Hirdetés
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salival
aktív tag
Must have!
YNWA
-
joey04
titán
Na így kell kinéznie egy widget alapú menünek/szoftvernek!
Tetszik látni Samsung??
Tényleg szinte hibátlan. -
eddie17
addikt
Számomra tökéletes telefon. Na majd jövőre ha lejárt a hűségem
Viszont kár, hogy nincs videó a telefonról. Most hiányzik -
őstag
kell...most...
nagyon tetszik,vártam már
egy videot én is megnéztem volnaVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
vtechun
veterán
Na, majd legközelebb ilyet veszek. A szoftver jó részét már most is élvezhetem a pénteken átvett G1-esemel Tók jó
Ja és annyit, hogy ezen HTC felirat van és nincs Google felirat sem. Érdekes A dobozos is HTC Dream -es.
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Megtetszett nekem ez a teló, de sajnos ebből is hiányzik pár dolog...
SZép és jó: Kezelhetőség, felhasználó barát teló.DE...
A HTC mikor fog végre berendelni egy jó nagy adag LED-es, esetleg(álomkategória) Xenon vakut?
Mikor kapunk végre egy normális kamerát? Már a Touch HD-nál is el bizonytalanított el...Így hát lesz belőle Omnia HD, mert jóval kevesebb kopromisszumot kell vele kötnöm.
-
joey04
titán
lesz majd elvileg nagy összehasonlító videó a héten az érintős telókról, gondolom (remélem) abban benne lesz a Hero is.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Na, engedelmetekkel én ide kommentezném az érzéseimet, mert egy sörözés közben eléggé sokat nyomkodtam a Hőst.
Ez elb@szott durván jó cucc, ugyanaz a fless, ami az első iPhone használatnál volt. Minden úgy történik, ahogy elvárom, mindenhol tele van finomságokkal a menü, a hét oldalas keződképernyő rohadt nagy és mégis pontosan tudod, hogy épp hol vagy, mert alul mutatja egy kis csúszka. Iszonyatosan jól pakolhatóak a widgetek, gyakorlatilag az ember összeparaméterezhet magának egy TouchFLO-t.
Nagyon netorientált a cucc, ahhoz, hogy minden faszán működjön, ahhoz bizony kell a mobilinternet, anélkül az egésznek nincs is értelme. Viszont bejöhet a képbe a "nagy testvér para", tényleg mindent fel lehet szinkronizálni a Goggle, Facebook, Twitter, FlickR kvartetthez, imádni fogják a social networking függők.
Tudomásom szerint elérhető lesz szolgáltató(k)nál is a készülék.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
bmwk1200s
őstag
Remek cikk, remek teló! DE!
Mi a jó égért kell itt is korlátozni a fájlküldést a bluetoothon???
Nekem igen is egy fontos dolog, az Iphone-nál is utálom ezt (igaz ott megoldható), nem akar az ember mindig mindent neten küldeni, valamikor csak hirtelen kellene egy képet, egy doksit, egy zenét átküldeni és nem lehet....egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy mi értelme van ennek!Mivel elég net függő és ismerjük a hazai árakat, kérdés hogy lesz valami hasonló csomag mint az ikon 200, vagy vehet az ember médamánia díjcsomagot horror áron?
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
DarkByte
addikt
Vannak hülyeségei, mint minden telefonnak, de ha lejjebb megy az ára 80k környékére (nem most lesz) akkor számomra az egyik legjobb ár/érték arányú mobil lesz. A kamera különösebben nem izgat, a k750i -ben is alig használom, max. néha dokumentumokat "scannelek" vele, FM rádió szintígy, 8GB -os kártya bele és a kedvenceim nagy részét magammal hordhatom. A Bluetooth fájó pont, remélhetőleg a Donut -ban több lehetőséget kapnak a fejlesztők (bár mintha már olvastam volna hogy plusz programmal most is megoldható a fájlcsere).
Bocha, a Market -es alkalmazások mekkora hányada ment vele? Kíváncsi lennék hogy a saját felület mennyire törte meg a kompatibilitást. Az Android topic -ban már beszéltünk róla és többen írták hogy szerintük nem szakad meg a kompatibilitás. A másik hogy ezt hogyan s mint lehet majd firmware frissíteni? HTC -nek van már erre online szolgáltatása ehhez a mobilhoz?
Android, szabadság, szeretem. Szolgáltatóknál vajon mikor bukkanhat fel? Pl. Pannon -nál?
#12: mi az a Cockburn?
[ Szerkesztve ]
-
gabó
tag
Köszi a cikket, vártam mint a messiást,ha minden jól megy, ma egyet megtapogatok és elkezdek spórolni:-)
Nekem8
-
N-vidi-A
őstag
Nagyon pöpec készülék, valóban van még mit fejleszteni, de így kezdésnek nagyon komoly!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
joey04
titán
válasz ,,no name" #16 üzenetére
-
leeate
senior tag
Hm.. Nekem külsőre kifejezetten gagyinak tűnik
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
erdoke
titán
Ez is szabadon konfigurálható és bővíthető, mint az Spb MS3? Widget fronton nálam eddig az az etalon.
Sajna üzleti felhasználásra még igen gyenge a szoftver ellátottsága, és navigálásra is alkalmatlan. Multimédiát csak azért nem hangsúlyozom, mert nekem nem fontos, de a fényképek, és különösen a videó vicc kategória. Lejátszásban is az lehet (procit ismerjük, gyakorlatilag az összes HTC-ben ez van már legalább 2 éve), már ha lenne rá olyan progi, ami támogatná a legtöbb DivX/Xvid videót. Majd talán a 2.0 Android korára lesz minden.
A kijelző felbontásban és méretben is elég sovány, a procival együtt a 150e Ft-os árat röviden pofátlanságnak lehet nevezni.
Szerk: Kifelejtettem, hogy az 1350 mAh akksihoz mérten vastag és nehéz. A többi hardver komponens se magyarázza ezt (olcsó műanyagok, nem túl nagy kijelző, stb).
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
P00By
nagyúr
Ha nem lenne szifonom, gondolkodás nélkül ezt venném!
-
veterán
Nagyon jó kis készülék, de az ára hirtelen zuhanjon egyet
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Greg-77
aktív tag
Fúúú! Nekem nagyon tetszik a gép! Csak azt nem tudom, az amcsik miért hagyják ki az FM rádiót? Ennek ellenére nagyon várom a szolgáltatóknál mikor és milyen áron jelenik meg!
-
joey04
titán
találsz róla videót, hogy miket lehet kipakolni. de mivel az összes programot, kontaktokat, kapcsolókat (wifi, bt, bármi) ki lehet, így nincs határ. lehet az office kint, vagy az időjárás, vagy a zenelejátszó, bármi ami a készüléken van.
üzleti szoft lehet kevés van, azért ez a rendszer most kezd elterjedni csak. és már szellőztetik az igot, és meg is fogják csinálni! még iphonera is mennyit kellett várni! symbianra a mai napig nincs. multimédia az szar, de pont nem érdekel. a videó az egyetlen amiben nincs igazad, semmi értelme a divx-nek, csak a helyet zabálja, konvertálni kell, mert marad hely is, és ekkora méretben úgysem látod a minőségromlást.
a 150k nem olcsó, de ezerszer inkább ez mint a használhatatlan wm, ahol a csúcsmodellekért szintén ennyit kérnek.
azt meg megtanulhatnád, hogy a vas nem minden. ott az omnia 2 csodaprocija, aztán a startra nyomva is mennyit kell várni, hogy előjöjjön.ezt élvezet használni, ez az előnye. ez a jövő! nem az as által írkálgatott omnia i900 a jövö itt van, lol
egy iphone szintű rendszer, sokkal kevesebb megkötéssel! egy nagyobb kijelzőt, és egy picit jobb böngészőt neki és ez lesz a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Nagyon brutál cuccnak tűnik. Két gondom van vele.
1. A kiherélt kékfog (én már csak ilyen régimódi vagyok)
2. A már említett "nagy testvér" para. -
legiaap
félisten
Remek készülék. Egyedül csak a kamerát sajnálom. Lehetett volna jobb is.
No meg külsőre nagyon csúnya, bár ez az én véleményem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
WiZARD
addikt
tetszik, 1 próbát megérne, de úgy érzem egy darabig még inkább maradok a HTC HD-mnél.
(bár igazi az lenne, ha sikerülne végre androidot portolni rá)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
hemaka
nagyúr
Na csak-csak beérni látszik az Android. Tudtam én, hogy ennek ez lesz a vége(vagy a kezdete?) Szivesen kipróbálnám, márcsak a nyitott rendszer miatt is.
A nagytestvér-para meg kb. nem érdekel, az már a számítógépeken is rég meglehet.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Minden program ment — miért is ne menne? Ez az egész felület szerintem pár plug-in, az operációs rendszer ettől még ugyanaz. Gondolom a frissítés is ennek megfelelő, on-air történik, mint a többi Androidnál, a Sense pedig csak egy utólag feltelepülő rendszerprogram, amit szintén lehúz a progi.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
legiaap
félisten
A Samsung androidos készüléke azért sokkal szebb.
Remélem ő hozni fogja ezt a szintet.joey20: Ő nagyon szép, de mikorra fog jönni?
Ha olyan sebességben, ahogy adagolják a nagyágyúikat, akkor még a következő évezredben sem...[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nrgia
őstag
Nekem a forma nem tetszik, de a többi az jöhetne...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
oalex
senior tag
Na és a szöveg bevitellel mi van? ékezetek ilyesmi (hány lépésből, stb.)? vagy csak én nem vettem észre a sorok közt az oda vonatkozó információt?
Magyar lokalizáció úgy szintén...?
Navigáció...?Bocha Android rajongó, ezt már a legelső kiadásnál is világos volt. De hát Ö is emberből van és mindenkinek van preferenciája. Akkor is el volt tőle ájulva, holott még sima outlook sync-re sem volt képes.
Ne értsetek félre, nagyon ütős a SENSE UI, de azért még tetszettnél nem vittem volna feljebb. Kinek a pap, kinek a paplan.
Mind ettől függetlenül az iphone-nak (safarit és elérhető alkalmazásokat leszámítva) homlok egyenest a vetélytársa. Azaz aki szereti az iphone rendszert annak ez is tuti tetszeni fog.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
amanoba
őstag
hm..jójó,de valahogy küsőre és össz.szer.-i minőségre nem az igazi, hiányolom belőle a fémet..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Champipi
aktív tag
Biztos sok hozzászólás lesz ehhez a cikkhez, főleg a befejező bekezdés miatt.
1. Az LG Arenánál úgy ömlengtetek, hogy milyen nagy durranás, meg milyen gyors, hogy most viszont nem illene utólag lealázni.
2. Az iPhone meg azért van "széthype"-olva mert hyper jó. Azok a ruganyossan visszatérő listák, meg a gyönyörű tipográfiával készült feliratok, a fincsi ikonok, a villámgyors reakció. Nehéz felhozni tudati szintre, de azt szerintem nem übereli egy mobil sem még egy Hero sem. Ugyanis az iPhone-nak van egy csomó rejtett szépsége, melyet a felületes szemlélő fel sem fog: az arányok, az ízléses kidolgozás stb... amihez képest a Hero egy faragatlan alak lehet csak - szerintem. Ráadásul 160 000 Ft-ért megkapod az iPhone-t is dominóval, 2 év garival.
-
joey04
titán
a szövegbevitel ua mint a dia2-n az a a htc bill van benne elvileg
#43: el ne élvezz azért.
nekem is van. tényleg jó, a legjobban kezelhető. de már nem sok kell, hogy az android beérje. és az mindenkinek jó lenne. végre még tovább csiszolná az apple is a rendszertArena: Szerző: Bog
Hero: Szerző: Bocha[ Szerkesztve ]
-
oalex
senior tag
Na de az pont nem egy teszt lényege, hogy az "elvileg" az biztos legyen. Vagy lehet, hogy annyira lázban volt Bocha, hogy kifelejtette.
Továbbá a többi HTC-re (WM) több száz 3rd party virtuális billentyűt lehet tenni (többek közt magyar kiosztásút is, alapból elérhető ékezetekkel). De azok nem kompatibilisek az Androidal, úgy hogy azért voltam/vagyok kíváncsi erre.[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
Már megint előjött, hogy így korlátozott a Bluetooth, meg úgy korlátozott a Bluetooth. Nem az. A Bluetooth fájlküldés, ahogy mondták, megvásárolható apróért a Marketen, a fájlok fogadásához kell rootjog, a küldéshez nem. De szerintem előbb-utóbb megoldják nélküle is.
Ugyanis azóta elkészült egy RFCOMM library is, ami módosítatlan G1-eken is képes kommunikálni mondjuk egy BT-s GPS modullal. (A beépített GPS miatt ez inkább csak demó szempontból hasznos, de nem ez a lényeg.)
A telefonhoz egyszerűen két szavam van: DO WANT.
oalex: Hasonló a billentyűzet, mint az iPhone-on, rajta tartod az ujjad a betűn, és kijönnek az elérhető ékezetes variánsok, vagy az oda kiosztott írásjel. Mellesleg Androidhoz is lehet új IME-ket letölteni és telepíteni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Semmi lealázás nincs benne. Az S-Class UI szerintünk a Samsung/LG/Nokia trió legjobbja, de az Android még még annál is sokkal jobb, ezt írtam csak el, mi ebben az alázást?
Az iPhone hype lényege szinte lényegtelenné is vált — szerintem mondjuk azért is van, mert rá van írva, hogy Apple, ők még a kakit is eladnák technológiai újdonságként. A lényeg, hogy az iPhone-t sokan már csak a hype miatt is utálják, holott sosem használták. Na, nekik jó lesz az Android.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Ankhiszesz
tag
A külseje szerintem még mindig ronda...
Viszont a Bluetooth korlátozása, egy nagyon szemét dolog. És ez az a két dolog , ami miatt nekem ingyen is csak azért kéne ez a telefon, hogy továbbadjak rajta.
Ettöl függetlenül a menüje csodálatos, na az nekem is bejönNokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
T0rnad0
addikt
Nem rossz, lehet az Omniám utódja Androidos lesz Viszont még várok vele, hogy több ilyen jöjjön és lemenjen az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest