- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz spawn21 #2149 üzenetére
Alapvetően szerintem ugyanazt csinálja a progi automatikusan, mint amit én manuálisan korábban.
Temp root, hboot flash, alpharevx, root.Próbáld így, nekem így sikerült a korábbi módszerrel:
A pc-n a HTC sync legyen eltávolítva, gép újraindítva és utána HTC driverek telepítése.
Teló bekapcs. Menü-> Beállítások-> Energia-> Gyors boot kikapcs. USB hibakeresés legyen bekapcsolva.
Teló kikapcs. Keress egy másik mSD kártyát, amit formázz meg a pc-n (ne a telefonban!) Meg ne kérdezd miért, nem tudom! (valahol olvastam, és kipróbálva így működött) Tedd bele a telefonba és kapcsold be. Bootoljon be rendesen, android fusson.
USB kábelt pc-teló közé, csak töltés mód.
Revolutionary.exe indítása rendszergazdaként(!).szerk: jahh, és ha megkérdezi, hogy flashelni akarod-e a clockworkmod recoveryt, akkor NEM! Marketről ROM Manager majd letölt és azzal flasheld a recoveryt.
youngboy:
Az az érdekes, hogy nekem a frissítés után (nem jött ki ugyan azonnal) furcsa volt gsm hálózat és az adathálózat. Addig nem volt gondom, frissítés után viszont elég gyengécske lett. Pénteken mászkáltam boltokban és akárhova mentem be, mindenhol eldobta a T hálózatot teljesen. Még a gsm sem ment. A rootolás miatt visszaflasheltem a régi romot és most nincs ilyen problémám. A wifi ment nálam rendesen, azzal nem volt gond. Szerintem annyira ne sajnáld a frissítés hiányát!
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Lejárt az időm. Hát ezek szerint ez az új program még nem jó.
Vissza kellene csinálni a régire és újra kezdeni. Mi a fa..ért frissítettem.Szerk. : Kiír valamit, hogy dolgozik, akár 15 percig is eltarthat. Ezután feldobja, hogy root is failed.
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
NTonee
veterán
válasz spawn21 #2155 üzenetére
Én is napokig kínlódtam, de aztán csak meg lett. Szerintem te is ott akadsz el, hogy a temp root nem sikerül.
A kulcs bekérése után kiír valamit, vagy már csak annyit látsz, hogy root failed?Lehet megtaláltam a problémád megoldását. Jól sejtettem, a temp root-al van gond.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Én feladtam minden nemű bigyulást. Leteszem a lantot
Köszönöm a türelmet és a segítséget. Maradok olvasó.[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
appel
őstag
válasz spawn21 #2162 üzenetére
kár, inkább próbáld meg a temproot-ost, vagy várj még és lesz rá megoldás...
story előzményként mondjuk kimaradt (és nem is kérdeztem), hogy egy teljesen up-to-date telóval próbálkozol, ahol már a hboot sem 0.98.0000...
no mindegy, meglesz az az s-off, root, és virtuous, csak nem kell feladni... -
NTonee
veterán
Kicsúsztam a szerkesztésből.
Egyébként én pont úgy jártam, hogy korábban valaki azon a fórumon leírta a régebbi (downgrade) módszert. Ő így csinálta, meg olyan parancsokat adott ki, és hurrá sikerült. Kipróbáltam, nem ment. Mire észrevettem, hogy már páran szóltak is neki, hogy nem jó. Erre leírta, hogy hát bocsi, de már nem emlékszik pontosan, lehet kihagyott valamit. Hát, én meg köszönöm szépen. Még 4x módosult a leírása, mire működőképes lett a dolog.
-
appel
őstag
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Ezt érdemes megvenni, nem árt a telónak?
http://cgi.ebay.com/2000mAh-Replacement-Battery-HTC-Desire-S-G12-S510e-/250856951168?pt=PDA_Accessories&hash=item3a683d4d80 -
spawn21
veterán
válasz csolaca68 #2170 üzenetére
Én biztosan nem venném meg, meg olvastam is, hogy valaki egy 1800-as aksit tesztelt a gyárival szemben, és az utángyártott alul maradt. Valakinek 3 napot produkál a gép használat mellett, nekem intenzív nyomkodás, folytonos net és frissítés, 2 és fél nap. Azért ez jóóóóóó.
s24U+15p
-
-
ffodi
veterán
Elérhető a Unity 1.31.0.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
Nyugodtan tedd fel. Javítva lett még 2 dolog, amit most vetem észre. Az ikonok megmaradnak az asztalon(rendes "kép"), ha az SD-n van az alkalmazás és restartolsz, illetve a mappákban is megmaradnak a cuccok restart után.(az előzővel ez még nem volt jó)
Jah, és itt a changelog.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
-
youngboy
senior tag
Az értesítési sáv időnként nekem a gyárin is szaggat picit. Mint ahogy mások is. Persze ennek a megítélése is szubjektív. Akkor lenne jó, ha a telefonok egymás mellé lennének téve. És ekkor is eltérő lenne a különböző embereknek, hogy mi is az, ami szaggat.
[ Szerkesztve ]
-
Agrox
tag
sziasztok! 3 honapos a keszulekem, es múlt héten google maps frissítése alatt lefagyott, majd sokszor megismétlődött, de valahogy a végén helyreállt. ma viszont a facebookot akartam 0-ról telepíteni, és ugyanez fogadott, letöltés közben lefagyott, majd jött még párszor, DE mostmár el se akar indulni a HTC feliratú képernyőn áll az egész, nem tudom mit tegyek. Valaki valami ötlet?
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest