- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz enginev3.0 #7452 üzenetére
Az árát lenne leginkább jó megkapni!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Brutális eb
addikt
válasz Gabi 8906 #7434 üzenetére
Vakker nehogy már sajnálj a készítőktől 1205 forintot egy ilyen minőségi cuccért...
Egyébként meg az ics alapból támogatja a FLAC formátumot tehát no problemo.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz Brutális eb #7456 üzenetére
A HTC Desire HD megvétele óta arra nincs pénzem, hogy buszozzak ha netán kellene.
Más:
Nézzétek meg a Gameloft-ot van 1-2 jó HD-s játék Desire HD-ra ingyen.(olyan 270-400 mega köztiek, nem rosszak.)
Ha már lett volna róla szó a topikban, akkor elnézést érte. Én most vettem észre csak.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
petiwr
senior tag
Sziasztok.
A Virtuous Quattro RC3 miben változot mint a Virtuous Quattro RC1?Ja meg a(z) RcMix el mi lett mert meg állt 4.0-ál?
Bocsi nem értek angolul csak nagyon minimálisan.
Üdvetiwr
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz Gabi 8906 #7457 üzenetére
Nem akarok belemenni de a szánalmasnak tarttom amikor valaki több tízezer forintos telefont vesz gondolom hozzá nem gyenge mobilnet+telszámla(Értem én ezeket nem lehet lopni) és akkor egy tényleg hasznos alkalmazásra nem képes kidobni egy ezredest..
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
petiwr
senior tag
válasz Brutális eb #7459 üzenetére
Bocsi de meg kell cáfoljalak mobil net nekem ingyen van
Három hónapja ki küldik az sms t hogy be lassítják és mégse 1-2 Mb között ugrál.
Ja és januárba már első nap elinterneteztem a havi 50 Mb már az sms t se küldték ki és nincs túlforgalmazási díj!
T-hoki -
Feribacsi555
senior tag
Hi. Nincs véletlenül portolt windows phone 7 dhd-ra?
Jó lenne kipróbálni, ezért meg nem akarok másik telót venni -
petiwr
senior tag
Ja és a recsegést sikerült meg oldanom fel raktamca Virtouos Quatro RC3 at nem recseg azóta.
Amúgy miköze a romnak ahoz hogy recseg a telefon?Üdv petiwr
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Feltettem egy recoveryböl telepíthetö gyári romot, és nem tom most meg behozni a recovery-t.
Tudna valaki segíteni?
Kösz elöre is.Sikerült.Pedig rohadjak meg ugyanúgy csináltam mint máskor.Srry...
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
Viszont a 2 közül egyik gyári sem tartalmaz magyart.
Van erre valami megoldás, asszem mert már hallottam róla.Ezt esetleg elárulná valaki?Vagy van olyan ajánlott gyári rom amiben eredetileg is van? -
Feribacsi555
senior tag
válasz z123456789 #7466 üzenetére
-
Gabi 8906
senior tag
válasz Brutális eb #7459 üzenetére
"Nem akarok belemenni de a szánalmasnak tarttom amikor valaki több tízezer forintos telefont vesz gondolom hozzá nem gyenge mobilnet+telszámla"
Én a Desire HD-t gyári függetlenbe vettem, használtan. Mobilnetem meg nincs is.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
enginev3.0
félisten
Minek csinálnak már ennyi ics romot amikor mindegyikben ugyan az jó és rossz, és mindegyikben ugyan akkor lesz jó az ami most rossz
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Feribacsi555
senior tag
válasz enginev3.0 #7469 üzenetére
Gondolom azért,mert most egyelőre felépítik az alap rendszert, aztán mikor az már jó lesz, akkor kezdenek majd különbözni mikor a pluszokat tolják rá.
-
Gabi 8906
senior tag
Másoknak is 4189V-van ki írva a telonál, ha az akku 100%-on van? Nekem igen, de nem tudom hogy ez most jó e vagy rossz.
Választ előre is köszönöm.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Brutális eb
addikt
válasz Gabi 8906 #7468 üzenetére
"Én a Desire HD-t gyári függetlenbe vettem, használtan."
És így nem több tízezer volt?......
Mobilnet nélkűl meg egy htc sense alapu készülék nem sokat ér de ebbe szintén ne menjünk bele.
Megnézném mit szólnál ha dolgoznál és nem kapnál érte semmit.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
gyiku
nagyúr
válasz Brutális eb #7472 üzenetére
jo, cegesen van mobilnet, de nem letszukseglet, privaton nincs. otthon / melo wifi.
hüllő
-
enginev3.0
félisten
A Google címtáramat hogy tudom módosítani? mert van benne 500+ cím, amiből kéne kb 20, emaillel, fb-vel, telszámmal
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
-
klayton#1
tag
válasz enginev3.0 #7474 üzenetére
Pl. böngészőben, Gmailen belül (klikk a gmail feliratra, és a felugó menüből a contacts-ra).
-
2002tii
csendes tag
ÜdVW!!
Olyan problémám van a telefonnal hogy elveszti hogy hol vannak a zenéim ha átrakom egy másik mappába őket akkor néha megjavul
formáztam már a memokátyát (nem is egyszer) több romot is kipróbáltam minegyiknél ez volt a helyzet (perpill blackice 1.26) már nem tudom mi tévő legyek
köszi a segítséget előre is -
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Véletlenül sikerült elállítani a telefonomon a magyar nyelvet angolra, de visszaállítani már nem tudom, mert a lehetőségek között nincs olyan hogy magyar, csak különféle angolok...
Nem tudja valaki hogy hogyan lehet rá visszahozni a magyar nyelvet?
Köszi: HB -
kosturica
őstag
válasz hunderbörd #7480 üzenetére
Szia!
Menu -Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások kezelése - customization Settings Provider-> Adatok törlése.
Újrafuttatod a beállításvarázslót és hipp-hopp ott a magyar nyelv!
Mit is szeressek most?Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
elemke
tag
válasz hunderbörd #7480 üzenetére
nekem alapbol nem volt magyar benne. Le szedtem a Marketrol a : morelocale 2- t és tadäääm magyarul beszél 99% ban.
-
kosturica
őstag
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Sajnos a mega upload oldal szerencsétlensége miatt az Rcmix3d romot nem tudom letölteni sehonnan.Pedig kerestem máshol is.
Igazából nem nagyon ragaszkodom ahhoz a romhoz, leginkább a benne található HTC Rhyme teló sense-s kezdöfelületére lenne szükségem.Tetszik az oszlopos elrendezés, meg hogy jobb alul van az idö/idöjárás kijelzés.Ha van másik megoldás rá érdekelne.Elöre is kösz!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz z123456789 #7488 üzenetére
Melyik rcmix 3d-s rom érdekel?
Nekem a 3.3-as van meg a sense 3.5-ösből. -
z123456789
addikt
válasz Feribacsi555 #7489 üzenetére
Hát ezt tölteném le, de ugyebár nem megy.Gondolom ez a legújabb.
RCMix3d Runny [4.0]
A 3.3-as nem túl régi?Úgy értem nem lesz túl sok bug,meg visszajelés, fagyás? -
maathe
senior tag
válasz z123456789 #7490 üzenetére
Nekem meg van a 4-es, ha gondolod felteszem valahova.
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv srácok!
Nem tudja valaki véletlenséggel, hogy a hirek widgetnél megmaradt felhasználói email címemet, hogy lehet kitörölni, mert másikat írnék be helyette.(tudom van olyan, hogy az egész memóriát letörli, de van e olyan megoldás, hogy valahonnan a mobil memóriájából letörlöm ezt) -
oli.98
tag
Sziasztok!
Felraktam a virtuous quattrot a telefonomra.
Nagyon tetszik és nem is lassú nagyon, szóval fenthagyom egy ideig. Viszont azt nem tudom, hogy mire jó a wifi direct.[ Szerkesztve ]
Google Nexus 7 3G, moto g
-
Lacce92
csendes tag
Sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy melyik a legújabb gyári rom? mert nekem most 2.2.1 van rajta és hiába ellenőrzöm a frissítést azt írja nincs rá...és ha van újabb azt honnan és hogyan tudom a telefonomra varázsolni? nincs rootolva.előre köszi!
-
cucinho
aktív tag
válasz Lacce92 #7496 üzenetére
2.3.5 a legfrissebb, ebben frissült a Sense is 2.1-ről 3.0-ra.
Felteszed a HTC Sync-et, majd szinkronizálsz egyet. Így biztosan rendben lesznek a driverek. Ezután letöltöd a frissítést (vagy innen), és futtatod a PC-n miközben még mindig össze vagy kötve USB kábelen.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Miért van, hogy bekapcsolok egy Desire HD telefont, és a 700mb+ ram-ból van 100-180mb szabad?
Hova lesz a többi sok?[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz enginev3.0 #7499 üzenetére
A programok futtatása ill. a Sense elviszi! A supercharger script még sense romnál is kb 300 MB szabad ramot garantál, nem beszélve az AOSP alapú romokról, ahol a 400 MB az általános.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Suzuki topik
- ZIDOO médialejátszók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hyundai, Kia topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás