem nyomódott be a hangerő gomb.
Resetelnem kellett, semmi sem működött.
Be volt pipálva a set on boot.
A marketet Titaniummal mentettem és azzal is akartam visszaállítani cache ürítés után.
Widgetek bent vannak, ikonokat sem tett ki.
Próbálok valami launchert feltenni. Melyiket ajánlod?
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Érdekes, egyik hibát sem produkálja nekem a .35-ös kernellel, az utolsó CG-n, bár a set on boot-os állítást nem próbáltam, mert nem resetelgetek csak szökőévente. Jelentsd be bugreportba, hagy rágódjanak rajta Bár úgyis az lesz a kulcspont hogy mások tudják e reprodukálni a hibát, vagy egyedi jelenségről van szó.
Én az adw ex-et használom egy ideje, nekem jobban bejött mint a launcher pro, bár sebességre ott sem volt panasz.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ilyenem nekem akkor volt, amikor be volt kapcsolva valami olyan funkció, hogy némítsa el a csörgést ha megmozdítod a telefont. Marha idegesítő volt, mert sosem hallottam mikor a zsebemben volt, mivel amint megmozdult a telefon elkussolt.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest