- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
válasz kosturica #6296 üzenetére
+1.
Mit nem lehet rajtuk szeretni?99.9%-ban jobbak mint a gyári.
A maradék 0.1% meg ha nem jön be lecserélem 3.5 perc alatt.
Kérlek írd le melyiket próbáltad és indokold meg mi volt a gondod vele.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
hav
tag
válasz Brutális eb #6302 üzenetére
Mikor új volt az előző HDm, akkor próbáltam ki egy párat, de hogy pontosan melyikek voltak, azt már nem tudom. Az tuti, hogy azok produkáltak fagyást, akksi merítést, stb... A gyárinál ezt nem tapasztaltam szerencsére, ezért is maradtam meg nála. Ezek az újak aláírom, hogy jobbak lehetnek, de nincs kedvem szórakozni velük. Ez a mostani telóm még rootolva sincs, és még egyszer sem éreztem, hogy szükségem lenne rá. Változnak az igényeim...
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Hali!
Felraktam rcmix-es ROM-ot, s amióta ezt használom kb. 30-al jobban merül az akksim.
Hozzáértőktől ill. ezt a romot használóktól kérdezném, hogy érdemes lenne egy kalibrálást csinálnom - vagy inkább válasszak másik rom-ot, mert ez normális a gyárihoz képest?
Köszönöm előre is!A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
petiwr
senior tag
Hogyan tudnám gyárira vissza állítani a telefont mert sehogy se megy van letöltve egy exe hozzá de nem jó a htc sync se megy :S
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Feribacsi555 #6307 üzenetére
RCMix3d Runny v3.3-et tettem fel. Köszönöm a segítséget, megpróbálom!
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
M43g
aktív tag
Figy, a sync az mindegy, az csak a drivert telepíti. Utána próbáld meg elindítani a RUU-t. Még az is lehet gáz, ha a PC oldalon használsz valamilyen tether appot (lődd ki). Ha radio-t tudsz flashelni a gépről, akkor viszont nem ez a probléma. Mért akarod gyárira visszaállítani? Fontos? Legrosszabb esetben összeírom holnap este vagy holnap után (esélyesebb, hogy akkor lesz időm), hogy mit kéne tenned manuálisan!
-
Brutális eb
addikt
Az biztos volt már 1 éve.
Én tavaly december óta használok custom romokat és fagyást egyik sem okozott.
Battery drain sem nagyon volt soha nálam.
Szórakozni meg nem nagyon kell.
Mindig van vagy 4 fajta teljesen stabil rom."Változnak az igényeim..."
Na ja de azért a 3.5 hiánya problémát okoz mi?Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
petiwr
senior tag
Hát nem vészes de jó lenne mert 1-2 dolog nincs benne sok rom ba ami kéne hogy minden percnél csipogjon a teló... és nem mind egy hogy 1-2 percet fizetek vagy 3-4 percet pár másodperc híján meg ha valami gond lesz a telóval mait nem akarok akkor jó lenne ha meg lenne.
"tether appot (lődd ki)" mi számít tether nek? mert nem vágom ennyire az angolt. :S
-
M43g
aktív tag
Ha ilyen fontos, mért nem nézed meg a kijelzőt telefonálás közben? Amúgy marketen biztos találsz ilyet is, és nem hiszem, hogy a VU ROMban pl. ne lenne benne. Beállítást nem vesznek ki. De ha megmondod, hogy konkrétan melyik beállítás csinálja a gyáriban ezt (én nem emlékszem ilyenre), akkor tudunk segíteni.
Tether az, amikor megosztod az internetet. pl. 3g-t wifin vagy USB-n. Nekem volt olyan, még régebben, hogy ilyen alkalmazás miatt megakadt a radio flash, úgyhogy minden, ami a PC oldalon használja a telefont bezavarhat!
-
hav
tag
válasz Brutális eb #6311 üzenetére
"Na ja de azért a 3.5 hiánya problémát okoz mi? "
Igazad van, minek is az...
-
XZoli
aktív tag
Ti mit tudtok? Tényleg ki fogják adni az Android 4-et HTC Desire HD, és ha igen az mikorra várható.
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
kosturica
őstag
Visszatérve erre:
"Talaltam ilyet, potom 6ezer forintert:
http://www.ebay.com/itm/Digitizer-HTC-Desire-HD-Inspire-4G-Touch-Screen-Panel-Glass-Top-Part-Lens-/300609694206?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45fdbbe9fe#ht_1123wt_1185"Na most ez ugyebár nem potom hatezer, hanem 8500 Ft, szállítással együtt! Amit meg én linkeltem a #6297-ban, az meg 5300 Ft mindenestül.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
skyli
senior tag
Sziasztok! A full wipe az ugyanaz mintha formatálom a cache data és system particiót, nyomok egy factory resetet és a dalvik cache-et is wipeolom?
[ Szerkesztve ]
-
petiwr
senior tag
Valaki próbálta már a Virtuous 3.5 romot? rossz/jó érvek esetleg?
-
petiwr
senior tag
Valakit érdekel egy asztali dokkoló?Telefont meg aksit is lehet egyszerre tölteni
-
tag
-
kosturica
őstag
válasz coldfirexx #6327 üzenetére
Nem kell semmilyen wipe, mert a rom tartalmazza!
-
petiwr
senior tag
válasz coldfirexx #6327 üzenetére
Ha 1.1 ről 1.2 re frisítem nem szoktam full wipe ot nyomni.Ha másféle romot rakok fel akkor szoktam.
-
andy83
aktív tag
A HTC melyik országból származik?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
XZoli
aktív tag
Megérett a dolog rootolni akarom telefonomat, melyik romot ajánljátok egy kezdőnek, a stabilitás fontos számomra inkább mint a csillogás.
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
harait
tag
Sziasztok, nem teljesen témába vágó a kérdésem meg lehet h hülyén hangzik:
Ha a stickes mobilnetbe való szimet telóba teszem úgyis működik a dolog?
Köszi előre is-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy bármi formában megoldható-e, hogy a képernyő feloldása és ezzel együtt ami fontosabb a hívás elutasítás ne a sense módon (tehát a hívásnál fölfelé húzással), hanem a klasszikus droid módon jobbra-balra történjen?
Előre is köszi.
-
kosturica
őstag
válasz TazLeacher #6339 üzenetére
Persze! Felraksz pl. egy Rcmix Runny romot és ott a tweaks menüpontban be tudod állítani az androidos képernyőzárat.
-
-
Colani
tag
válasz TazLeacher #6341 üzenetére
4.0 az aktuális verzio.sense alap és rengeteg beállitási lehetőség van azRCMIX3D menüponton belül
nekem mondjuk annyira nem jön be sűrűn dobálja a wifit...
a fogyásztasa elég jó.gyors látványos...ja és van benne magyar nyelv,mint a romok 98%ban
sok sikert
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz TazLeacher #6341 üzenetére
A legújabb Runny 4.0-ból kivették a képernyőzár stílusokat, ha jól látom. Igy sajnos nem tudod átváltani android módra (balról-jobbra feloldást).
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm szépen a tájékoztatást mindkettőtöknek.
Közben tájékozódtam a Sense 3.0-ról, és amint láttam abban is megváltozott ez, úgy már jó lenne. Így újabb kérdéssel fordulnék hozzátok:
Van-e olyan rom, ami lényegében csak annyit változtat, hogy magasabb a verziószáma, és már 3.0-ás Sense van benne, valamint atomstabil? Nem kell semmi extra dolog, a sebesség is jó lenne, ahogy van, csak a Sense 3.0 jó kéne.
Bocs, hogy variálok...
-
randras
veterán
válasz TazLeacher #6345 üzenetére
-
Colani
tag
válasz TazLeacher #6345 üzenetére
-
petymeg
addikt
Sziasztok
Melyik az a program amelyikkel a képernyő a hangerő gombbal is feloldható?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest