- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Egész eddig az RCMiX-es Runny 4.0-át használtam és nem is volt vele semmi gond. Ugye a szerviz után újból feltettem, de eléggé buggolt az RCMiX Tweaks. (nem tudtam fontot váltani illetve próbáltam frissíteni magát ezt tweaket, de ezek után már meg sem nyitotta).
Elkezdtem keresni egy új ROMot, de egy normálisat nem találtam. Nincsenek nagy igényeim: min. 2.3.5-ös szoftver, 3.5-ös Sense (gyári téma, nem szeretem a moddoltakat), sok tweaks.
Próbáltam a MikRunny v1.01-et, de nem jött be. A RunnyDroid v4.0 jó lenne, de nagyon eléggé keveselltem a tweakseket.
Valaki esetleg tudna ajánlani egy olyan romot, ami megfelel az igényeimnek?
-
enginev3.0
félisten
Szépet esett a telefonom kb 30cm-ről, lett is egy sérülés a sarkán De más baja nincs
Olyan jó napom volt ma
Reggel nem indult a gépem, 1 órát szenvedtem vele, és kiderült hogy egy pendrive a hibás
Aztán leejtettem a telefonom
Majd mikor jött a forgalmi vizsgám, olyan vihar lett hogy csak naDe mindezekért kárpótol a öröm, hogy sikerült a vizsgám, és sofőr lettem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Feribacsi555
senior tag
válasz enginev3.0 #7752 üzenetére
Gratulálok a vizsgához!
-
kosturica
őstag
Érdekes, pedig a MikRunny v1.01 az egyik, ha nem a legjobb sense 3.5-ös rom az összes közül.
Sokan használjuk nagy megelégedéssel. Én az RcMix v.12 kernellel használom. Egyetlen hiba van benne, a BT hangátvitellel van gondja, amit jeleztük is az xda fórumon annak idején, de a srác nem adott ki rá javítást. Engem mondjuk nem érint ez a probléma, mert nincs ilyen eszközöm.Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
enginev3.0
félisten
válasz Feribacsi555 #7753 üzenetére
Köszi
-
Fikasz
tag
Sziasztok!
Tudnátok egy jó androidos backup programot melyel le tudom menteni a telefonom adatait egy fájlba?
Gyári beállítást akarok csinálni a telón.
Előre is köszi. -
gyiku
nagyúr
-
addikt
Sziasztok! Hát én is DHD tulaj lettem. Az amoledes Nexus S-em cseréltem le erre a telóra a nagyobb kijelző miatt. Csak kár, hogy gyűlölök minden Sense csicsa dolgot... Első dolgom volt lecsupaszított romot keresni... Illetve nem tudom ki találta ki a HTC-nél a bekapcs és hangerő gombokat, de hogy lehetetlen elsőre megnyomni az biztos. A bekapcs túl felfele néz, miközben az ember nyilván a kezvel amivel tartja alulról a háta mögül nyúl oda. A hangerőt meg nem érzem mikor sikerült és mikor nem megnyomni. Ezen kívül korrekt jószág, remélem hamarosan lesz valami ICS dolog mert arról le kellett mondanom a Nexusomból a csere miatt.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
gyiku
nagyúr
-
enginev3.0
félisten
Volt egy hír a HTC facebook oldalán, hogy lesz ics, csak várni kell.
Szóval elvileg lesz, de soká
Viszont tört az gondolom jóval előbb (olyan tört ami hibátlan)gyiku @ hát, sofőr lettem, mert most már én vezetek "mindenhova" Így értettem, bár igaz, nem ismertek, így félreérthető volt
-
Cabrio
aktív tag
Hali!
Ma délelőtt amikor a power gombbal lezártam a telefont, szerintem nyomtam még vmit mellé, mert csinált egy képernyőmentést és azóta már végignyomkodtam mindent, de nem sikerül.
Gyári 2.3.5. van rajta, root nélkül.
Vki tudja a megoldást? -
erdomester2
tag
Nos szégyen főleg informatikus létemre, de egy task killer megoldotta a problémát, a kamera is begyorsult. Azért holnap Svédországba viszek normális fényképezőt Továbbra is gáznak tartom h a fülemmel felhangosítom/holdra teszem/leteszem a hívást, ezt úgy oldom meg, hogy kikapcsolom a képernyőt hívás közben.
Na szóval rendkívül értelmes voltam h idegességemben nem gondoltam erre, bezzeg pc-n rögtön scanneltem volna. -
cucinho
aktív tag
válasz erdomester2 #7767 üzenetére
A második problémádra: Vagy nagyon furcsán tartod a telefont beszélgetés közben, vagy nem működik (esetleg valamiért valahogyan ki lett kapcsolva) a közelségérzékelő szenzorod. Én amint közel teszem az arcomhoz a telefont (vagy teszt gyanánt a szenzorhoz az ujjamat), máris kikapcsol a képernyő, ergo "elnyomkodni" sem tudom a telefont hívás közben.
Ha gyári a rom-od, akkor egy mentés után megpróbálnám hogy a gyári beállításokkal jól működik-e, ha custom akkor meg kipróbálnék egy másikat. Ha így is gond van vele, akkor irány a szerviz, mert a szenzor romlott el. -
jayjay921
csendes tag
sziasztok most szereztem be 1 dhd-t rootolt és revolution hd 6.3.2 van rajta én vissza akarom rá rakni a gyári romot.
valaki írja már le h kell mert én sík hülye vagyok hozzá(tehát ovodásoknak való módon lépésről lépésre) esetleg egy linket ahol találok gyári romotmiért akarom visszarakni?mert ezzel ujraindulgat és fogalmam sincs miért
segítségeteket előre is köszi
-
enginev3.0
félisten
válasz jayjay921 #7770 üzenetére
Azért mert újraindulgat, nem tennék rá eredeti romot
Inkább valami más törtetPl én most vele szemezgetem
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1351003Letöltöd
Felmásolod az SD kártyára
Kikapcsolod a telefont
Bekapcsolásnál nyomod a lefelé hangerő gombot is a bekapcsolás mellett
Belemész a recovery-be
Kiválasztod az install zip from sd card-ot
És ott a felmásolt fájlt
Vársz és kész isDe itt egy eredeti
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382235Ha jól tudom a telepítés menete ugyan az
-
kosturica
őstag
válasz enginev3.0 #7771 üzenetére
Hát ha így teszi fel, ahogy írtad, nem sok köszönet lesz benne!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
jayjay921
csendes tag
válasz enginev3.0 #7771 üzenetére
köszönöm akk ugyanaz a menete mint sgs-en olyanom már volt,jahh nem rossz a főzött amit linkeltél csak h nem írja h mi működik és mi nem m1 egy próbát megér és köszi a segítséget és majd írom h mik a tapasztalataim.
-
enginev3.0
félisten
válasz kosturica #7772 üzenetére
Az ilyen rootolt eredeti romoknál más telepítés van?
jayjay921@ ezeknél a főzött romoknál nem sok gond szokott lenni, ha meg van akkor általában írják, itt nem tehát közel "tökéletes"
De van miből válogatni
Én jobban ajánlom őket mint az official romokat[ Szerkesztve ]
-
jayjay921
csendes tag
válasz enginev3.0 #7775 üzenetére
vágesz de a do full wipe az téll nem tudom h kell csinálni mert alink az már törölt.
-
jayjay921
csendes tag
válasz enginev3.0 #7777 üzenetére
szal csak végigzongorázom az összes wipe-ot és kész?
-
cucinho
aktív tag
válasz enginev3.0 #7775 üzenetére
Ugyanaz a telepítés, csak gondolom a kimaradt wipe-ra gondolt.
-
randras
veterán
Tud valamelyikőtok olyan cuccról Sense 3.0-ra, mint ez?
-
enginev3.0
félisten
válasz jayjay921 #7788 üzenetére
Sense-s romoknak mindig kevés
De érdemes sok alap dolgot törölni adatokkal együtt (Titanium backuppal) , valamivel jobb lesz a helyzet
Amúgy egy advanced task killer, és mindig lesz ramod.Egy dolgot nem értek
Itt van 500+mb szabad helyem, belső memórián, még sem "tehetek" rá semmit, akkor meg minek van? sok játék foglalja nekem a helyet sd kártyán, mért nem rakhatom a data mappáját át a belső memre?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
jayjay921
csendes tag
válasz enginev3.0 #7790 üzenetére
titaniummmal hogy mert tegnap próbáltam de nem jött össze.advanced fenn van meg az autokillem memory is chuck norris módban (halál komoly van ilyen opció!!XD)
-
cucinho
aktív tag
válasz jayjay921 #7791 üzenetére
Titanium Backuppal kitörlöd a nem használt rendszeralkalmazásokat, így soha nem fognak futni ergo nem fogyasztanak memóriát.
Task Killernek 768 MB RAM mellett egyetlen haszna van: ha nézegetni szereted, hogy mennyi a szabad memóriád, akkor nagyobb számot fogsz látni, de gyorsabb nemigen lesz tőle a telefon. -
enginev3.0
félisten
csak én nem találom a hibákat, vagy tényleg hibátlan?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1502784A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kosturica
őstag
válasz enginev3.0 #7794 üzenetére
Hogy izzítottad be az angolt rajta?
-
kosturica
őstag
válasz enginev3.0 #7796 üzenetére
Csak angol és kínai van rajta, de alapból kínai konfigurációval indul.
-
petiwr
senior tag
Valakinek megvan az RCMix Runny 4.0 Esetleg fel tudná tölteni valahova?
-
cucinho
aktív tag
http://rcmix3d.blogspot.com/2011/11/rcmix3d-runny-v40.html
Utolsó 2 kommentben vannak a még működő linkek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest