- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Tök jól indult a cikk, de aztán a hardver és a kamera teljesen lehúzta az egészet. Nekem is nagyon tetszik a külső, még így fehérben is!
A külsőt megtartva (méret és dizájn), de a belsőt jelentősen átvariálva tudnám megalkotni a számomra ideális telefont. Nem kell dual SIM. Legalább 2 mag (újabb SoC), inkább 768 MB memória, mint 512. Nem kell belső tárhely, jó az SD kártyás bővítés. A kamera mehetne a levesbe, helyette valami jobb kellene, illetve akkor már legyen egy az előlapon is. Az akkumulátort is feljebb hizlalnám, akár 1800-1900 mAh-ig. Ezek után már csak két apró kívánságom maradt: rejtett, diszkréten pulzáló eseményjelző LED, illetve hasonló dokkoló csatlakozó, mint a One X-en.
Ha még is így 80 ezer körül mérnék, továbbra is HTC logóval , akkor az első vásárlók között lennék!
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
csoki46
senior tag
HTC-nél tudnak ám árazni..
-
AMD Power
titán
Az elso oldalon 1500 aksi van irva, az utolso oĺdalon meg 1650...
-
DarknessHope
senior tag
pedig nem is álmodott nagyot... ha nem kell neki bele a Dual SIM... az én álom telefonom.. 4,6-5" kijelző HD felbontás és 3D mód... mint LG... 4500 mAh akksi.. vastagság leszarva...pureview a hátlap alá természetesen android.. legújabb.3 sim kártya... LTE. Alaptartozék hozzá egy olyan tok mint az ameo-nak volt tehát qwerty-s természetesen ez kéken világít és van benne egy külön akku ami növeli az üzemidőt... alias ASUS.
aztán kell még bele NFC hogy kerek legyen.nem mintha annyira kéne... nem utolsó sorban egy külső antenna csatlakozó hogy tudjam használni is ha nem Pesten vagyok. kell bele DVB-T vevő is szintné antenna csatival.
alaptartozék hozzá egy bluetoth karóra.. ami érintős és napelemes és akkus a szíj ne legyen akkora hodály maga a cucc.. vezérelhető róla a zene kiírja számot rádióadó nevét és kb. amit akarsz.. Facebook stb.
hogy ha a gördülékenység akadás-mentesen megvan..elég 2 mag... nekem jó úgy is.. játszani nem akarok még 3D ellenére se az videó és kép miatt kell..
ja két pureviewe kamera azért súlyos ötlet.... de tetszetős.
ja szintén alaptartozék egy vezeték nélküli sztereo füles.. ami valami fejlettebb Bluetooth-al megy.. tehát nagyobb bitrátát tud.jah és mindezt lehetőleg a benzinkúton osztogasság tankolásnál grátisz
na jó lesz?
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
gybazsi
senior tag
Szerintem mondjuk ha valami normális kamerát raktak volna bele, akkor nem lenne ez olyan rossz. Akkor azért már relatíve elfogadható lenne talán az ára is, beleszámítva, hogy a kétkártyás telefonok mindig sokkal drágábbak, mint az azonos tudású simák, illetve azt, hogy a HTC felirat mennyit dob az áron.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
DarknessHope
senior tag
ja egyébként én simán betippeltem volna a 100-at erre... így 80 körül nem is gáz... persze egy jobb kamerával akár csak annyi mint az ot-995.. pedig az se egy nagy szám. de nem is gáz különösen és van már HD videó-benne.
na úgy már majdnem ajánlott
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
fleetcmd
tag
A "Vodafonei Magyarország"-ot ti írtátok oda, vagy az operátortól jött?
A készülék amúgy gyönyörű, heves birtoklási vágyat ébreszt.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
bakesz23
tag
kinézetre szerintem gyönyörű de a kamera kicsit eléggé ratyika lett meg egy ilyen dual simes készüléknek minimum 2000mahz (vagy hogy irják) kéne meg a htc től többet vártam
-
bostone
addikt
Használható megódásnak tűnik, mondjuk egy net sim-el.
-
Rusi
senior tag
Állapotjelző LED VAN a készülékben elöl, a kijelző felett jobbra, én hagytam ki a cikkből, de javítom!
Mobilaréna (2010-2017)
-
SkyLine3000
addikt
Nekem sem kinézetre, sem tudásra nem tetszik. Ettől (vagy sok mástól) bármikor rajzolok sokkal szebb telót. Erről spec egy szappantartó jut eszembe (hát még a csomagolásról...). Szar hardver, még szarabb kamera és mindezért 80 ruppó.... Ebben csak a két sim a pozitívum, semmi más. Nekem.
-
aurelius986
csendes tag
Évek óta figyelem a mobilarena híreit, olvasom a teszteket, de ez kicsit kiakasztott. A HTC hülyesége miatt is, és a mobilarena elrugaszkodottsága miatt is.
Már az is bosszantó, hogy ennyi elírás van a készülékről:
- 4GB belső tárhely szerepel mindenhol, még a HTC honlapján is, hogy a frászba kerül bele mindössze 1GB? bakker...
- 1650mah akku van mindenhol, miért csak 1500 van benne? bakker... (1650 még 1 sim-es 4" kijelzős esetben is alap, nem hogy dual simnél)Valamint az elrugaszkodott igények:
- kamera pocsék? Nem egy énfón 4, rendben. Nem is egy kategóriában indulnak. Messze nem mondanám tragikusnak, legalábbis a publikált tesztfotók által.
- nem bírkózik meg a HD anyagokkal? Istenbocsás, minek egy telefonon HD? Valóban van igény egy 10 centis lőrésnyi kijelzőn keresztül HD videó bámulására? Nem inkább 32" és felette kéne foglalkozni effélével? A HD felvételt sem tartom életszerűnek egy telefonban, minimum követelménynek meg pláne nem mondanám.
- Az meg miért árnyékolja be az adatkommunikációs képességeket, ha csak az egyik sim slot kapott 3G támogatást. Teljesen racionális megoldás - mindamellett, hogy nyilván költségtakarékosabb.A dual standby már inkább árnyékolástechnika... de az sem vészes.És még egy kérdés:
Az adatkommunikációs résznél lévő screenshoton az "előnyben részesített" hálózat mire vonatkozik, hívásokra/adatátvitelre vagy mindkettőre?Tisztelettel,
aurelius986 -
Badb0y
addikt
Egy ilyen inkább, vagy a ma hírek közé került samsung galaxy s duo ?
Vagy melyik a legjobb 2 simes jelenleg ? Tudja valaki ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Fefe66
tag
Üdv
Már másik dual simes fórumon is hiányoltam és itt is felháborodva olvastam illetve nem olvastam a tesztelő jóvoltából PONT AZT AMIÉRT EGY KÉTKÁRTYÁS TELEFONT VENNÉK.
Annyi nem elég hogy amíg az egyiket hívják a másik foglattat jelez .Kellene olyan pld hogy lehet e kártyánkén vagy telefonkönyv listához csengőhangot rendelni hogy jelenik meg a képernyőn hogy melyik kártyát hívják természetesen képekkel ahogy illik .Amiről ez a teszt
nagyobbrészt szól az olvasó ezt a telót biztos nem fogja megvenni mert 80 000 forintért jobb egykártyást kap .ÉN SE VENNÉM MEG pedig pont kétkártyást keresek. Két lehetőség maradt 1. bemegyek egy boltba ahol majd árulják és és megkérem az eladót hogy mutassa meg , de mint tudjátok ezt biztos nem fogja egy eladó se megmutatni nekem 2. megvárom amíg pár segítőkész fórumozó társam vesz ilyet és segítenek akár képekkel mint tették az egyik Alcatel telónál amihez Ő is segítséget kért hogy hogy kell elmenteni a telón a képet.A második lehetőség szimpatikusabb de sajnos hosszú időbe telik.Tehát tisztelt tesztelő
a dual simes teszteknél a kétkártya használata az egyik legfontosabb szempont mert azért vennék meg a telefont hogy ezeket használják.Xiaomi Mi 8 ,HiMedia Q5 Pro,Sony STR-DR1060,EPSON_EH-TW5210
-
Rhino666
addikt
Nem egy kommentben olvastam hogy kicsi az akksi. Errefelé a RAZR MAXX akksija számít átlagosnak?
Az összegző oldalon 1500mAh szerepel, pedig 1650mAh. Ez a két különböző adat hogy fér össze?
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rusi
senior tag
Az akku kapacitását elírtam a szövegben, ezt javítottam is, ugyanakkor a specifikációknál már helyesen szerepelt. Reagálva a kétkártyás működéssel kapcsolatos dolgokra, ki fogom egészíteni a cikket. Aki pedig a kamerát akarja védeni, nincs értelme, ez a képminőség totál nonszensz, egy 80 ezres, márkás telefon nem fotózhat így és ez független a felbontástól is. A HD videónál a processzor a ludas, amúgy simán felvehetne 720p-ben és le is tudná játszani. A 4 GB-ot pedig én sem értem, a HTC-nél is így van és kb. minden specifikációban ezt írják (a dobozán is!), de sehol sincs ennyi, 0,96 GB a teljes belső tárhely, utána már csak a kártya van.
Mobilaréna (2010-2017)
-
saelin
veterán
Omg... még a dobozra is rossz infó került?...
Nekem tetszik a kinézete, a 4" és nem hangzik rossznak a "butitott" sense sem. A benne lévő proci lehet nem a legújabb de van rosszabb is a piacon
Én meg venném! +1[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
modeart
tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha egy telónak van egy spec. tulajdonsága (pl. csúcs-kamera, 3D kijelző, dual-sim) arról szerintem sokkal kivesézőbb tesztet kellene írni.
Annál is inkább, mert pl. az alap android rendszer és gyári alkalmazások bemutatása, felsorolása szerintem kevésbé érdekes (már-már unalmas), hiszen nagyon sok telón ugyanaz a rendszer fut, aki kíváncsi az megnéz egy összefoglaló cikket az aktuális android verzióról.
Viszont egy dual-sim-es megoldás szoftveresen igen különböző tud lenni, kezdve az egész gyatra megoldásoktól (Gigabyte), a felhasználóbarát kezelésig (Alcatel 918D). -
sdd2
veterán
Hidd el én fogtam a telót és nyomkodtam is egyet de szinte semmi különbség sincs az egykártyás és kétkártyás szoftvere között. A Statuszbáron két kiírás van, kinek a hálózatán lóksz és az állapotsávon két térerőikon van. Meg van egy plusz program ahol állítható melyik legyen alapértelmezett és kész. Nincs benne semmi érdekes ami más volna, ráadásul ez le lett írva és screenshotot is csinált róla Rusi.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
blackydan
senior tag
Nem rossz telefon
-
ComptonLA
tag
válasz aurelius986 #68 üzenetére
Azért az asszony Nokia C5-03-asa is sokkal szebb képeket lő ennél, pedig nincsenek egy ligában. És igen, 80ezerért az ember már jogosan elvárhatja, h ne olajfestményeket csináljon, hanem elfogadható képeket, ha egyszer már használni kell és nincs nála fényképezőgép. Van nem egy telefon az alsó kategóriában is, ami töredéke árban ennek és fényévekkel jobb képeket csinál ettől. Nyugodj meg, nem kell ahhoz ájfónnak lenni, h jó képet csináljon az ember. Az én Galaxy W-m pl 1000x szebb képeket csinál.
Nézd meg jobban azokat a képeket, nagyítsd ki.
Számomra ezek a képek értékelhetetlenek. -
MaciG
addikt
Lehet szorosan nem kapcsolódik a témához, de ezek a dupla sim-es telefonok működnek úgy, hogy az egyik kártya egy itthoni szolgáltatóé a másik meg mondjuk egy Anglia szám (kártya)?
BANZAII
-
Chabee
tag
Üdv!
Egy kicsit(nagyon) off, de Fefe jogos és némi kétségbe eséstől sem mentes indulatai miatt szeretném a DUAL Stand-by mizéria élét elvenni, egy "én hogyan oldottam meg" című hozzászólással.
Ugye a fő probléma az, ha az egyik SIM-en beszélsz a másikra befutó híváskoról nem értesülsz, vagy egyáltalán nem, vagy csak később egy SMS formájában, már ha megy az effajta szolgáltatás. A hívó fél meg csak annyit lát, ill. hall, hogy foglalt v. nem elérhető a hívni kíván illető. Mit tesz ilyenkor a nép egyszerű gyermeke (azaz én)? Elkalandozunk szeretett DUAL SIM-es telefonunk (Alcatel OT 918D) hívásbeállításokat tartalmazó részében és ott is a hívásátirányítás részhez. Ha hívásátirányításra akarjuk rávenni a telefonunkat, zavarba ejtő bőséggel szembesülünk, úgymint: mindig legyen átirányítás, csak akkor ha foglalt, csak akkor ha nem válaszol, csak akkor ha nem elérhető. Na ezen négy lehetőségből az utolsó kettő fog minket érdekelni, mert ezek azok az állapotok (nem válaszol és nem elérhető) amelyek előállnak akkor ha az egyik számon beszélünk és a másikat ugyan akkor hívják. A nálam bevált megoldás, hogy a két SIM telefonszámát ezekben az opciókba egymásra mutatólag átirányítom. A hatása a következő: egyik SIM-en beszélek, másikat hívják, de az nem elérhető, mert a telefon eldobja. De mivel, hogy ha nem elérhető és/vagy nem válaszol akkor beindul az átirányítás, így az éppen aktív számon azt tapasztalom, hogy arra befut még egy hívás. Persze ehhez a megfelelő szolgáltatásoknak (pl. hívásvárakoztatás) élni kell mind a két számon. Nyilván az áhított két teljes értékű telefon egy készülékbe költöztetésével nem ér fel, de az egyszerre bejövő hívásokat nagyszerűen lehet kezelni ezzel a módszerrel. A külön csengőhang és képhozzárendelés megint nem ide tartozó probléma.Köszi a türelmeteket a off-ért, de talán egy DUAL SIM-es teló fórumában elfér ez is.
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
Fefe66
tag
Igazad van a hozzászólás írásakor kissé dühös voltam mert ép kétkártyás csere előtt
állok és elolvastam kb 8 10 tesztet és szinte mindenhol elintézték a kétkártyás részt
egy két mondattal nekem az kevés volt a döntéshez .Az Alcatel 918D volt a legszimpatikusabb egy telót használótól kellett megtudnom kártyánként nem lehet csengőhangot beállítani ( ezt a 4 éves samum tudja )csak különböző színes téglalapok jelzik melyikre megy a hívás .Ezek nekem mind fontosak mert a céges kártyára ami egy bolt ezért aszerint kell bejelentkezni (a kétkártyások zöme így használja céges+magán ) Ezekről a tesztekbe mind lehetne írni mert esetleg már a cikk olvasásakor kizárható melyik nem felel meg nekem és nem várok a boltba kerülésig heteket .Egyébként a hívásátirányításos megoldást tudomásom szerint a Samsung és a Gigabyte telók is tudják és szerintem a szolgáltatók plusz pénzt kérnek érte, de lehet hogy rosszul tudom .[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 8 ,HiMedia Q5 Pro,Sony STR-DR1060,EPSON_EH-TW5210
-
Chabee
tag
Egyébként a hívásátirányításos megoldást tudomásom szerint a Samsung és a Gigabyte telók is tudják és szerintem a szolgáltatók plusz pénzt kérnek érte, de lehet hogy rosszul tudom .
A hívásátirányítást minden telefon tudja, csak itt a két SIM miatt kétszer kell nekifutni a beállításoknak. És igen, a szolgáltatók általában külön díjat számítanak fel az átirányításért, mert olyankor ugye nem számlázhatnak a beszélgetés ideje után, de mégis van "melójuk" a hívással. De hát ezek a telefonmegoldások nem szólnak másról csak a kompromisszumokról. Aztán ezek valakinek vállalhatóak, valakinek nem.
Lehet hogy itt én UFO-nak fogok számítani, de maradéktalanul elégedett vagyok a telefonommal, pedig az összehasonlító táblázatban majdnem a leggyengébb.
Minden esetre én szurkolok neked, hogy megtaláld a számodra megfelelő DUAL SIM-es telót, csak majd tisztelj meg bennünket azzal hogy valahol-valahogy megírod melyik lett az.Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
nincsisbéla
aktív tag
Egész jó kis teló lett ez!
Mentalita'
-
Hans5341
csendes tag
Húb+, de jól néz ki! Első lépésként nem rossz, sőt!
Android helyett WP-vel számomra tökéletes lenne!Soha többet Android. Végre megszabadulva mindkét droidos Samsung-tól. Végre. Éljen a WP, egy nyugodt, lefagyás, újraindulás, akadozás mentes, jobb világ!
-
csaabz
őstag
Az első HTC, aminek tetszik a külseje...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
TIT
veterán
Nekem a többi is tetszik csak húzós az áruk ill.a szervíz támogatottsága 0.
-
juuzer
addikt
Az adatkommunikációs oldalon tetszik a "dolgaim átvitele" kép Vicces az a nokia 6030
Egyébként a telefon tetszetős, elfogadnámVamos a la playa.
-
kisml
tag
én csak azt nem értem, hogy a sima Desire is kb ilyen vassal van, de annál 2.2.2 az utolsó "igazi" frissítés...akkor ezen hogy van ics+sense??
-
petipetya
nagyúr
A sima Desire-re ki lett adva a 2.3, csak külön kellett hozzá letölteni és telepíteni. Nálam tökéletesen működött. Annyi hátránya volt, hogy újraparticionálta a telefont, de mivel én amúgy is hard reset-et alkalmazok minden frissítésnél így ez nem okozott gondot.
De kérdésedre válaszolva ha most az összes sima Desire tulaj megkapná a herélt Sense 4-et az ICS-el, akkor ki venne új HTC-t?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
szpali
addikt
így éri meg minden gyártónak újabb és újabb készülékeket tervezni és gyártani
a korábbi modellnek megszüntetik a támogatását, ezáltal ösztönzik a vásárlót, hogy újabb készüléket vegyen, ha frissebb OS-t szeretne futtatni.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest