- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Sziasztok !
A régi telómon gondoltam frissítek egy keveset....de kihagytam pár hónapot...
Mi most a leggyorsabb, legszebb ROM hero -ra, ami egy hölgy tulajnak is bejöhet ? -
naksys
senior tag
Urak, fent van a 2.4.1! [link]
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
Pár héttel ezelőtt ecseteltem a hibákat, amiket manapság tapasztalok, ha használom a Herot. A helyzet azóta sem javult, úgyhogy factory reset-et fogok nyomni, hátha az segít valamiben. Annyi kérdésem azért lenne még előtte, hogy ez a memóriakártya tartalmát ugye nem piszkálja? Tehát fényképek, videók, zenék, backup appok megmaradnak mind, ugye? Vagy vegyem ki a kártyát előtte biztos ami biztos? Elég kellemetlen lenne, ha elszállna minden cuccom, ami az SD-n van. Mivel az USB kapcsolat egyszerűen nem működik, ezért nem tudok előtte semmit leszedni róla.
Előre is köszi!
-
-
naksys
senior tag
válasz Lord Soth #8661 üzenetére
Ha nem garis már a telefonod, tedd fel a rom managert, ebből a programból fel tudod telepíteni a recoveryt. Ez egy kis program amit a telefon bekapcsolásakor tudsz előcsalogatni. Sok nagyon hasznos funkciója van, többek között a romtól függetlenül mountolhatod az sd kártyád usb kapcsolaton keresztül, így lementheted a tartalmát.
Azt nem tudom megmondani, hogy a factory reset soft vagy hard resetet csinál..?
-
őstag
Ehhez a megoldáshoz már nem kell goldcard? Mert akkor nem fog menni, ha nem látja a kártyát a gépen.
Lord Soth Szerintem nem szedi le a factory reset a kártya tartalmát, de azért nem mernék rá megesküdni. Még azt esetleg ki lehetne próbálni, hogy másik usb aljzatba dugod a kábelt, hátha... vagy ha van rá lehetőséged, akkor másik gépen is kipróbálhatnád. Meg akár a factory reset idejére ki is veheted a kártyát.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
Most cserélek romot, és csinálok egyben egy full tisztogatást, meg át akarok térni ext4-re. Érdemes az Amon Ra 1.6.2-es recoveryt lecserélni rom manageresre, v 1.7.0.1-re? Azért is nagy kérdés ez, mert visszarakni az 1.6.2-est igencsak körülményes folyamat, mellesleg a nandroid mentések tapasztalat szerint mindig csak azzal a recoveryvel kompatibilisek, amelyikkel készültek. Érdemes lenne upgardelni a régit (főleg az ext4 miatt kérdem)?
-
őstag
válasz Seraph 16 #8666 üzenetére
Lecseréltem Clockworkre, ez viszont tök máshogy működik, szal...
Még egy érdekesség: csináltam full wipe-ot ebben is meg már az előzőben is, de a programok megmaradtak, hát ez meg mitől lehet? (már több tíz alkalommal flasheltem romot, de eddig ilyen még nem volt)."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Lord Soth
tag
Megcsináltam tegnap a factory resetet. Az SD kártyát biztonság kedvéért kivettem, de mielőtt elindult volna a reset figylmeztetett, hogy az SD kártyához nem nyúl hozzá. Ezt talán érdemes tudni.
Ami az én problémámat illeti: egyik sem oldódott meg. Sőt! Mostmár az összes facebook-os ismerősőöm elszállt a telefonkönyvből. Egyszerűen nem lehet a facebook ismerősöket szinkronizálni. Az USB sem oldódott meg, probáltam másik csatlakozóban, másik PC-n, egyszerűen semmi. A telefon elkezd töltődni, azzal nincs gond. Be van állítva, hogy minden alkalommal kérdezzen rá a kapcsolat tipusára, de még ez a lehetőség sem jön elő. Így arra tippelek, hogy a telefonnal van a gond.
Ja, és még egy. Bluetooth-on nem tudok MP3 zenéket küldeni. Azt írja ki a telefon, hogy ismeretlen file, a file-t nem lehet elküldeni. Lehet, hogy az a baj, hogy az Astro file managerből akarom elküldeni, de nincs hozzá az Astro bluetooth modul felrakva? Ha simán a zenelejátszóból akarnám küldeni lehet, hogy menne a dolog?
-
qfm
őstag
válasz Lord Soth #8668 üzenetére
Itt egy hasonló gondokkal küzdő ember, mint te: [link]
Arra az esetre, ha nem tudnál angolul, leírom röviden a lényeget, és az én hozzáfűzéseim.
Hiba jelenség ugyanaz mint nálad. (nem megy az usb mount, ez az alapvető gomd) A töltés megindul, ha usb-re dugja a telefont, ezt te emlékeim szerint nem írtad, hogy nálad is így van e, de valószínűsítem, hogy igen, különben egyértelműbb a hiba.
Amiket megpróbált:
másik hero-s usb kábel, különböző számítógépek, factory reset, usb debuging mind a két állapotban való kipróbálása (minden megoldási lehetőség után, javaslom, hogy próbáld ki mind a két verzióban), akkumulátor eltávolítása amíg a telefon az usb-re van kapcsolva (ez valószínűleg bekapcsolva, töltés közben történt) majd visszahelyezése.
Végül nála az oldotta meg, hogy vett egy ilyen hagyományos kábelt:
(USB Cable A - Mini B 5pin apa)
Próbálj végig mindent, amit tudsz, és amit ő kipróbált, a factory reset kivételével. (azt már próbáltad, de próbálhatod azt is, ha gondolod) Az usb debugot is, akkor is, ha factory reset előtt már próbáltad. Azóta volt egy factory reset..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Lord Soth #8668 üzenetére
Szerintem először próbáld meg másik gépnél. Ha neked nincs, akkor barátnál/barátnőnél...
Ha nem megy, akkor próbáld másik ugyanilyen kábellel, ahogy qfm is javasolta.
Ha ezek után sem megy, akkor a telóban van a hiba.
Ha garis vidd vissza;
Ha már nem, akkor root, és uccu neki, a lehetőségeid végtelenek..."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Lord Soth
tag
Köszönöm a segítséget! Próbálkozom hátha megoldódik a dolog, bár annyira nem vagyok kétségbe esve. Ha nem megoldható, akkor majd a memóriakártyát átrakom, ha veszek új telefont. A facebook-os dolog annyira nem eget rengető hiba, azzal együtt tudok élni. Mindenesetre mégegyszer köszönöm!
-
őstag
Áááá
Egyik pillanatról a másikra elment a külső hangszóró hangja. Nem csörög, ha hívnak, nem szól az ébresztő... ötlet?? (poén, hogy nem egészen egy hónapja telt le a garis időszak. )[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sajnos nekem hardveresnek tűnik, mivel fülhallgatóval megy minden. Most elvileg full hangerőn beraktam egy albumot, de egyelőre meg sem nyikkan
Jobban belegondolva már tegnap is csinálta, csak akkor annyira nem tűnt fel egy olyan program futott, ami kb. 2 percenként sípolt volna, de csak 3-szor csinálta, utána már csak kiírta, hogy lejárt az idő, de azt hittem, csak a program hibája..."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
Ilyen a világon nincs. Felraktma egy régi vr12-es romot, hátha szoftveres a gond, de sajnos nem nem lett jó azzal sem. Most raknám vissza a nandroiddal az eredeti romot, és az 1.7.0.1-es amon ra recovery lecserélődött 1.6.2-re. (kb. ilyen fejet vághattam)
-
qfm
őstag
-
őstag
Ruu óta elvileg nem volt fenn 1.6.2-es recovery. Sajnos egyelore nem lesz idom vele foglalkozni, a lenyeg, hogy most a hangszoro kivetelevel minden mukodik (recoveryt is visszaraktam 1.7.0.1-re). Mielott vinnem szervizbe, ugyis rakok meg ra egy ruu-t, meg talan megprobalok fastbootbol resetelni. Azert koszi a segitseget!
-
zsiga007
csendes tag
Nekem olyan gondom lenne, hogy romot cseréltem most és markettal azokat a dolgokat nem tudom letölteni ami a régi romon volt ! Gépről próbálnám és onnan sem engedi , mert azt írja, hogy telepítve ! mi lehet a gond ?!
iPhone 5 16GB White
-
qfm
őstag
válasz zsiga007 #8679 üzenetére
Alapvetően 3 tippem van:
- Nem megfelelő wipeolás (vagy te nem nyomtál rá mindenre, vagy a recovery rontotta el)
- Market hiba tőled függetlenül
- Google mentés kavar be valamit
+1: Töröld a market fileokat az sd-ről, pl.: .android_secure, és a többi, ha megtalálod[ Szerkesztve ]
-
zsiga007
csendes tag
Hát figyelj.... Itt kezdődődtek a gondok hogy felraktam ezt a BETA ICS romot.... leis töröltem egyből.... wipe minden felraktam a Cyan Light 1.1-et és gyanús volt hogy ugyan az volt az indítóképernyő mint az ICS-é ! meg a háttérkép is ! most telepítettem fel egy pár romot ott jó volt ... most telepítettem fel ezt a Zero Sense 3.5 Hungarian mod és ennél is az ICS boot képernyő van :| Mi lehet a gáz ?!
iPhone 5 16GB White
-
qfm
őstag
válasz zsiga007 #8681 üzenetére
Ideiglenesen cserélj recovery-t, elvileg az RA wipe rutinban van egy hiba, ami miatt nem tökéletes a wipe, bár én még soha nem futottam bele, csak olvastam. Wipeold le clockwork-el, és próbáld meg újra, valami olyan rommal, amit jól ismersz, hogy mit kell látnod.
Ha biztos vagy benne hogy az ICS barmolta el, akkor pedig a hozzászólásokra vesd rá magad, mert biztos más is belefutott.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Basszus, nevetséges.
Végre megcsináltam a két herot, digitizer csere volt, így van alapom összehasonlítani a hivatalos szerviz (t-mobilnak adtam le) munkájával.
Az eredmény elkeserítő, mármint a hivatalos szerviz javára.
2x fél napos pihenővel és nyomás gyakorlással sikerült elérnem, hogy az általam beszerelt digitizerek teljesen besimuljanak az előlapba, semmi kitüremkedés.
Ezzel szemben a t-mobil által végzett javításnál (ha jól emlékszem a csávó azt mondta, hogy ők javítják, nem az ecare) az előlap síkjához képest kitüremkedik a digitizer, és a hátsó csavarokat túl erősen húzták meg, így "bevilágít" az lcd.
És ők a profik.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Lord Soth
tag
válasz Seraph 16 #8672 üzenetére
Ez komoly? 500 Ft-ért Kínából Magyarországra termék + szállítási költség? Azt tudom, hogy a kínai vackok elég olcsók, na de ennyire? Ez nem csak valami átverés? Mondjuk nem mintha az 500 Ft-os átverés tönkretenne, de mégis az elv...
Nehéz elhinnem a dolgot, mert a cég ahol dolgozom szokott elég sok csomagot feladni és még Magyarországon belül is a legolcsóbb csomag 600-700 Ft-ba kerül.
Neked vagy valaki másnak van ilyen? Meg van vele elégedve?
-
Zirowe
nagyúr
válasz Lord Soth #8684 üzenetére
Pedig érdemes szétnézni ebayen, vettem herohoz szilikon tokot 480ft-ért, 2db fóliát 226ft-ért, stb..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Lord Soth
tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de sima SD kártyát tud csak kezelni vagy esetleg SDHC-t is a Hero? Illetve mekkora a max kapacitása?
Ahogy nézem tele van a memóriakártyám olyan mappákkal, hogy:
.footprints
.iMusicData
.MailEzeket lehet törölni, nem fogok elbarmolni valamit a telefonon?
-
Zirowe
nagyúr
válasz Lord Soth #8686 üzenetére
Alap, hogy tud sdhc-t kezelni 32gb-ig.
Ha nem használod azokat a programokat, sense-es cuccok, akkor nyugodtan töröld őket, de ha megnézed a méretüket, akkor látni fogod, hogy alig foglalnak helyet.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
qfm
őstag
Akit érint, szerintem csináljon egy backupot kedvenc cronos romjáról a honlapon, nehogy a végén kiderüljön, hogy igaz amit írnak.
-
őstag
Tehát azt akarod mondani, hogy érdemesebb otthon nekilátni a dolgoknak, mint a t-nél szervizeltetni? Már nincs garim, de hangszórót kellene cserélnem. Még nem mertem szétszedni, nem is tudom, hogy egyáltalán egy ilyen csere menne-e, vagy forrasztani is kell hozzá, mert ez utóbbiba már nem biztos, hogy vállalkoznék.
Lord Soth Mindenképp érdemes szétnézni az ebay-en. Egyáltalán nem bonyolult vásárolni (egyszerűbb, mint egy hero rom csere ), és szép szakirodalmak is vannak róla a neten. Nekem konkréten olyan olvasóm van, mint amilyen az első linken volt. Lehet nem pont ettől az eladótól vettem, már nem tudom... de kb. 2 hét alatt megjött és azóta is szuperül szuperál. Ja, és tényleg ennyibe kerül (én úgy emlékszem még valamivel olcsóbban is vettem, de most el van szállva a forint).
-
Zirowe
nagyúr
válasz Seraph 16 #8690 üzenetére
Amíg van gari, addig mindenképpen azzal kell javítani, csak mondtam, hogy ritka trehány munkát végeztek.
Nem kell forrasztani semmit, keress hero disassembly videót.
-
Askformore
senior tag
Mondjatok nekem egy stabil, megbízható ROMot, mindegy milyen, csak működjön rendesen a bluetooth, a wifi és a kamera!
Köszi!
-
kradan
csendes tag
Sziasztok valaki tudna nekem segiteni? azt mondják ismerőseim akikkel beszéltem htc heron hogy alig hallanak ezzel lehet valami kezdeni szoftveresen előre is köszi
-
őstag
Edenyke Köszi a tippet, rákeresek, és talán neki is veselkedek egyszercsak.
Askformore Én 2.1-es sense romokat használok. Ezek közül tudom ajánlani az
Elelinuxot nekem nagyon sokáig volt fenn különösebb problémák nélkül. Talán egy kernel frissítés gyorsít is rajta + az akku időt is javítja Flykernel 13
Villainrom 13 Ezt is sokan dicsérték, nekem annyira nem jött be, inkább a Villainrom 12, az nagyon jó volt.
Heroine ++ Most ezt használom. Ezen már alapból flykernel 13 van. Stabil, gyors, ... Az app2sd nekem rugalmasabban használható, mint az elelinuxban, ezért próbáltam ki, és úgy néz ki, még egy darabig marad is.kradan Nem fogod be véletlenül a mikrofont? Ha pl. bal kézben fogod a telót, akkor elég könnyen ez lehet a gond.
-
naksys
senior tag
válasz Askformore #8692 üzenetére
HCGX 2.3.5 és 2.4-el nem volt problémám velük.
-
őstag
válasz Askformore #8697 üzenetére
Elelinuxot javaslom most flykernel 13-mal (vagy nélküle). A Heroine ++-ban most találtam egy apró bugot.
-
őstag
válasz Askformore #8699 üzenetére
Leszedték sajnos. Már csak fizetős van.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest