Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    válasz afonyaDS #1589 üzenetére

    Próbálhattál volna más gyártótól is venni készüléket, de hidd el, hogy máshol is beleakadtál hibákba. Lehet nem a gps lenne a probléma, hanem egészen más, de biztosan lenne. És más gyártó szervize nem is biztos, hogy olyan színvonalú javító bázist üzemeltetne és olyan hozzáállásal működne, mint esetünkben az E-Care. Nekem ilyenkor eszembe jut a kiharapott almás cég és a szifonnégy esete a térerővel. Valamint a hibával kapcsolatos felháborító kommunikációjuk. Pedig azok még drágábbak és "prémiumabbak" saját állításuk szerint.
    Egyébként korábban írtam, hogy manapság a htc sem olyan prémium már, mint régen volt. A régi winmo korszak idején nem nagyon volt olyan termékük, ami orrba-szájba hibás lett volna. Megvettél valamit (pl én a Kaisert) és az működött. A közel 5 éves htc-m még mai napig teszi a dolgát, egyszer sem volt szervizben és még csak megkopva sem nagyon van.

    youngboy:
    A jelszint picivel talán alacsonyabb volt az átlagnál, de mindenképp nagyon instabil. Ha már csak hozzáértem a telóhoz, eldobta a fixet. Már amikor egyáltalán volt fix, mert az is ritka volt. Volt olyan, hogy beraktam kocsiba, meglepődve pislogtam, hogy 3 perc alatt lett fix. Ezután autóból kiszáll és cigire rágyújt, tehát el sem indultam, hozzá sem értem. Mire a végére értem a ciginek 3x dobta el a fixet. Menet közben meg...pfff, képzelheted! Szabad ég alatt volt, hogy 20 percig semmi, de volt mikor 10másodperc alatt. Nem lehetett rajta kiigazodni.

Új hozzászólás Aktív témák