- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
nagyon tetszenek a HTC mobilok...nagyon szorítok a gyártónak , hogy kitaláljon valamit és életben tudjon maradni még nagyon nagyon sokáig!
nagyon egyedi ez a dizájn és nagyon csúcs !!
belül kellene már csak jól összekalapálni a hw-t, hogy több ár/értékben arányos gépük legyen minden szegmensben és reklámozni...aztán már futna minden a maga útján
hajrá HTC!!eladó: vadi új soundcore motion+
-
profi
aktív tag
Tetszik ez a telefon, csak kicsit drága
Kíváncsi leszek, mikor jön ki valamelyik gyártó egy 50K-ért (max) kapható, aktív dual simes telefonnal
Nem kellene nekem ekkora kijelző, elég lenne egy 3,2 - 3,5"-os is -
RBJ
addikt
HÁT ennyi pénzért tényleg erős az ára. akkor inkább a kínai Lenovo nak van kétmagos telefonja mostanában.
Lenovo A789
Ha 50 e körül lenne az ára nagyon jó lenne a htc. sőt ez a sense felület is igen csinosra sikeredett.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Wajk
addikt
A HTC ONE X baromira tetszik, de nekem brutál nagy, itt van hasonló design, jóval kisebb méretben. Csak tudnám miértnem tudtak legalább egy 2 magos procit belenyomni.
Pedig most olvastam hogy a ONE V kap egy tuningolt 2 magos tesót. Jó lett volna ha ez is megkapja. Más bajom nem is lenne (akksi elmegy, kamera mosott, de a színei nem rosszak), ugyanis akkor ha két mag akkor a full Sense elmenne rajta.
Erősen gondolkozom rajta, a kínai tesók már mókolják is a ROMokat rá, de az XDA-n még elég ismeretlen. Custom ROM nélkül nem élet az élet
2 sim pont nem érdekel, de tetszik ez a kis HTC.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz petipetya #105 üzenetére
na jó még inkább pletyka, de elég nagy százalékban be szoktak jönni az ilyen szivárogtatások.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
petymeg
addikt
Nekem pont a 2 kártya miatt tetszik, mert most két telefonnal rohangálok, a saját tepsit netezésre használom a céges nokia 6303-t meg telefonálása, úgyis ingyenes. Ha lenne a piacon egy olyan kétkártyás ami legalább 4"-os, legalább annyira jól néz ki mint ez a dézi és a hw legalább annyira erős, mint a mostani sxs-emnek már venném is meg.
Van ilyen?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
beers
addikt
Ennyiért !
Azt hiszik a névvel minden el lehet adni?
A kínai csodatelók megeszik reggelire ezt és felébe kerülnek!M&N
-
szpali
addikt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
petymeg
addikt
Kösz, csak a nevét se bírtam kihámozni abból a logóból...
40k-ért egy ilyen telefon ajándéknak tűnik... Hol az átverés?
Gondolom gari nincs, szoftverfrissítés szintén, meg a tartósság/anyaghasználat is gyenge.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
beers
addikt
Sajnos ennyiért nem fogod megkapni, 240-260 usd között várható az ára...!
Gari van, (győzd kivárni még odaér és vissza)!
Ezekre garmadával vannak mókolt szoftverek (oroszok, kínaiak,xda-n is)!
Anyagában pedig egyre javulnak (G3-ra különösen igaz, így is reklámozzák)!
Nekem volt pár féle, most Lenovo A750-en van, valahol pedig hajókázik felém egy THL W3+![ Szerkesztve ]
M&N
-
petymeg
addikt
Valahol 180 USD...
Komolyan, ha nem vettem volna meg a Sonyt, bizisten kipróbálnám, a lutri ellenére. Gondolom legálisan itthon megvenni esélytelen... És a garit érvényesíteni visszapostával lehet?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
kp78
addikt
Van már vkinek a birtokában ilyen telefon?
Ha igen, legyen szíves némi tapasztalatot megosztani„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Bandi67
csendes tag
Sziasztok kedves fórumozók!
Most vettem egy ilyen készüléket, alapból magyar menüvel. A menü nyelv beállítását a boltban megcsinálták (nem láttam pontosan, hogyan). Tegnap szerettem volna rendesen beüzemelni, de valamit sikerült elpötyögnöm, és átváltott angol menüre, amit most nem tudok visszaállítani.
Sajnos a beállítások/nyelv alatt meg sem jelenik a magyar. Biztos megvan a magyarázat, ill. a megoldás.
Ez az első androidos telefonom, vagyis teljesen kezdőnek számítok .Tudnátok segíteni légyszi, hogyan tudnám visszavarázsolni a magyar menüt?
Köszönöm előre is!!
-
kp78
addikt
Hát, ha a nyelvek közt meg sem jelenik a magyar, akkor érdekes a helyzet. Én visszavinném a boltba első körben.
Viszont további tapasztalatokat szívesen olvasnék róla, mert nagyon gondolkodom én is egy ilyenen.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Bandi67
csendes tag
Köszi a nagyon hasznos tanácsot.
Miután megírtad a progi nevét, már meg is találtam a telefon menüjében. (A boltban letöltötte az ember... )
Kikerestem Magyarországot, a "hu" be volt írva. Set-re kattintva minden újra magyar.Nagyon köszönöm a segítséget. Majd csak megtanulom a kezelését.
-
kp78
addikt
A lényeg, hogy újra magyar.
Gari mennyi van rá, hol sikerült beszerezni, és mennyi volt?
Majd légyszi írj némi infot a két kártyás megoldás működéséről, hogy mennyire jól használható.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Meg lehet ezt a telefont itthon venni gyártói garanciával, vagy csak boltival?
Nem nagyon találtam„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
istnag
addikt
Akinek nem magyar alapban,azoknak nem kell már Morelocale -t letölteni,telepíteni. Elég,ha a Settings/Application-All fülön Disable -re rakja a "Customization Settings Provider" nevű appot.
Magyarul ezt le kell tiltani és utána már, kiválasztható a magyar nyelv. -
Bandi67
csendes tag
Hello kedves fórumozók!
A Desire V-hez tényleg nincs letölthető magyar nyelvű leírás, vagy csak én nem találtam?
Köszi! -
zord01
senior tag
Nem igazán akartam elhinni, hogy a kamera ennyire xar tud lenni...
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
petipetya
nagyúr
Desire V teszt (telefonguru): [link]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipéter
csendes tag
Olvasom a sok okostojás hozzászólást. Még mindig ott tartunk, hogy 10.000 ft ért akarunk szupertelefont?? Van itt olyan aki meg is vette, vagy csak okoskodik? Mert én megvettem és van is vele bajom. És nem a kamerájával, ha ez nem felel meg, akkor tessék ennyiért fényképezöt venni, és nem is az akkumulátorral, az még egyik nap sem ment 30% alá. Ellenben valamiért gyakran elveszti az egyik hálózatot, konkrétan az egyes helyen a t-mobile-t. Erre van valakinek ötlete?
-
Rusi
senior tag
válasz petipéter #143 üzenetére
Ez érdekesen hangzik, mert mint az a tesztképekből is látszik, jómagam is T-Mobile kártyával használtam (elsődleges kártyaként), és nekem nem volt gondom a térerővel, igaz, Budapestet nem hagytam el, de metróban vagy hasonló helyen se volt gond vele.
Mobilaréna (2010-2017)
-
akoska76
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy ha az egyik kártyán mobilnetet használok, a másikon meg csak beszélek, akkor mikozben netezek, nem tudnak hívni?
KÖSZÖNÖM a választ!ÜDv
Ákos
-
szpali
addikt
válasz akoska76 #146 üzenetére
Szerinte nem.
Ha jól tudom Androidon úgy van megoldva a 2 kártya kezelése, hogy amíg az egyik SIM aktív (hívás vagy mobilnet) addig a másik nem elérhető.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz akoska76 #146 üzenetére
de nézd csak:
Ezt találtam a dual SIM-es android fórimbaniPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Zitababus
csendes tag
Vagy ezt vagy a MyAudio Series 5 készüléket néztem. Szerintetek melyik a jobb? Vagy van most jelenleg jobb dual simes készülék itthon amit meg tudok venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest